Kesä Madras Ann Taylor

Jun 15, 2022 Clothing

My Closetin ei tarvitse tietää, että siellä on maailmanlaajuinen pandemia. Mielestäni nopein tapa nostaa henkeni on pukeutua tavalla, joka vielä tuntuu siltä, ​​ja silti tuntuu kesästä. Klassinen tulostus ja klassiset muodot, tee temppu. Jäätelö auttaa myös vain sanomaan.
Madras alkaen Ann Taylor
Täällä olen yllään Ann Taylorin Madras Plaid Smocked Hem Top ja Madras Plaid -painiketta Maxi hame, aka kesä sopivassa sarjassa. Tiedän, luulit, että mekko tapahtui täällä. Mutta se, että ne erotetaan, on todella suuri voitto. Tarkistat kolme asua yhdessä, koska paremmat uskot, että tämä alkuun on kulunut shortseilla (mieluiten nämä). Ja tämä MIDI-hame yhdistetään valkoisella yläosassa, kun olen (toivottavasti?) Takaisin toimistossa ensi kesänä. Topin vyötärön ympärillä on uskomattoman mukava. Ja arvostan syvästi, että tämä kangas on kevyt ja helppo hoitaa. Olen asunut kymmenen kuukauden ikäisenä, joka ei jätä minua paljon aikaa käsinpesua.

Ann TaylorMadras Plaid Top

Ann TaylorMadras Plaid Maxi hame

Ann Taylorpearlised Circle Drop korvakorut

Tiesit, että olisi helmi hetki, enkä halua pettää sinua. Joten nämä korvakorut tuovat Pearl täydellisyyttä Ann Taylorin ympyrän pudotusten kautta. He ovat hienostuneita ja klassisia. Et todellakaan voi mennä pieleen, kun heillä on kokoelma ympäri vuoden. Mutta helmi vanhan pudotustilanne tekee niistä erityisen sopivia kesällä.

Ann TaylorMadras Plaid Top

Ann TaylorMadras Plaid Maxi hame

Ann Taylorpearlised Circle Drop korvakorut

Vaikka se ei tunne tavanomaista kesää, voimme silti pukeutua kuin se. Tee tauko lopullisista mukavasta housuista ja slouchy tees (vaikka rakastan heitä molempia kalliisti) hyväksi Madras hetki Ann Taylorista, joka kirkastaa päiväsi ja varmasti itsesi, tänä kesänä.

Ann TaylorMadras Plaid Top

Ann TaylorMadras Plaid Maxi hame

Ann Taylorpearlised Circle Drop korvakorut

Kiitos Ann Taylorille ja ShopStylelle yhteistyökumppanille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *