Budget Plan Fashionistan opas toimistokengille

Nov 22, 2021 Clothing

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Ymmärrät jo erinomaiset kengät, samoin kuin kun se tulee työhösi, sinulla on myös alas. Kuitenkin erinomaiset kengät työsi? Tämä osa saa hieman hankalaa. Työntekijöiden onnistuminen on kyse yhteistyöstä, jotta voimme antaa käden. Juuri täällä ovat kengät, jotka haluat työsi vaatekaappi … sekä kengät, joita et.

Menee-with-kaikki kenkä

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Perustavan musta pumppu tunnetaan toimistokengät ja suurta syytä, mutta ehdotamme vielä monipuolisempaa kantapää: nude pumppu. Yritämme löytää asukas vaatekaappi, joka ei mene minkäänlaista näistä kolmesta kantapäästä. Jos ostat vain yhden kengät tänä vuonna (tai jopa tänä vuosikymmenen) ostaa parin näistä.

Yhdeksän West Bofire, 49,99 dollaria piperleime
Deparma, 49,98 dollaria Aldo
Pocket Court Shoe, $ 41,98 ASOS

Naisen kaltainen tasainen

Et voi käyttää kantapäät joka päivä, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi näyttää töihin flip flops tai crocs. Jopa joitakin asuntoja ei voida hyväksyä, joten kun ostat, varmista, että valitset parin, joka on oikeassa työpaikallasi.

Suuri huolenaihe kysyä itseltäsi: Olisiko Audrey Hepburn käyttää näitä? Iconic näyttelijä rakasti asuntoja, mutta hän oli nainen, ei lapsen kaltaisia. Valitse pari minimaalinen koristelu, korkealaatuinen rakennus sekä ei hulluja värejä tai malleja.

Crocs Lina koristeltu tasainen, 31,95 dollaria, shoebuy.com //
Jessica Simpson Magura, 34,95 dollaria, shoebuy.com //
Perceptive Producer Flat, 34,99 dollaria Modclothissa

Collegiate-Cool Shoe

He eivät ehkä näy muoti eteenpäin, mutta Oxford-kengät ovat nyt kuuma kuvio. Asunnot, asetukset tai kiilat, he tekevät minkäänlaista asuintyyppiä tyylikkäästi ja ovat täydellisiä kohteliaita lyijykynälle, hiukkaspuku tai pari löysää.

REPERRO, 44,98 dollaria Aldo (ei saatavilla)
CandyCe, 39,99 dollaria yhdeksän länsillä
Ei luokiteltu Executive Oxford Pump, 39,99 dollaria DSW: ssä

Kenkä persoonallisuus

Se on täysin mahdollista näyttää asiantuntijalta, kun näytetään allekirjoituksen tyyli, mutta kun se tulee toimistomuodiksi, pieni menee pitkälle.

Etsi kenkä klassisessa, tyylikäs muoto, joka tulee rohkealla värillä tai tulosta. vuota tai tulostaa, punainen tai koboltin sininen sävyjä tai kaino nauhoja sekä jouset ovat täysin hyväksyttäviä aksentteja omaan jalkineet. Muista vain, että sinulla voi olla niin paljon hienoa.

Leopard-Print nahka Peep-toe pumput, 39 dollaria Spiegelissa
Bebe “Marsha” pumppu, 44,90 dollaria Nordstromissa
Ribbon-trim noeded cut-out pumput, 39,99 dollaria Newport News

Kengät, jotka eivät ole toimistoja

1. Alustot

Nämä Plaform Heels, 70 dollaria Bakerin, ovat söpöjä, ei kuitenkaan toimistolle. Pidä kantapäät alle 4 tuumaa pitkä. Ei vain ne näyttävät ammattimaisemmilta, mutta he ovat helpommin jalat.

2. Sandaalit

Totuus, että nämä kantapäät (26 dollaria pysyvästi 21) ovat beige ei tarkoita, että he ovat kunnossa työtä. Ainoat vanhoja kenkiä, jotka ehdottaneet toimistoon, ovat perinteinen Mary Janes.

3. JuhlaKannat

Kaikki pumput eivät ole yhtä suuret. Steer pitsi, kuten nämä korot, (44,95 dollaria DSW: ssä), korkokengät, rhinestones, glitter ja / tai yli runsaasti jousia, röyhelöitä tai kukkia. Jos käytät niitä yökerhoon, älä käytä niitä töihin.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *