Positiivinen työssä vs. ylimielisyys

Nov 23, 2022 Clothing

Mikä on ero luottamuksen ja ylimielisyyden välillä, etenkin työssä, etenkin naisille? Kuinka voit kertoa, oletko ylittänyt tuon linjan työssä? Vierailija ihmeitä …
Minulla on arkaluonteinen aihe, josta en ole nähnyt keskusteltu itsehallinnasta työssä. Minut palkattiin äskettäin lainsäädäntötoimistossa, jossa olen kesällä kahden viimeisen kesän tekemässä oikeudenkäyntiä.
Työssä minut kutsuttiin vuokrauspäälliköiden toimistoon ja kerrottiin seuraavan. Palkkauspäällikkö on yksi suurimmista kannattajistani. Hän uskoo, että urani voi viedä minut paljon pidemmälle, missä useimmat ihmiset menevät urallaan ylimmälle divisioonaan. Pari paria arviointini kesän esimiehiltä uskoi kuitenkin toisinaan käyttäytyvän ylimielisesti. Hän totesi, että hän ei uskonut olevani ylimielinen, että jotkut haastattelussa sanomaani asiat tanssivat linjan sekä positiivisten että ylimielisten ja lisääntyneiden punaisten lippujen välillä. Hän totesi, että hän toi sen esiin vain, koska hän ei halunnut ilmoittaa jotain tilanteessa, se lopulta oli ongelma tulevaisuudessa.
Onko sinulla käsitystä vastaamisesta sanomalla hänelle kiitos siitä, että hän kertoi minulle ja kiittää häntä siitä, että hän tukee minua?
Mielenkiintoista kysymystä, vierailija A. Olemme puhuneet tarkalleen kuinka olla asiantuntija näyttämättä siltä, ​​että uskot olevan vastuussa, sen lisäksi, että on korostettu nöyrän ja kiitollisen tärkeyttä, kun verkostoitut ikääntyneisiin – kuitenkin – kuitenkin Emme ole puhuneet siitä, mitä tehdä, kun sinulle sanotaan, että olet ylimielinen.

(Kääntöpuolella olemme puhuneet tarkalleen siitä, kuinka komplimentti voidaan ottaa paljon luottamuksen puutteesta; meillä oli keskustelu kirjan luottamuskoodista ja olemme jakaneet viestejä pelon kohtaamisesta sekä matala itsetunto, huijari-oireyhtymä ja tekemällä työtä, josta tunnet olosi valmistautumattomaksi.) Minulla on muutamia ajatuksia, mutta olen kuitenkin utelias, mitä vierailijat sanovat.
Tämä voi olla sukupuolenkäsittelyongelma – ts. Kaveri saattaa tehdä täsmälleen samat asiat, joita teet, mutta sinua kutsutaan “ylimieliseksi”, koska olet nainen. Pantene -mainos tulee mieleen, samoin kuin jotkut viimeaikaisista ongelmista lisääntyivät Ellen Pao -kokeessa (katso esimerkiksi tämä liuskekivi -artikkeli) tai joitain keskusteluja ylimielisyydestä ja kunnioituksesta New York Fedissä (katso Baffler -artikkeli). Kun olet matala ihminen totem -navalla, samoin kuin uran alussa ja tällä erityisellä työllä, ehdotan kuitenkin, että toimit niin kuin se ei ole sukupuolen käsittelykysymys. Älä kiinni niin hyvin siinä, onko se reilua vai ei, koska tässä vaiheessa ei ole niin paljon, että voit tehdä uuden työn saamisen.
Kysy lisätietoja vuokraushallinnalta. Mitkä erityiset toimet tai asenteet laukaisevat ihmiset uskomaan, että olet ylimielinen? Mitä erityisiä olosuhteita hän voi tarjota sinulle?
Etsi totuuden ydin ja mukauta tottumuksesi vastaavasti. Tässä on tärkeä asia: katsomalla näitä olosuhteita ja näitä toimia, kuulostaako minkäänlaista “ylimielistä” sinulle? Jos olet hyväksynyt, että olet ylittänyt linjan luottamuksesta ylimielisyyteen, räätälöi toimintasi. Keskeytätkö ihmisiä? Tarjoatko pitkittyneitä ajatuksia olosuhteissa, joissa sinun pitäisi olla lyhyen tai hiljaisen huoneen nuorempi henkilö? (Erityisesti tapaamisissa asiakkaiden kanssa tai useiden korkeiden laskuttajien kanssa, joten se on ”kallis” kokous.) Ajatteletko joitain töitä “alla”? Pidän mielessä, kun osoitettuaan paljon asiakirjojen arviointia ensimmäisten vuosien ryhmälle, yksi kavereista totesi jotain: “OK, olen todellakin enemmän valtava valokuvakaveri.” Jälkeenpäin vanhemmat ihmiset (joista olin yksi nuoremmista ihmisistä) ryntäsivät: “Ha, joo, sanomme vain 1000 dollarin tunnissa kumppanille mennä taukoon.”
Jos et kuitenkaan ole samaa mieltä, arvioi kyseiset hahmot. Nyt kun sinulla on lisätietoja vuokrauspäälliköltä, ymmärrätkö kuka ilmoitti nämä asiat sinusta? Voitko selvittää sen (tai kysyä suoraan vuokraushallinnaltasi)? Kun ymmärrät kuka uskoi olevan ylimielinen, voit valita joko suojaamaan tapojasi hänen ympärillään – tai, jos pystyt, työskentele sen sijaan muiden ihmisten kanssa.

Lukijat, mitä mieltä olet? Kuinka nuoren naisen pitäisi reagoida, kun hänen managerinsa kommentoi, että hän on “ylimielinen”? Missä uskot, että linja on positiivinen työssä – samoin kuin ylimielinen?
Lisälukema:
Temppu positiiviselle (olematta ylimielinen) [Muse]
10 menetelmää kertoa, oletko positiivinen – vai ylimielinen [tikkaat]
Merennä! Tarkalleen kuinka mainostaa itseäsi kuulostamatta ylimieliseltä [NAPW]

(Alun perin kuvassa yläosassa: tummat pilvet uhkaavat, alun perin Flickrille ladannut Vincent Vandevelde. 2019 Kuvapäivitykset (Dark Cloud Over Field) kaavaimen kautta.)null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *