7 herkullista tapaa tehdä seuraava Negroni

Oct 6, 2022 Clothing

toimittajamme jakavat suosikkireseptinsä

Jos rakastat klassisia miesten vaatteita, todennäköisesti rakastat myös Negroni -cocktailia. Kuten hyvä tyyli, ei ole yhtä tapaa tehdä negronia kunnolla. Joten pyysimme selkeän henkilökohtaisen tyylin ja ilmaisun hengessä toimittajia jakamaan parhaat Negroni -reseptinsä. Tiedämme, että on ainakin yksi, jota rakastat.

Saatat pitää myös:
Kaikki vialla Stanley Tuccin Negroni -reseptissä
Klassinen uudelleenkuvat: Valkoinen negroni
Alkuperäinen HSS Negroni Post

Gary Harrisonin täydellisesti ajoitettu negroni

Annan minun pitää ajatuksen sanoa, että minulle ei ole yhtä ihanteellista Negronia. Yhden tietyn res. En käyttäisi Cartier -säiliötä sukelluksen aikana eikä Seamant -operaation avaamiseen oopperan yöhön. Myös ihanteellinen negroni riippuu ajoituksesta ja olosuhteista.

x

10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Korkeimman aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

Aurinkoisen iltapäivän valossa, näennäisesti rajoittamattoman mahdollisuuden edessäni, ja lämpimät hymyjä ja ruokaa matkalla, valitsen tyypillisesti tuoreen, voimakkaan St. John inspiroi Negronia teroittimeksi. 1/2 Tanqueray, 3/10 punt e mes, 2/10 Campari ja sitruunankuori (ei oranssi) ylimääräisen tuoreen katkeruuden vuoksi. Tarjoillaan suuressa rumpuessa, jossa on paljon jäätä.

Hämärän jälkeen, täynnä ruokaa ja tyytyväisyyttä, kun Coltrane ja Ellington pelaavat hi-fi: llä, tavoitan aina jotain erilaista. Yksi suosikeistani on 1/3 Berry Bros nro 3 Gin, 1/3 Martini Bitter Riserva Speciane, 1/3 Vermouth (Antica Formula tai Cocchi Vermouth Di Torino riippuen siitä, mitä voin suklaa sen lisäksi). Koristeltu kuivuneella oranssilla pyörällä. Tarjoillaan DOF -lasissa, jossa on yksi kuutio kirkas jää (valmistettu kivennäisvedestä).

– Gary Harrison

Drew Chambersin neliömäinen Negroni

1 unssia kuivaa giniä
0,5 oz carpano antica vermouth
0,5 unssia punt e mes
1 unssia kontratto katkera

Yhdistä yllä olevat ainesosat, sekoita jään yli, tarjoile selkeän kuution yli – rakastan Wintersmithsin jäävalmistajia – ja koristele oranssilla kuorella. Huomaan, että jakamalla vermut näihin kahteen osaan se rajoittaa makeutta ja sisältää myös kaiken ruohollisuuden, joka tekee punt e mesistä niin suuren. Tiedän myös, että tämä on pyhää, mutta mielestäni Contratto on parempi kuin Campari. Contratto saavuttaa saman asian kuin Campari täällä, mutta reseptillä, joka on käytännössä yhtä monimutkainen kuin Chartreuse, se lisää syvyyden, joka on fantastinen. (Ja rakastan myös sitä, että väritystä ei ole lisätty.)

Lopuksi, mielestäni Rasass Gin on yksi mielenkiintoisimmista uusista gineistä viime vuosina. On sitrushedelmien muistiinpanoja, jotka toimivat hyvin, mutta myös vähän savua ja maustetta, joka tekee todella loistavan siemaillen giniä, jos olet kiinnostunut. Ja tietysti se tekee myös tappajan negronista.

– Drew Chambers

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Casper Lundmose’s Negroni Vecchio

1 oz. Beefeater Gin
1 oz. vintage punt e mes
1 oz. vintage campari
Kuivattu oranssi viipale koristeelle

Jos seuraat minua Instagramissa, tiedät, että olen merkittävä Negroni -fani. Olisiko itse kunnioittava miesten vaatteiden harrastaja, jos en olisi? Rakastan kokeilla ainesosia, mittasuhteita ja erilaisia ​​variaatioita – en kuitenkaan koskaan poikkea liian kaukana alkuperäisestä.

Suosikkini on Negroni Vecchio. (Oikeastaan ​​2/3 Negroni Vecchio, koska en käytä vintage -giniä.) Vuosien varrella olen tapahtunut 1980 -luvun Campari -pullossa sekä erilaisia ​​makeita vermut samasta aikakaudesta henkilökohtaisen suosikkini kanssa Punt E mes.

30-vuotias ikääntyminen antaa hengelle paljon monimutkaisemman maun. Esimerkiksi Camparilla on paljon vahvempi katkeruus, josta pidän. Ja punt e mes on menettänyt hiukan makeuttaan ja ottanut makuprofiilin, joka on tummempi ja syvempi. Giniin mennessä valitsen tyypillisesti Beefeaterin, koska mielestäni se on yksi taalaa korkealaatuisimmista otsatuista.

Koska ilahdutan todella katkeraa makuista – otan IPA: n ale -alueella milloin tahansa viikonpäivänä – menen yleensä hiukan raskaammaksi kamperiin verrattuna vermuthiin. Mutta kun työskentelen vintage -vermuthin kanssa, valitsen aina klassisen yhtäläisen osien mittauksen.

Koristeelle joko tuore viipale appelsiinia “oikea” tapa tai viipale kuivattua appelsiinia, jota pidän kotibaarissani. Pidän kodista, se lisää makua nenään ja juomaan. Suosituin ehdotukseni – jos törmäät vintage -pulloon, älä ylitä mahdollisuutta – se vie negronisi toiselle tasolle.

– Casper Lundmose

Brian Sacawan rikas ja klassinen Negroni

1 oz. Tanqueray London Dry Gin
1 oz. Cocchi Vermouth di Torino
1 oz. Kamari
Oranssi viipale, puolittunut, koriste

Olen tavan olento. Tiedän mistä pidän ja kun olen valinnut sen, seharvoin muuttuu. Paradoksaalisesti kuitenkin minun maku tietylle Negroni -reseptille ebbs ja virtaa vuodenajan ja makuhermojeni kanssa. Lisäksi niin lukuisilla mahdollisuuksilla ja permutaatioilla tuntuu siltä, ​​että en ole kokeillut aika ajoin tekevän itselleen karhunpalvelua. Kun soitan reseptissä, minulla on taipumus pysyä sen kanssa jonkin aikaa ja tämä on se, jota olen äskettäin suosinut.

Ennen kuin pääset nykyisen suosikki Negroni -reseptini puoliin, puhutaan edellisestä suosikkini. Equal Octs Beefeater Gin, Martini & Rossi Sweet Vermouth ja Campari. Erittäin klassinen, hölynpölymenetelmä ja kuinka jokainen negroni, joka minulla on koskaan ollut Italiassa, on valmistettu. Ja kuten italialaiset baarimikani, en vaivautunut mittaamaan mitään – silmämunan ainesosa parhaiten lasiin, lisäämään jäätä, sekoita muutaman kerran sormella ja nauti.

Nyt nykyinen suosikki reseptini. Se on varmasti klassinen, mutta räjäyttää pari asiaa vanhasta Beefeaterista, Martinista, Campari -standista. Ensinnäkin Tanqueray London Dry. Sen lisäksi, että se on paljon voimakkaampi juomakelpoinen, se on suurempi purema ja napsahtaminen makuprofiiliin, joka pelaa hienosti kamperin kanssa. Se on myös uskomattoman hyvin Cocchi Vermouth Di Torinon rikas maku ja tekstuuri – paljon syvempi ja paljon monimutkaisempi kuin Martini & Rossi.

Tätä reseptiä varten puhun sekoituslasi ja jiggerit, koska kun olen yrittänyt silmämunan tämän pari kertaa, voin kertoa sinulle, että tarkkuus on täällä. Sekoita jäällä 30 sekunnin ajan, suodata kaksinkertaiseksi vanhanaikaiseksi lasiksi suuren jääkuutiota ja koristele oranssilla kiilalla.

– Brian Sacawa

Tony Gorgan alkuperäinen #menswear Negroni

1 oz. Apina 47 gin
1 oz. Punt e mes
1 oz. Kamari
1 viipale cara cara oranssi koristeelle

Vaikka teen negronia monien muiden kuin cucumbery-ginien kanssa (Tanqueray on erinomainen ja helposti saatavilla oleva-hyvä valinta, Brian), olen äskettäin kuvitella apinaa 47. Se on varmasti kallista, mutta sitrushedelmien ja yrttien hieno tasapaino Muistiinpanot täydentävät kaikkia hyviä vermut. Minulle vermouth antaa kuitenkin negroni-hahmon ja punt e mes on täsmälleen lippu.

Se on rikas ja paksu, suuhun samanlainen kuin hyvä balsami. Se voi olla siirappimainen, mutta kaukana liian makeasta. Minusta tuntuu, että juon jotain merkittävää, ja se on erinomainen kumppani hyvälle ribeyelle grillissä.

Campariin, minulla ei ole paljon kokemusta (tai tunnen kuin kuoriutua) vintage -herkkujen kanssa. Hanki minulle joitain kirkkaanpunaisia ​​tavaroita paikallisesta viinakaupasta ja meillä on hyvä mennä.

Ensimmäisellä Negronillani oli oranssi viipale, ja niin teen ne nyt. Teen veren appelsiinin, jos löydän sen- mutta Cara Cara -lajikkeen hienovarainen makeus toimii todella hyvin. Ne ovat myös hyvä koko lasitavaralle.

Laadukas jää on erittäin aliarvioitu komponentti mihin tahansa cocktailiin. Minulla on talossani melko hyvää vesijohtovettä, mutta juoksen sen joka tapauksessa brita -suodattimeni läpi. Pidän parempana myös pyöreää jääpohjaa neliöön tai useisiin kuutioihin. Hitaampi sulaminen vastaa vähemmän kastettua juomaa.

Mitä tulee mittasuhteisiin, olen klassinen yhtäläinen kaveri. Sekoitan kaivokseni erissä ja kiinnitän sen jääkaapissani. Se on pieni nyökkäys myöhäiselle isoisälleni, jonka kumppani piti jarinsa “lääkkeensä” (kuiva Vo Manhattan) purkki jääkaapissa, jotta hänellä voisi olla puoli-paikka joka iltapäivä. Hän asui 101: een, joten odotan, että on hyvä käytäntö noudattaa.

– Tony Gorga

Brad Lanphear’s Shake, ei sekoittanut Negronia

1 oz. Tangueray nro kymmenen
1 oz. Martini & Rossi Sweet Vermouth
1 oz. Kamari
Oranssi kuori koristeelle

Pidän Negronis -ylimääräisestä kylmästä, mikä tekee niistä paljon paljon virkistävämpää lämpiminä kuukausina. (Se ei kuitenkaan tarkoita, että niitä ei voi olla ilahduttavaa ympäri vuoden …) Satun paljon tarkemmin Negronin valmistusprosessissa kuin juoman todelliset ainesosat. Niin kauan kuin sinulla on Campari, kaikki hyvät ginit ja suloinen vermut tekevät tempun. Minulla on Martini & Rossi yhdessä Tanqueray nro kymmenen kanssa parhaiten nyt, joten valitaan ne.

Olen uskomattoman erityinen jää. Sen on oltava ~ 1 ”kuutioitettu jää – ei siruja tai puolikuunmuotoinen jäälaitteen jäätä. Tarvitset vanhanaikaisen jääkuutioalustan, jota sinun pitäisi joka tapauksessa käyttää kaikissa cocktaileissa. Jos löydät yhden niistä 1960 -luvun tyylisistä metallivivustaloista, jotka tekevät ihanteellisista kuutioista, sellaista, jota isoisäsi todennäköisesti käyttää, olet liiketoiminnassa.

Valmistus alkaa tarttumalla suureen kouralliseen jäätä ja asettamalla se suureen metallikieleen ravistelijiin. Seuraavaksi kaada 1 unssi. jokaisesta ainesosasta jään yli. Ravista voimakkaasti! Laita sitten toinen, pienempi kourallinen jäätä kalliolasiin. Siivilöi ravistin lasiin, jään yli. Koristele oranssilla kuorella ylimääräistä sitrushedelmää ja väripopia. ilahduttaa kohteliaasti.

– Brad Lanphear

Steven Elliottin mezcal Negroni

1 oz. Del Maguey Mezcal
1 oz. Dolin tai Carpano Antica Sweet Vermouth
1 oz. Kamari
Oranssi kuori koristeelle

Olkaamme rehellisiä, klassikkoNegroni-resepti on se, jonka jokaisen itseään kunnioittavan cocktail-harrastajan pitäisi tietää miten tehdä. Vaikka en koskaan syrji tunnettua juomaa, totuus on, että olen kasvanut heistä hiukan. Ehkä se on jatkuva epäjumalanpalvonta tai ehkä se on, kuinka muutaman liian lukuisen jälkeen tunnen olevani ehdoton kuolema. Hitto, gin!

Kiitän italialaista juomaa, on sen tasapainoinen 1-1-1-sekoitus henkeä, katkeroita ja aperitifiä. En ole joku, joka pitää täysin varustetun baarin kotona, joten tavallisena päivänä, cocktail, jossa on paljon enemmän kuin neljä ainetta, ei sovi tyyliini, mikä on yksi syy, miksi pidän Negronisista.

Suosikki tulkintani Negronista on Mezcal Negroni. Mitä arvostan Mezcalista, on savuinen maku, jonka se lisää sekoitukseen. Yhdistettynä Camparin vermuthin makeuteen ja katkeraan appelsiinimuotoon, se on helppo juoma -cocktail, jonka valitsen yhdeksän kertaa 10: stä.

Tykkään vaihtaa asioita paljon ja muuttaa tyypillisesti yhden tai kaikki kolme ainesosaa saadaksesi erilaisen makuprofiilin. Korvaamalla Campari Zucca Amarolla, muuttamalla makeaa vermuthia tai kokeilemalla uutta Mezcal -pulloa. Jokainen muutos lisää Negroniin vivahteen, joka pitää sen mielenkiintoisena ja nautinnollisena.

– Steven Elliott

Suosikkireseptisi?

Suorita alla parhaalla Negroni -reseptisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *