Classic Blue – Neljä Tyylikäs Tapoja Wear Color of the Year

Nov 11, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Joka vuosi odotamme innokkaasti Pantonen värin vuoden ilmoitusta. Tämän vuoden valinta Classic Blue on yksi me todella rakastamme. Se on upeasti klassinen ja lähestyttävissä – ja myös erittäin helppo työskennellä olemassa olevaan vaatekaappi.

Ei ihan tummansininen tai kobolttia, Classic Blue tarjoaa seesteisyyttä, syvyys ja kauneus kaikki kerralla. Se on myös erittäin monipuolinen, ja imartelee monia ihon sävyt. Voit käyttää Classic siniseksi tähden elämää, tai anna sen olla Roll tukemaan villeimmät puolella.

Tässä on neljä tapaa käyttää tämä upea, rauhoittava sävy.

4 tapoja Wear Classic Blue

1. Kokeile -kietaisumekon

Tee Classic Blue iltasi-out go-to ja sinun erottuvat tavallista mustat ja punaiset, jotka hallitsevat maisemaa.

Japanin Go kutoa Tank -kietaisumekon, $ 100 Everlane

Japanin Go kutoa Tank Wrap Dress Everlane on niin tuore lisäksi kaikki kaapissa. Ei vain se täysin seksikäs, mutta se myös huokuu tiettyä tyylikkyyttä, joka imartelee käyrät parhaalla mahdollisella tavalla. Ja että väri on niin monipuolinen, voit helposti käyttää sitä tulevina vuosina.

2. Käytä haalareita

Olemme kaikki siitä haalareita elämä, varsinkin jos se tarkoittaa yllään yksi väri vuoden.

Sininen Classic Jumpsuit, $ 125, Topshop

Tämä tyyli Topshop punkkeja kaikki laatikot. Se tarjoaa tuoreita, hieman retro-vaikutteita laatu, joka tekee siitä hauskaa valinta mitään ohjelmaasi päivämäärästä yöstä brunssi ystävien kanssa.

Ole varma, miten pukeutua jumpsuit? Voit pukea sitä ylös tai alas muutamia keskeisiä asusteita, ja vaihtaa kangas lenkkarit korkokengät kun haluat antaa sille glitzy kierre.

3. Lisää posh puseron

Jos olet sillä tuulella päivittää työsi vaatekaappi, juhlii uuden Color of the Year on yhtä hyvä tekosyy kuin mikä tahansa.

Calvin Klein Rufflen Top, $ +33,99 (myynnissä nyt), Macy

Tämä Rufflen Top Calvin Kleinin on tyylikäs valinta, joka kuluu yhtä hyvin räätälöidyn bleiseri ja vastaavat housut kuten se tekee farkkujen tai kynä hameen. Seesteinen väri lisää hieman syvyyttä ja rikkautta mihinkään näyttää ilman tunne liian dramaattista tai varastaa huomion pois kirkkaampi lisävarusteita.

4. Sling on crossbody

Koskaan aliarvioida suuren vajaa pussi, varsinkin kun se lisää pop väriä jokapäiväistä näyttää.

Herschel Supply Co Grade Mini, $ 25,99, Zappos

Tämä Herschel Supply Co ™ Grade Mini on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat lisää tilaa hänen päivittäiseen olennaiseen, mutta ei halua raahata liepeillä jotain, joka on valtava. Tämä laukku pakkauksissa booli, jossa on useita taskuja, joiden avulla on helppo järjestää kaiken, mitä tehdä. Plus, käytä sitä keuliminen että upea värisävy joka päivä ympäri vuoden!

5. Käsittele kasvosi

Vaikka et ole markkinoilla uusia vaatteita, voit silti työskennellä Classic Blue elämääsi. Kokeile tätä lempeitä arkki maskin K kosmetiikkamerkki Aloisia Marie!

Aqua Kollageeni naamio, $ 10 AloiseBeauty.com

Tämän kertakäyttöinen arkin maski edistää elastisuus, plumpness, lujuutta, ja hehkuva iho, kiitos hydrolysoitu kollageeni, syvä merivesi, natriumhyaluronaatti, vitamiineja, ja kasviuutteita. Se on myös julmuutta-vapaa ja hyvin herkälle iholle.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *