IS mairitteleva STYLING MUST?

Nov 15, 2021 Uncategorized

On mairitteleva tyyli välttämätöntä?

Lähettäjä Aloïs Guinut on keskiviikko 15 helmikuu 2017 · 13 Kommentit

Joka vuosi olet lukenut samat otsikot yli ohi naistenlehdet: ”miten löytää täydellinen istuvuus?”,”Selvittää, mitä muoto on”, ’miten pukeutua kun olet päärynän muotoinen’ … koska naiset ovat kaikki etsivät Graalin muoti: toteamus mitkä vaatteet on tehty heille.

Vielä samassa lehden luettavaksi myös ”must have: vuosikerta Levis”, ”Strappy kengät ovat muotia” tai ”sato topit ovat tämän kesän hitti”. Ikään kuin kaikki lukijat käyttää samaa, vaikka ne eivät tietenkään ole sama elin.

Tässä skitsofreeninen tilanne, monet ihme, jos he pukeutuvat kehonsa tai seurata trendejä, koska molemmat eivät ole aina yhteensopivia.

Henkilökohtaisena stylisti katson molempia yhtä tärkeinä.

Siksi autan asiakkaita määrittelemään katsoa, ​​että molemmat vastaavat heidän persoonallisuutensa ja tasaisempi kehonsa.

Mutta miten määritellä ”mairitteleva”?

1 / määritelmä imartelevaa

Porukka katsotaan imartelevaa, kun se luo harmonisen siluetti.
Joissa nykyään muoti on helpompi pukea kun näyttää mallia. Minkä vuoksi mallit saavat palkataan malleja. Ylisuuri porukka voi olla yhtä mairitteleva heille kuin super tiukka yksi. Tiukka yksi voi olla seksikäs. mutta seksikäs ei ole yhtä mairitteleva.

Oletetaan sitten, myönnän tämä malli nainen omistaa tasainen ja veltto maalialue. Hän ei voi olla ensimmäinen valinta mallintamiseen silkkisen satiini housut, koska se korostaa sitä, mitä yhteiskunta kertoo olla virhe. On imartelevaa mitä ei korostaakseen ”puutteita”. Jos tämä malli oli mennä tapahtumaan, stylisti olisi ehkä valita push-up housut ohuemmiksi hänen pienen pusku. On imartelevaa mitä muuttava meidän ”puutteita” osaksi omaisuutta.

Vielä, päinvastainen ei ole totta. Voit kattaa kaikki varat ja vielä harmoninen ja imartelevaa siluetti todistettuna ensimmäisen esimerkin (malli ylimitoitettu vaatteet).

Mennäänpä asiaan: on mahdollista saada tyyli kun yllään ei imartelevaa vaatteita?

2 / Being tyylikäs ei ole imartelevaa vaatteita on haaste

Vielä toteutettavissa.

Sen saavuttamiseksi tarvitaan yksi niistä (tai molemmat):

ylikehittynyt tyylitajua

helvetin asenne

Siksi sanoisin olemassa hyvin vähän ihmisiä, joille tämä voi hakea.

Heidän joukossaan on stylisti Leandra Medine alias hyvin nimeltä ”man repeller”.
Kun katsot häntä, näet vain loistava pariksi vaatteet … ja unohtaa kiinnittää huomiota, onko hänen hame on liian suuri hänelle tai luoda pienen torso vaikutus (se).

Instagram mies repeller

Voisin myös lainata valokuvaaja TamU Mc Pherson tai ranskalainen vaikuttaja Sophie Fontanel jotka molemmat näyttävät pitävän kuin mairitteleva asuja taidetta de vivre.

Instagram Tamu Mc Pherson

Instagram Sophie Fontanel

Voisin myös viitata johtaja Lena Dunham, jotka käyttävät huonosti istuva vaatteita mahtipontinen tavalla, joka tekee tytöt ihailevat hänen rohkea tyyli.

Lena Dunham

Kuitenkin.

Täytyy sanoa Mieluummin kun edellä mainitut naiset yhdistävät eeppinen tyylitajuasi mairitteleva vaatteita (se tapahtuu).

3 / ”mairitteleva” on yksi ainesosa tyyli

Minulle jokainen elin, sen ominaisuudet, on osa tyyliä sekoitus. kuten sinäkin kiinnittää huomiota leikkauksen ja kangas pala vaatteita, jotta tietää, mitä vastaa sitä parasta, mielestäni sinun on kiinnitettävä huomiota kehon ominaisuuksia nähdä, mitä vastaa sen parhaiten.

Ollakseni rehellinen, tyylejä, joita ei ole imarteleva eivät takerru silmään, mutta jotta se kipeä.

Siksi peruuttanut TamU Mc Pherson n Instagram tilille viime vuonna minulla oli tunne hänen tavoite oli etsiä vähiten houkuttelevia mahdollisimman kuin iso merkkituotteiden peruna laukku. Kun kysyin neuvoa häntä osuus Tässä artikkelissa, olin tyytyväinen siihen, että hän oli takaisin mairitteleva asuja. Hän näyttää silti hämmästyttävä (joka todennäköisesti oli tavoitteena merkkituotteiden peruna laukku tyyli) ja nyt näyttää upealta samoin!

Instagram Tamu Mc Pherson

Sama pätee kanssa Leandra Medine. Oltuaan läpi merkittävän I-do-not-hoito-jos-se yleispätevää me-niin-pitkällä kuin-se-näyttää-viileä vaihe, hän on takaisin yllään mairitteleva tavaraa.

Jotka ovat yhtä viileä. Silti vähemmän mies hylkii Täytyy myöntää.

Instagram mies repeller yllään tappaja asu

Lähdettiin Super ärtyisä taas voittaa kehon mairitteleva peli on kuitenkin asia tehdä. liikaa katu tyylit eivät näytä ole tyylikäs. Sillä mairitteleva Street Style, suosittelen blogit Tommy Ton ja Scott Schuman jotka molemmat maksaa huomiota kehon taakse vaatteita.

Vakavasti?

4 / valitseminen imartelevaa on elin positiivinen

Lähdettiin Positiiviset on ylpeä kehon olet.

Internet, normaalisti lukea, että being body myönteiseksi, että kaikki ovat upeita ja siksi kuka tahansa voi katsoa merkillistä päällään samat vaatteet.

Olen eri mieltä.

Koska kaikki elimet ovat erilaisia, vaatteita, jotka tekevät elin upea ovat erilaiset kullekin henkilölle.

Siksi en uskoTämä on kehon positiivinen ehdottomasti yrittänyt sopia asioihin, joita muotiteollisuus on ilmoittanut olevan “hetken kohteet”.

Valitettavasti suunnittelija tyypillisesti ajattelee vain yhden tyyppistä kehoa, kun suunnittelet vaatteita.

Jos sinulla ei ole tätä kehoa, sen sijaan, että yrität sovittaa vaatteet normiksi, suosittelen sinua löytämään, mikä on imarteleva, koska kehosi ansaitsee olla upea.

Lopuksi, tässä on liian kuvia Lena Dunhamista, sekä tavallisessa omituisessa tyylissään.

Eikö hän näytä sata kertaa paremmin kehon imartelevan asunnon?

Ja sinä? Pidätkö, jos vaatteet ovat imartelevia ennen niiden yllään?

Kansi kollaasi: Kaikki imartelevat asut miehen korkokone, Lena Dunham ja Tamu Mc PherSon

Luokka: Blogi · Tunnisteet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *