Mukavat vaatteet: 6 olennaista langat rentoutumiseen kotona

Nov 20, 2021 Clothing

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Mukavat vaatteet ovat heidän hetkensä valokeilassa. Vaikka olen surullinen pandemiaan liittyvistä olosuhteista, jotka ajoivat tämän uudenlaisen arvostuksen viihtyisiksi kuvioita ja irrallisia siluetteja, rakastan sitä, että lisää naisia ​​tuntuu hyvältä priorisoimalla omaa mukavuuttaan.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Älä saa minua väärin – rakastan seksikäs stiletto-kantapää tai side-mekko, kun tilaisuus on oikea. Mutta minä myös puolustaa minun oikeuteni käyttää joggers ja t-paidat, jos se on mieliala, johon olen. Silkki tai puuvilla ihoa vastaan ​​voi olla lohduttavampaa kuin vähittäishoito, punaviini tai tuhat muuta epäterveellistä asiaa teemme, kun olemme kyllästyneet, järkyttynyt tai stressaantunut.

Mukavat vaatteet kotona

Tässä home-aikakaudella saatat ymmärtää, että nykyinen vaatekaappi ei pääse melko mukavuutta, jota haluat. Jopa tulin siihen toteutumaan, ja minulla oli lievä pakkomielle joggers hyvin ennen kuin kukaan oli kuullut Covid-19: stä. Jos olet kyseisessä veneessä, katsokaa tätä olennaista luetteloa mukavista vaatteista, jotka auttavat sinua poistamaan ja palauttamaan kotona. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi yhdistää jokin näistä tärkeistä langoista hyvällä kirjassa tai pitkä keskustelu hyvänä ystävän kanssa.

1. Villa jalkineet

Pehmeä, kodikas jalkine on elintärkeää kodin elämässä. Oma valinta lopulliselle hemmotteleville jalkineille on Australian UGG-saappaat – lampaiden sisustus tuntuu upealta jalkasi. Uggs tunnetaan heidän puolustus-, ulkokengät, mutta alkuperäinen UGG-brändi tekee myös tossut ja hishtimet.

Olen käytännössä asunut viime talven viime talvella. Osoittautuu, kun jalat kääritty lampaannahka oli ainoa ratkaisu chilblains. (Chilblains ovat sellaisia ​​kuin pesä, jonka saat kylmästä ilmasta. Siitä lähtien SOCAL: sta Midwestiin, saan ne joka talvi jalkani. Tänä vuonna se oli melko lievä; olen varma, että olin jatkuvasti yllään Sheephkin tossut.)

2. Silkki pyjamat

Silkki pyjamat ovat toinen must-on rentouttava mukavasti kotona. Tiedät, kuinka silkki tuntuu – sileä, pehmeä ja ylellinen. Mutta silkillä on muita etuja ihastuttavan rakenteen lisäksi. Silkki on hypoallergeeninen ja antifungaalinen. Se on myös hengittävä, kosteutta, jolla on kyky säätää lämpötilaa, ja se sisältää luonnollisia solukkoalbumia, jonka uskotaan nopeuttamaan ihosolujen metaboliaa.

Don silkki pyjamat nukkumaan mennessä ja luultavasti nukkua paremmin ja ihosi tuntuu pehmeämmältä, kun heräät. Lisää silkki tyynyliina sekoitetaan ja laajenna näitä etuja kasvoillesi. Saatat myös nauttia silkki PJ: n ympärillä talon laiska päivinä.

3. Puuvilla topit

Puuvilla, kuten silkki, on hyvä-for-teidän ominaisuudet sekä sen pehmeä tunnelma. Puuvillakangas voi vetää kosteutta pois ihostasi, mikä tekee sinusta tuntuu jäähdytin kuumilta, hikillään päivinä. Kangas voi todellakin pitää jopa 20% painosta vedessä ennen kuin se tuntuu kostealta. Puuvilla on myös eristäviä ominaisuuksia, koska se antaa ilmaa kuitujen ja ihon välillä. Lopuksi puuvilla on hypoallergeeninen, joka tekee siitä mukavan valinnan niille, joilla on herkkä iho.

Etsi 100% luonnonmukaista puuvillaa T-paidat, joilla on löysempi sovitus. Arvostat kuinka mukava se tuntuu liukumaan yhteen työpäivän lopussa. Everlaneilla on pitkät ja lyhythihaiset vaihtoehdot hinnoitellaan $ 18 – 30 dollaria.

4. Puuvilla alusvaatteet

Puuvillan hengittävyys, kosteutta ja hypoallergeeniset ominaisuudet ovat myös hyviä Lady Osille. Puuvillan pikkuhousut uskotaan ehkäisemään hiiva-infektioita, koska puuvilla pitää herkän alueesi kuivit ja tuuletetut kuin muut kankaat, kuten polyesteri.

Näet useita puuvillaa alusvaatteita, jotka ovat 95% tai 98% puuvillaa, elastaania tai lycra lisätty venytys. Nämä kappaleet ovat usein melko edullisia. Mutta jos sinulla on erittäin herkkä iho, saatat mieluummin 100% puuvillaa pikkuhousua. Tosin ne ovat vaikeampi löytää ja ripaus kalliimpi. Kokeile oddrobodia tai etsiä Etsy hyviä vaihtoehtoja.

5. Puuvilla kaapu

Jokainen tyttö tarvitsee pehmeän, ylellisen viitta. Päivä hemmottelua, joissa kotona kylpylähoitoja ja aromaterapia kylpy ei vain ole sama, jos et voi sujauttaa kodikas kaapu lopussa. Mutta kestävä puuvilla kaapu on myös hemmottelu voi nauttia päivittäin. Astu ulos suihkussa, levittää iholle öljyä tai kosteusvoidetta, pop teidän puuvilla viitta ja käyttää sitä, kun laitat yhteystiedot, seurata ihonhoito ja kauneudenhoito, ja tyyli hiukset. Se on oikea tapa aloittaa päivä.

Löydät edullinen puuvillaa ryöstääes Amazonille alle 50 dollaria.

6. Silkki tai villapuvun täyteaineet

Vaikka sinulla on silkki PJs, puuvillan pikkuhousut ja lampaiden tossut, mikään ei lyö kääretä itseäsi korkealaatuisessa huopalla tai pussilaussa. Huovat ovat helpompi ostaa kuin peitot, koska ne on rakennettu yhdestä kerroksesta. Tiedät, mitä kangas tuntuu kosketukselta. Peitot kädessä on ulompi kerros ja täyttö. Ja kun valitset pussilaun, täyttötyyppi määrittää suurelta osin laadun.

Silkki täytetyt ja villa täytetyt peitot ovat molemmat hyviä valintoja, koska ne ovat resistenttejä allergeeneille ja niillä on lämpötila- ja kosteuden säätöominaisuudet. Nämä eristävät ja kosteudenpoistoominaisuudet vaikuttavat paremmin nukkumaan Leedsin yliopiston tutkimuksen mukaan.

Takeaway? Voit parantaa home-vapaa-ajan laatua investoimalla oikealle kankaille. Villa, silkki ja puuvilla tekevät mukavista vaatteista ja peitosta, koska he tuntevat mukavan kosketuksen ja he pitävät ihosi eristettynä ja hikitön ilman ärsytystä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *