Miten pukeutua lausuman Sneakers

Nov 9, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Joten olen kävelevän DSW – mikä oli täysin mieheni idea muuten – ja näen koko rivin omistettu mitä soitan selvitys lenkkarit. Lenkkarit kuvioita, lenkkarit kirjonta, lenkkarit bling, lenkkarit alustojen ja ja. ja olen heti inspiroi ja kiehtoi. Innoittamana, koska selvitys tennari on niin helppo tapa tehostaa farkut-ja-tee combo. ja kiehtoi, koska ihmettelen jos löydän samanlaisen parin puhdistumaan osiossa.

Kenkä jumalat varominen minulle sinä päivänä, koska en todellakaan löytänyt, mitä olin etsimässä myynnistä telineeseen – musta pari Steve Madden slip-ons isolla, värikäs kukka kirjailtu vamppi. En välitä, että kirjonta on vähemmän kuuma kuin se kerran oli joko. Nuo vauvoja tuli kotiini ja onneksi mieheni totesi myös juhlakengät hän oli sen jälkeen.

Enimmäkseen perusteet + Muutamia liitetiedot

Statement lenkkarit putoavat paras minun tyyliä sweet spot. Suoraan sanottuna, voit helposti syyttää minua laiska stylisti ja ottaisin että kohteliaisuutena. En pidä saada liian pikkutarkkoja vaatteeni – Haluan vaatekaappi on yhtä helppoa kuin se on kohtuuhintainen. Minun toimintatapa on varastoida perusasiat ja investoida pari lausunnossaan kappaletta vetää kaiken yhdessä.

Joten, voin ja kuluvat näitä Lieroja farkut, vyö ja pitkähihainen paita paidan tänä syksynä. ja kukaan ei huomaa, että mainittu pitkähihainen paita tuli 5 $ telineeseen H & M: viime keväänä. Tai, että olen ollut päällään samat farkut viimeisen viiden vuoden aikana. mutta takaan, ihmiset kysyvät minulta kengät.

Se ei ole minun luonne rajoittaa vaatteen tai lisälaitteen yhdenlaisia ​​asu, vaikka. Että suoneen, katsotaanpa kumoaa farkut-ja-tee combo s ja tarkastelemme muutamia muita tapoja kulumisen julkilausuma lenkkarit – käyttämällä paloja saatat jo kaapissa.

3 lausuma Sneakers asuja

Ottaen terän

Näennäinen kenkä valinta pari vegaani nahka säärystimet on korot. mutta tiedät, joinakin päivinä en ota itseäni vakavasti. Valitsen ankkurointi tämä porukka lenkkarit paljon maanläheinen fiilis. En asuu Missourissa maaseudulla onhan ja siellä kirjaimellisesti ole paikkaa lähellä, joka vaatii korot.

Ehkä ei Monochrome

Tässä on yrittänyt ja totta suuntaviivat tyyliin. lausunnot pala – lenkkarit, korva- tai jopa huulipunan – loistaa kirkkain kun ne on yhdistetty yksivärinen asu. Jos kevät / kesä ’17 kiitotien kengät inspiroi sinua tuplata denim, miksi heittää pari hauskaa lenkkarit tuohon yhdistelmä? Se on varmasti paljon mielenkiintoisempi vaihtoehto kuin vanhat Stan Smiths.

Go Bold tai Go Home

Rento puuvilla mekot tehdä pari hyvin lenkkarit – ja näytät vieläkin paljon koota, jos voi pelata jopa yhden kengän aksenttivärit. Olennaista tässä on välttää liian matchy. Sen sijaan, sinun tehtäväsi on jäljitellä väri, joka näyttelee pienen roolin Sneaker. Satuin on tämä vaaleanpunainen mekko roikkuu kaapissa jo, ja mielestäni se tekee juuri sen.

On päälläsi lausuman lenkkarit tänä syksynä? kerro meille kommentit!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *