Selvitä tarkalleen kuinka päästä eroon Zit -arpeista täällä

Mar 19, 2023 Clothing

teini – aika, jolloin ymmärrät eniten kehostasi, samoin kuin aika, jolloin pimplesien haamu vaivaa sinua, eli zit -arvet .
Arvet, Acnes ja alueet ovat tyypillinen tapahtuma teini -ikäisinä. Muutamilla meistä Olympique Marseille Paita on kuitenkin myös Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita epäonnea, että Zit -arvet kiusaavat hyvin teini -ikäisten jälkeen. Aikuinen akne ei todellakaan ole painajainen, mutta todellisuus. Valitettavasti he kummittelevat muutamia meistä pitkään.

Yksi Googlen haetuimmista lauseista on “Kuinka päästä eroon zit -arpeista?” Zit -arvet voivat olla epämiellyttävä kunto ja selviytyä siitä paljon paremmin, olemme ruostaneet verkkoa ja saaneet sinulle jonkin verran lopetustodistusta Luonnolliset ja ihmisen luomat menetelmät tarkalleen kuinka päästä eroon zit-arpeista. Zit -arpien poistot ovat monia, samoin kuin sinun on valittava itsellesi paras tekniikka niin.
Kuinka päästä eroon zit -arpeista
1. Luonnolliset menetelmät zit -arpikäsittelyyn
Vaikka on monia tuotteita, joiden rutiini hyödyntää apua päästäkseen eroon zit -arpeista, olemme valinneet muutaman parhaan sinulle.
Aloe Vera -geeli:

Aloe Vera ymmärretään lääkekasvien kuningattareksi. Tämä pieni bittivarsi on täynnä ihmeellistä geeliä, joka voi melkein korjata minkä tahansa tyyppiset sairaudet. Geelin hyödyntäminen aknearvoillasi keventää niitä tietyn ajanjakson ajan. Se on samoin erittäin suuri kosteusvoide, ja siksi se auttaa pitämään ihosi terveenä ja sileänä.

Sitruunamehua:

Sitruunamehu sisältää runsaasti antioksidantteja sekä alfa -hydroksihappoja tai ymmärretään yleisesti AHA: ksi. Jos tarkistaisit komponentit useimmissa päissä sekä pesulat ja voiteet, huomaat, että ne sisältävät AHA: ta. AHA ymmärretään elvyttävän ihoa ja auttamaan keventämään arpia sekä acnesia kasvoilla. Kaappaa vain sitruunan mehu puuvillapallossa ja tyhjennä se suoraan ihollesi. Olkoon paista pitkään ja pyykin. Toista tämä hoito ainakin joka päivä. Näet merkityn eron viikon lopussa. Jos ihosi on erittäin herkkä ja alttiina breakouteille, älä käytä sitruunamehua suoraan ihollesi. Laimenna se jollain vedellä ja tyhjennä puuvillapalloa tähän juomaan ja käytä sitä ihollesi.
Perunamehu:

Toinen luonnollinen tuote, joka auttaa vähentämään aknearvojen ulkonäköä, on perunamehu. Käytetään vain viipaloi peruna ja hiero viipaleita ihollesi. Anna ihosi liota kosteuteen pitkään ja pyydä sitten ihollesi mahtavalla vedellä. Toista hienoimpia tuloksia vähintään kahdesti viikossa.

[SC: Mediad]
2. Creams for Zit -arvot
Nyt kun olemme peittäneet parhaat luonnolliset menetelmät päästäksemme eroon zit -arpeista, täällä on joitain voiteita sekä öljyjä, jotka voit ostaa haalistaaksesi zits- että aknen ulkonäköä.

Bioöljy:

Edullinen kulttituote, bioöljy on kuuluisa, koska sen vahva lausunto itse laatikossa. Tuote lupaa parantaa ihon sävyä, vähentää aknen arpia ja vähentää myös venytysmerkkien ulkonäköä. Tasaamme hyperpigmentaation julistuksen ja jos haluat todella nähdä parannuksen ihosi rakenteessa ja tilassa, sinun tulisi varmasti sijoittaa bioöljyyn.

Nämä ACF Fiorentina Paita ovat hienoimpia valintamme parasta aknen arpihoitoa varten. Sinulla on myös valintoja luonnolliseen hoitoon! Joten voit kokeilla sekä sekä selvittää, mikä sopii sinulle parasta!
Kuvien lähde: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *