Sata mekot: Päivä 3

Mar 22, 2022 Clothing

Let’s Get Oikein siihen, me olemme? Päivä 3 sadasta mekot Blogathon:

On selvää, että toinen 9929. (näet paljon näistä.)

Tässä on takana:

Voit todennäköisesti nähdä, että keltainen raita ei täysin huuhdella reunan reunalla. (Päätin, etten välittänyt.)

Sivustolla tämä oli painajainen. Vetoketju rikkoi, minun piti ottaa se ulos ja laittaa se uudelleen, ja … No, se oli vain irrotettu. Joten se on minun tekosyyni siitä, miksi se on huonosti sijoitettu ja miksi vyötärö sauma ei vastaa:

Mitä pidän eniten tästä mekosta on kuinka mukava se näyttää punaisella:

Kevyemmät raidat eivät ole valkoisia, vaan erittäin vaaleanharmaa, joten pidän siitä, että pidän punaisesta, se tuntuu hienostuneelta minulle selittämättömästä syystä. Ostin tämän kannan Fabric.comista, mutta se on loppuunmyyty nyt; Siellä on ollut oliivi / norsunluun väri, joka on todella mukavaa.

Taskuvuori on tästä hirvenästä, jota olen käyttänyt taskuvuorauksia vuosia. Se oli niin kaunis, mutta todella väärässä kuviossa, jonka olen koskaan yrittänyt asettaa sen. Mutta niin oikein taskussa, koska sillä on tämä hienovarainen rakenne, joka tuntuu todella mukavalta, kun sinulla on kädet taskuissasi.

Ja tietenkin se ei ole tällä hetkellä näkyvissä tässä kuvassa, mutta siellä on TONAL-asia, jossa on harmaa taskuvuori ja raidan harmaa. Luota minuun, se on siellä. Maksan huomionsa näihin asioihin.
Olen ollut todella kypsennetty kankaat viime aikoina. (En ole varma, onko se vaikuttanut elää niin lähellä Alcatrazia nyt tai mitä.) On paljon raidat kangasosastossa juuri nyt, ja olen ollut enemmän. Tässä japanilainen kangas on niin täydellisesti Japani-Ranska, että se sattuu … joka tapauksessa, miten y’all? Oletko pro- tai anti-raita? (Ja muista, ajatus, että vaakaraidat laajentaa mitään muuta kuin mielen puhtaana hokum, sanoo tiedettä.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Sata mekot: päivä 4june 6, 2013Ain “100dresses”
Sata mekot: päivä 1june 3, 2013Ain “100Dresses”
Rakastan. Stripes.Februe 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *