Anna WinTour menee budjettisuunnitelmaan (hyvin, teoriassa)

Oct 26, 2021 Uncategorized

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Mitä: American Vogue Magazinin päätoimittaja Anna Wintour, minä epäilty, salainen Wal-Mart Shopper, antaa hänelle kaksi senttiä arvon arvosta.

Wall Street Journal’s Rachel Dodes haastattelu Anna Wintourin kanssa: Yritätkö lisätä paljon kohtalaisen hinnoiteltuja vaatteita muotisuunnitteluun?
Uskon, että vaatet tarjota naisia ​​aspiroivia vaatteita, jotka voivat tehdä niistä unelmansa, samoin kuin vielä yksi portfolio, joka on noin sekoittaminen korkealla ja alhaisella, varmasti menetelmä, jota ensimmäinen nainen on pukeutuminen. Se on noin sekoitus. … Hakemistosivuilla etsimme paljon tarkempia kustannuksia sekä arvoa sekä kysymällä: “Onko jotain arvoinen, että erityinen kustannustunniste? ‘Asia, joka ei ollut sen arvoista? Ilman nimeämistä nimiä, meillä oli pieni sekoitetut asia, joka ei tule tänne tänne [pisteitä rinnassa.] Sekä sanoin: “Kuinka paljon se on?” 25 000 dollaria. Sanoin ei. Emme aio kuvata sitä ihanteellinen nyt. ”

Mitä sanon: Tervetuloa takaisin myyntitelineeseen, Wintour, sekä ahdistusta tervetulleeksi takaisin, koska saarnataan evankeliumia, ei ole jotain uutta hänelle. Itse asiassa Wintour aiheutti Firestorm ForSorm For Fashion World, kun hän laittoi TEE-paidan tilasta Vogian kannesta uuden toimittajan päällikkönä. Lisäksi on uskomatonta nähdä, että vaikutus Michelle Obama on Muoti maailma muuttaa kuvaa työskentelystä naisista / äidistä – samoin kuin tarkalleen kuinka erittäin viisaat ihmiset pitävät Anna Wintour ilmoitusta sekä hyödyntämään tätä muutosta. Näet sukupolvenvaihdosta rouva O (ja vähemmän tutkinto Sarah Palin) sekä sihteerin Clintonin, joka tuli sukupolvesta, jossa itsestään ilmaisu on kulunut syntymättömänä ja myöhemmin, syntyi sukupolvesta, kun Tilaa “pelata” “Pojat”, sinun piti näyttää “pojat” (vaikka sihteeri Clintonin kuninkaallinen sisustus tässä kuussa turhamaisuus on melko tyylikäs).

On kuitenkin kiehtovaa nähdä tarkasti, miten Wintour tasapainottaa uskovansa “arvoon”, satoja sivuja hänen kirjassaan rehellisesti inspiroivia vaatteita, kuluneet mallit, jotka eivät näytä maamme monimuotoisuutta .

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *