Inspiraatio – Alex Solisin

Jun 25, 2022 Uncategorized

Kohteliaisuus Alex Solisin malleista esittelee sinulle sanan inspiraation monille kasvoille. Hän on yksi erittäin lahjakkaista kuvittajista, jotka määrittelevät yksinkertaisten käsitteiden syvyydet ja tarjoavat sinulle näkökulmia niistä, joita et koskaan tiennyt olevan olemassa. Päätimme esitellä hänet sinulle, koska hänellä on suuri kyky piilottaa monimutkainen idea (ilmeisen) viattomuuden takana.
Kuoleman vapaapäivä
Kuningas
Hän on piirtänyt ja luonut niin kauan, hän ei muista, ettei kynää käsissä ole. Hänellä on klassinen halu uusille haasteille ja uusille ideoille tekemättä poikkeusta heidän lähteensä. Klassikosta puhuttaessa hän antaa avoimesti kunnianosoituksen tavanomaiselle taiteelle-koska kaikkien taiteilijoiden tulisi-pitäen sitä digitaalisen aikakauden perustana. Uudet tekniikat ovat laajennuksia siitä, mitä nyt pidämme ”antiikki” -menetelmiä. Koska kävelemme ennen juoksua, eikö niin?
Muotivirhe

Myös lahjakas taukotanssija, hän loi menestyksekkäästi todellisen maailman myyntipisteitä ja pani ne paperille, jotta voimme nauttia niistä.
Varo yksisarvisia
Sanomattakin on selvää, että hänen kokemuksellaan Threadless -ohjelmasta on ollut tärkeä vaikutus hänen taideteokseen, joka opastaa häntä kohti vahvempia käsitteitä, joiden avulla yleisö voi yksinkertaistaa hänen mallejaan. He ovat molemmat röyhkeitä ja filosofykaleja, jotka eivät koskaan menetä kosketusta monipuoliseen yleisöönsä. Hän käsittelee kuvioissaan onnistuneesti erilaisia ​​tyylejä, mutta joissakin piilotetuissa pohjavärissä on aina Alex.
Luonnon äänet
Kiusaajat
On yksi yksityiskohta, joka erottuu selvästi Alexin teoksissa ja se on eläinelementti. Emme mene kaikki Freudille hänelle, mutta voimme turvallisesti sanoa, että hänen ja vatsan leppäkerttujen fantasiamaailman, Lincolnin, leijonakuningas Wannabe Elvisin tai murhaisten yksisarvisten välillä, välissä on vahva yhteys, yhteys, me kaikki me kaikki Paras kiittää. Sinunkin pitäisi!
Maapähkinävoin valmistus

Ne, jotka suosivat tulta

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *