Ompelukoneen tyypit: Mitkä ominaisuudet ensimmäiseen?

Dec 19, 2021 Clothing

Minkä tyyppinen ompelukone on parempi aloittelijalle?

Mitkä ominaisuudet olisi ehdottomasti oltava?

Nämä ovat todella tärkeitä kysymyksiä kysyä itseltäsi, kun olet markkinoiden ensimmäinen ompelukone.

Olen jakanut näkemykseni tästä aiheesta.

Huomioithan, että mikään ei ole asetettu kiveen ja ehdotukseni perustuvat puoliväliin alhaisen budjetin aloittelijan, joka haluaa saada kätensä likaan ompelemalla, tietämättä, jos tämä uusi harrastus tarttuu.

Rakastan, jos voisit liittyä keskusteluun käsityöläisen jälkikäteen … jätä minulle kommentti?

*** Tämä viesti sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin linkeistä,

Saan pienen osan ostoksestasi

Ei ylimääräisiä kustannuksia sinulle, auttamaan minua luomaan enemmän ilmaista sisältöä sinulle! ***

KIITOS <3 Lue lisää! Lue nyt kaikki mitä olen kirjoittanut näinä vuosina, Craftsy Ompelublogi! Napsauta vasemmalla olevaa merkkiä ja kerro minulle, mikä on suosikkisi ja mitä haluat minun kirjoittaa seuraavaksi ... Olen innokas tietää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *