NY FASHION WEEK: Kenneth Cole Fall 2006

Apr 26, 2022 Clothing

Joten tämä on yksi syksyllä 2006 esitetyistä ensimmäisistä mekkoista Kenneth Cole-näyttelystä. Se voi olla pitkä, kylmä talvi, ihmiset.

Nyt ymmärrän tämän valituksen. Katso kuinka virtaava ja helppo se on! Tutustu siro-kaula ja sulkeminen – mielestäni kapea, luonnolliset olkajat ovat aina tyylikkäitä. Ja tietenkin – taskut!

Kuitenkin useimmille meistä pelkään, tämä kuuluu älä yritä tätä kotona. Luota minuun – Olen tehnyt useita muunnelmia tällaiseen pukeutumaan, houkuttelevat virtaava ja helppoa, mutta ellei pääsen, OH, toinen kahdeksantoista tuumaa korkeus, se näyttää vain Tenty, ei virtaa. On myös vaikeaa useimmille naisille käyttää linjaa, joka leikkaa suoraan korkean rintakehän yli ilman sitä luomalla parittomat pullistumat.

En myöskään koskaan ymmärrä, miksi niin monta päivän mekkoja syksyllä ja talvella näytetään sandaaleilla. Nyt olen kuullut kertoa, että siellä on joitakin paikkoja, joissa talvilämpötilat eivät koskaan laskeudu ikäni alle, ja että ihmiset todella elävät siellä, mutta vakavasti – niin kauan kuin sinä näytät jotain tällaista, voit myös mennä kaikki Tee 80-luvulla ja heittää joitakin korkean kantaman nilkan saappaat, eikö? 80s Frizzy Updo on valinnainen.

Muotiviikko on vielä paljon enemmän. luojan kiitos.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Prim, Oikea, täydellinen, Pinedoctober 2, 2006
No, luulen, että on aika kääriä tämä ylös, Thenapril 29, 2008
Kansainvälinen kuluminen pukeutumispäivä 2009 – Tänään! 29. lokakuuta 2009with 83 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *