Makeup brändi kauneus vloggers freak for

Oct 27, 2021 Uncategorized

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jos olet jäänyt myöhään yön Binging Makeup Tutorials sekä arvostelut tai päätyi satunnaiselle kauneuden blogille sen jälkeen, kun vaking instagram julistaa täydelliselle huulin sävylle (ei mitään häpeää, kuka ei ole?!) On todennäköisesti nähnyt tämän rakastetun meikkibrängin. Se on laaja, edullinen ja söpö pakkaus. Nimen väri POP ja se on voittanut kauneuden kohtauksen vain muutamassa lyhyessä vuodessa sen äärimmäisen pigmentoituneiden varjojen kanssa sekä sovittaa huulipunat sekä vuoraukset hinnoilla, jotka maksavat kaikille mahdollisuus hemmotella vetoa.

Alkaen vain $ 5 Stick tai potin, väri Pop tekee siitä helppoa saada useita sävyjä sinun “haluavat” listalla kaikki kerralla, nopealla sekä kohtuuhintaisella merenkulkuksi. Runsaasti dupseja joillekin maailman merkittävälle huulille sekä silmäväreille, tämä kova pieni web-käynnistys on kosmetiikka markkinoiden pää.

Joten mikä on saalis? Ei todellakaan ole yksi. Älä usko meitä? Viikonloppuna menimme hypätä sivustolle samalla kun säveltäisi tämän kappaleen ja päätyi yli 10 000 jonossa vain odottamassa sivuston ostamista. Linja ei valehtele, ihmiset ovat koukussa! Tarkastettu löytääksesi, miksi kaikki ovat täynnä tätä web-brändin.

Väri Pop Makeup Brand: Plussat

Väri POP on lähes aina jonkinlainen promo (mukaan lukien $ 5 pois ensimmäisestä ostoksestasi), mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi meikkipussi ja lompakko. Tuotemerkki rakastaa Celebia ja Bloggerin yhteistyötä, joten se on helppo näyttää haluamiesi muses ja kaataa allekirjoitus sävyjä. Värin valinnat ovat ilmiömäisiä (pelkästään kahdeksan sivun sävyjä!), Joten et koskaan mene täydelliselle varjossa.

Väri pop meikki: haitat

Ei paljon. Palautuspolitiikan lisäksi ei myöskään odota aikaa, jos he palvelevat tappaja myyntiä, ei ole paljon pitää tätä kauneusbrändiä. Tällaisilla alhaisilla hinnoilla se ei ole edes valtava tarjous, jos et tarttui värin, joka ei, sano, työskentele ihosi sävyäsi tai sopii ulkoasuun. Sanomme, vain luovuta heidät hyvään ystävään tai sisareen. He arvostavat herkkuja, samoin kuin vähän kustannuksella sinulle, et ole yhtä harmahtanut pitkällä aikavälillä.

Muita huomautuksia: Lip-vuoraukset eivät käänny kuin jotkut muut yritykset “, mutta voit terävöittää niitä aivan kuten lyijykynä. Ei haittaa, ei ole virheitä siellä.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *