Candice Swanepoel, malli

Jan 19, 2022 Clothing

löytyy mitään kirpputori, olemme kuulleet. Mutta älä ota meitä siitä – kysy Candice Swanepoel. Koska täplikäs mallilla partiolainen on Durbanissa markkinoilla, tämä kaunis Etelä-Afrikkalainen on mennyt viidentoista-vuotias pilkanneet schoolmates korkean ansaita supermalli. Mennessä hän kääntyi kuusitoista, hän ansaitsi R40,000 varten työpäivä.

Syntynyt Mooi River, Natal Province, Candice puhuu Englanti ja afrikaans. Hän oli vielä kaikkien tyttö sisäoppilaitoksessa St Anne College, kun hän löysi iässä viisitoista. Nyt kaksikymmentäviisi, hänen monia versot ovat mukana kansia Vogue (Kreikka), Elle (Saksa), Ocean Drive (US) ja Britannian GQ. Hän on ollut mukana mainoskampanjoissa Diesel, Nike, Arvaa? ja Versus silmälasien.

Lempinimeltään Flamingo johdosta hänen pitkät jalat, Candice on työskennellyt Dolce ja Gabbana, Tommy Hilfiger, Sass ja bide, Diane von Furstenberg, ja Betsey Johnson, mainitakseni vain muutamia. Hän käveli kiitotien Victorian Secret vuonna 2007, 2008 ja 2009, ja se oli ensimmäinen Victoria Secret Angel Etelä-Afrikasta. Hän esillä 2010 Swim luettelo yhdessä Erin Heatherton, Rosie Huntington-Whiteley ja Lindsay Ellingson, ja mallinnettu Kardashian 2010 uimahousut linja.

Hänen vaaleanruskea tukka ja siniset silmät, emme ole yllättynyt, että hän oli kymmenes AskMen Top 99 halutuin Naiset 2012. Ja kuitenkin koulussa, hän kiusattiin, koska hän oli niin ohut. Hän huomasi nuoret naiset samanlaisen rakentaa televisiossa ja sanoi äidilleen: ”Tytöt koulussa kiusaavat minua, mutta näytän ne tytöt televisiossa”. Hän ei tarvitse olla huolissaan – vuonna 2012, hän esiintyi Forbes’ maailman Top tuottava Supermodels listan, joiden tulot ovat $ 3.1million. Mutta hän painottaa: ”En mene hullu, tai ostaa typeriä asioita”.

Ymmärrämme, että tasapaino on hyvin tärkeää catwalkilla ja Candice on tietoinen tästä, too. Hän työskentelee kolme kertaa viikossa, nauttii potkunyrkkeily, hyppy köydet, ja rakentaa lihaksia. Jos hän on väsynyt, hän harjoittaa joogaa, joka pitää hänet notkea ja rauhallinen mielentila.

Hänen Survival kärki on: ”Grow paksu iho. Se on todella suurta liiketoimintaa, jos et anna tiettyjä asioita saada sinut”. Ja hänen toiveensa on liittyä toisenlaista luettelon, innostavia ihmisiä, jotka ovat tehneet eroa maailmalle. Ajattelemme hän on hyvässä asemassa sen aikaan!

The ”I Want Candy” Pääkirjoitus helmikuun 2011 kysymystä Vogue Italia valokuvaus Steven Meisel

Black & White Candice Swanepoel Vogue Magazine, Saksa maaliskuu 2014 Issue valokuvaus Mario Testino

Candice Swanepoel Kaikki Musta Street Style

Candice Swanepoel Street Style

Candice Swanepoel poseerata Victoria Secret

Vogue Brasil, tammikuu 2014

Victoria Secret alusvaatteita 2011

Vogue Australiassa kesäkuu 2013

Etelä-Afrikkalainen Candice Swanepoel Vogue Espanja huhtikuu 2013

Candice Swanepoel White Dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *