Top Ten Mobile Shopping Sovellukset

Oct 27, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Olemme liikkeellä koko ajan, yrittävät napsauttaa mitä tarvitsemme mahdollisimman vähän aikaa (ja niin vähän rahaa) kuin mahdollista! Hyvä uutinen on, olemme tällä hetkellä elämässä DAB: n keskellä digitaalikään. Stressi-Be-Gone, koska mobiilisotossovellukset ovat täällä helpottamaan elämäämme. Ennen kuin saat kaikki ostoksesi pois tieltä, ota lukea Top 10 Mobile Shopping Apps, joka toivottavasti antaa sinulle vähän vauhtia tarvitset! Tavoitteena on miellyttää.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

1. Lucky palveluksessasi (iPhone): Me ehdottomasti rakastamme tätä sovellusta! Se on oma oma digitaalinen concierge-palvelu. Selaa onnekas suosikkeja, valitse jotain, mitä haluat, ja sovellus voi löytää sen myymälässä lähellä sinua – koko ja kaikki! melko makea. Ja tiedät, että kohteet ovat todennäköisesti lonkan, koska ne valitsivat toimittajat tällä muodikas mag!

2. Amazon Mobile (iPhonelle): Olemme tyypillisesti pakkomielle Amazon.com joka tapauksessa, joten olemme Giddy noin tämän mobiilisovelluksen. Miksi se on erityinen? No, Amazonilla on kaikki mitä voisit koskaan unelmoida ostaa, ja tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden skannata kohteita myymälässä, tehdä mahtava hinta verrata, tarkista tarkisteet ja sitten ostaa sen verkossa heti. Kuka tarvitsee todellisia myymälöitä? Ovatko oikeassa?

3. Myymälöitä (Anroid): Emme unohda Android-käyttäjiä … Myymälä on loistava, jotta voit skannata viivakoodit ja vertaa hintoja noin 20 000 jälleenmyyjältä. Sinulla on arvosteluja, toiveilistoja ja hintahälytyksiä ja paras osa on – se on ilmainen.

4. TheFind (iPhonelle): Tässä on toinen loistava, joka sulaa saumattomasti verkossa ja fyysisen ostokokemuksen. Tämän sovelluksen avulla saat uskomattoman tarkan viivakoodin skannauksen, kartan myymälään, jossa voit löytää haluamasi kohteen, tarjoukset ja arvostelut.

5. Shopkick (Android ja iPhone): Tämä sovellus on paras kaveri. Stepping jalka myymälässä ja tarkistamalla, saat tarjoukset! Umm, kyllä ​​kiitos. Pohjimmiltaan sen kaltainen Foursquare, mutta saat jotain konkreettista. Kickbucks ‘myymälöissä, kuten Macy, tavoite ja paras osto ja kaupan ne lippuja, lahjakortit ja paljon muuta.

6. GOODGUIDE (iPhonelle): Olemme esittäneet tämän sovelluksen sivustollamme ennen ja hyvin, uskomme, että se ansaitsee paikan tässä luettelossa. Ei vain auttaa sinua löytämään hämmästyttäviä tarjouksia, mutta ne ovat turvallisia, terveitä ja kestäviä tuotteita. Ympäristöystävällinen, mobiili ostokset? Älä välitä, jos teemme.

7. Google Shoppers (Android): Tämä sovellus on todella mahtava. Voit etsiä kohteita perinteisesti skannaamalla viivakoodit ja jopa ottamalla kuvan kansilehden. Ei kaupassa tai et löydä viivakoodia? puhumme vain kohde ja tämä sovellus voi ehkä löytää sen. Saat hinnat, arvosteluja ja käsittelee voimalla Googlen takanasi.

8. Yowza !! (IPhone): Yowza !! on loistava niille, jotka eivät tiedä, mitä he etsivät. Käynnistä tämä sovellus ja se etsii asiakkaan maantieteellisen alueen kuponkeja ja tarjouksia. Olemme erityisen rakastavat sitä, koska kun löytää myynnissä erä, voit yksinkertaisesti esittää puhelimen kassalle ja he skannata kupongin paras siellä.

9. kuponki Sherpa (iPhone): tässä on yksi parhaista kuponki ryhmittymien osallistumista sovelluksen muodossa, että olemme törmännyt. Kun se on uskomattoman käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, kuponki Sherpa työntää sinut kuponkeja paikallisten yritysten, ravintoloita sekä suurten valtakunnallisesti jälleenmyyjille. Sinulta ahtaalla ei löytää paljon.

10. Seitsemäntoista muoti Finder (iPhone): Tässä on toinen olemme puhuneet aiemmin, mutta silti ei voi saada tarpeeksi. ihanteellinen teini Fashionista, hän voi selata inventaario, joka päivitetään kuukausittain, valitse mitkä kohteet hän haluaa ja löytää ne kauppoihin lähellä hänen.

Tahansa luulet olemme jääneet? kertovat meille – ja miellytti mobiili ostoksia!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *