Viikoittainen uutispäivitys

Nov 29, 2022 Clothing

, kuten nämä viestit? Seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa – Tämä on muokattu versio lukemastamme! (Tweet myös, jos kuulemme hyvästä myynnistä CorportEdeals Twitter -syötteemme kautta.) Voit myös seurata meitä Pinterestissä ja Instagramissa tai RSS -syötteessämme.
Fashionista tykkää rehellisestä yrityksen uudesta meikki- ja ihonhoitolinjasta, rehellisestä kauneudesta.

Racked jakaa uutiset, että Eloquii tarjoaa nyt kengät laajakokoisina 7-12.
Fortune on ilmoittanut vuoden 2015 Fortune -naisten luettelosta.
Productivity Pro puhuu viestintämenetelmän valitsemisesta kollegoidesi mieltymysten ja vastauksen mukaan.
Lain yläpuolella Redline kommentoi 1950-luvun aikakauden muistiota yrityksen politiikasta “Lady Lawyersin” palkkaamisesta.
Inc. suosittelee TED -keskusteluja ja korostaa muutamia vinkkejä. Inc. kiertää myös luettelon yleisesti väärin käytetyistä lauseista.
Luovuusviesti heijastaa luovaa prosessia.
New York Times kokeili päivitettyä iPhonea, iPadia ja Apple TV: tä.
Rakasta tätä, ja myös New York Mag tekee: Jos kysyt Serena Williamsilta, miksi hän ei hymyile, saat rehellisen vastauksen.
Viikon naurua varten (ei kuten hauskahaha, mutta… näet), tässä on uusi video McKinseyltä sukupuolten puolueellisuudesta työssä [Autoplay Video].

Corporettemoms äskettäin …

Puhuimme vauvan lentoliikenteen harjoittajien käytöstä ja rekisteröinnistä.
Kat jakoi joitain vaatteita työskenteleville äideille, mukaan lukien jotkut äitiys perusteet ja pestävä toimistovaatteet.

Kaipaisimmeko mitään? Lisää heidät tänne tai lähetä ne osoitteeseen news@corporette.com. Kiitos! Lisäksi: Oletko äiti vai tuleva äiti? Älä missaa tämän viikon uutispäivitystä Corporettemomsissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *