7 parasta Kölniä kevät- ja kesähäälle

Jul 25, 2022 Uncategorized

kaikki taataan kohteliaisuuksia

Joten nyt, kun sinulla on hääpuku tai tux ja kaikki tarvikkeet tajusi, on yksi viimeinen asia, joka on otettava huomioon: tuoksu. Oikean tuoksun valitseminen saattaa tuntua pieneltä yksityiskohdalta, mutta se on tärkeä osa varmistaa, että päiväsi menee täydellisesti. Itse asiassa pidämme tuoksua kaikkien asujen lopullisena yksityiskohdina.

Nyt, jos sinulla on jo tietty tuoksu, jota haluat käyttää – ja että tuleva puolisosi tykkää – se on hienoa. Mutta jos haluat jotain, joka täydentää kevään tai kesähääpuvun, tässä on seitsemän upeaa tuoksua sinulle.

Lämmin kausi vs. Kylmän kauden häät tuoksut

Ennen kuin pääset tiettyihin tuoksuihin, on tärkeää tietää, mikä tekee kesä- ja kevään tuoksut erilaisista syksyn tai talven tuoksuista.

x

15 useimpia asusteita miehille

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 51 sekuntia

Seuraava
10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä
05:10

Elää
00:00
09:51
09:51

Ensinnäkin ne ovat kevyitä, mikä tarkoittaa, että he eivät ole ylivoimaisia ​​tai sietämättömiä kuumuudessa. Toisaalta ne ovat teräviä, mikä täydentää vuodenaikaa ja johtaa yleiseen maskuliiniseen tuoksuun.

Molemmilla tekijöillä on paljon merkitystä, kun valmistaudut suureen päivään. Tietysti on aina poikkeuksia. Esimerkiksi, jos sinulla on ensisijainen tuoksu, joka herättää sinulle jotain merkityksellistä, mene sen mukana.

Saatat pitää myös:
5 suuren hajuisen kevään tuoksua
Mitkä ovat parhaat vetiver -tuoksut miehille?
Etsitkö uutta tuoksua? Yritimme näitä 8 valintaa

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

7 kevät- ja kesäkölkkiä häät

Tom Fordin klassisesta Dior Eau Sauvagesta virkistävään Neroli -portofinoon, jokaiselle persoonallisuudelle ja hääympäristölle on tuoksu.

Häät tuoksu 1: Dior Eau Sauvage

Kristitty diorin eau Sauvage

92 dollaria

Yksinkertainen, klassinen ja uskomattoman ikoninen sitrushedelmähaju taataan saada tonnia kohteliaisuuksia.

Osta nyt

Ensimmäinen kevät- tai kesähäät tuoksu on Christian Diorin Eau Sauvage. Tätä ei pidä sekoittaa Sauvageen, joka on uudempi tuoksu.

Miesten hajusteiden suhteen Eau Sauvage on ehdoton klassinen ja täysin ikoninen. Sen muistiinpanoja ovat:

Huippu huomautukset: sitruuna, bergamotti, basilika ja laventeli.
Sydänhuomautukset: Jasmiini, ruusu, neilikka, patchouli ja santelipuu.
Perushuomautukset: Oakmoss, Vetiver, Musk ja Amber.

Kaiken kaikkiaan Dior Eau Sauvagessa on erittäin tuore, sitrushedelmä tuoksu. Se kestää myös pitkään – keskimäärin viidestä kahdeksaan tuntiin – mikä ei ole tyypillistä sitrushedelmätuokselle.

Jos etsit jotain virkistävää, yksinkertaista ja klassista, joka varmasti saa tonnia kohteliaisuuksia, Eau Sauvage on loistava valinta.

Häät tuoksu 2: Floris nro 89

Floris nro 89

80 dollaria

Winston Churchillin ja Ian Flemingin suosikki, se tunnetaan olennaisena englantilaisen herrasmiehen tuoksuna.

Osta nyt

Seuraavaksi luettelossa on Floris nro 89. Nyt tämä luokitellaan puumaiseksi, sitrushedelmätuokseksi. Huomautuksia ovat:

Huipput: Bergamot, laventeli, neroli, muskottipähkinä, oranssi ja petitgrain
Sydänhuomautukset: Geranium, Rose ja Ylang-syling
Perushuomautukset: Cedarwood, Musk, Oakmoss, Sandalwood ja Vetiver

Floris -nro 89 pidetään olennaisena englantilaisen herrasmiehen tuoksuna. Siihen asti sen sanottiin olevan sekä Winston Churchillin että Ian Flemingin (James Bond -romaanien kirjoittaja) suosikki.

Siinä on ehdottomasti klassinen herrasmies. Laventeli antaa sille melkein parturin kaltaisen laadun, koska se on. Silti se on erittäin raikas ja maskuliininen tuoksu, joka kestää vankan neljästä kuusi tuntia. Ja koska et yleensä näe sitä Yhdysvaltain kaupoissa, se on myös vähän ainutlaatuinen.

Häät tuoksu 3: Guerlain Vetiver

Guerlain Vetiver

70 dollaria

Maailman ensimmäisen aamun esiintyminen on rikastettu puumaisella sopimuksella ja mausteiden ja tupakan hienostuneella eleganssilla, jotta saadaan aikaan harvinainen ja hienostunut tuoksu.

Tarkista nykyinen hinta

Kolmas tuoksu on Guerlain Vetiver, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen klassisimmista miesten tuoksuista.

Vetiver on eräänlainen ruoho, joka on kotoisin Intiasta. Mitään nokkeluuttaH -vetiverissä on yleensä rapea, luonnollinen tuoksu, joka tuoksuu hyvin, ruohoon. Guerlain Vetiver on yksinkertainen ja sillä on erottuva tuoksu seuraavilla muistiinpanoilla:

Huipput: Bergamot, sitruuna, neroli ja korianteri
Sydänhuomautukset: Vetiver ja seetri
Pohja Huomautuksia: Tupakka, muskottipähkinä, pippuri ja tonka -papu

Vaikka saat sen taustalla olevan nurmettomuuden olemuksen Guerlain -vetiverin kanssa, se ei ole niin edessä ja keskellä kuin monien muiden Vetiver -tuoksujen kanssa. Saat edelleen tuoreuden, jonka saatat odottaa. Mutta saat myös terävän tuoksun yhdistettynä metsäisyyteen, joka tekee tästä tunnistettavasti maskuliinisemman kuin monet muut Vetiver -tuoksut. Se kestää myös jonkin aikaa – missä tahansa kuudesta kahdeksaan tuntiin.

Häät tuoksu 4: Tom Ford Oud Fleur

Tom Ford Oud Fleur

Valitettavasti tuotemerkki on lopettanut tämän, mutta se voi silti olla toissijaisilla markkinoilla. Tämä on niin hyvä, se on metsästyksen arvoinen.

Etsi eBayssa

Ylellisyysbrändin Tom Fordin tarjoama Oud Fleur on neljäs tuoksu kevät- ja kesähäälle. Tämä on erityisen ainutlaatuinen ja erottuva, varsinkin verrattuna tämän luettelon kuuteen tuoksuun.

Siinä on liian paljon muistiinpanoja täällä, mutta kolme on todella erottuva:

Rose – Vaikka Rose liittyy perinteisesti feminiinisiin hajusteisiin, se on yllättävän maskuliininen tässä tuoksussa.
OUD – Tämä antaa yleisen huonon tuoksun.
Suitsuke – tämä on huono, mausteinen ja maskuliininen.

Tom Fordin Oud Fleurilla on vaikuttava projektio. Se kestää vankan kuuden – kahdeksan tuntia. Se on myös tyylikäs, tyylikäs, ainutlaatuinen ja erittäin seksikäs.

Häät tuoksu 5: Roja Parfums Elysium

Roja Elysium parfum Köln

315 dollaria

Kevyt, kirkas ja maskuliininen, Elysium kerää jatkuvasti poikkeuksellisen määrän täydennyksiä.

Osta nyt

Viides tuoksu lämpimän kauden hääihin on Rija Parfumsin Elysium. Tätä pidetään aromaattisena fougère – pohjimmiltaan se on raikas, kevyt, kirkas ja maskuliininen. Sillä on seuraavat huomautukset:

Huipput: greippi, sitruuna, bergamotti, lime ja timjami
Sydänhuomautukset: Vetiver, kataja, omena, seetri, vaaleanpunainen pippuri ja jasmiini
Pohja Huomautuksia: Ambergrris, vanilja, nahka ja bentsoiini

Elysium on erittäin virkistävää, mutta siinä on myös vähän zing. Eniten käyviä muistiinpanoja ovat greipin ja katajalle terävämpiä ja ruohollisempia muistiinpanoja.

Mutta mikä todella erottaa tämän tuoksun muusta, on se, että se kestää pitkään iholla Ambergrisin ansiosta. Se on kuitenkin edelleen kevyt ja raikas, joten se ei ylitä sinua, puolisosi tai vieraasi.

Häät tuoksu 6: Arquiste él

Arquiste él

205 dollaria

Acapulcon latinalaisen glamourin innoittamana sen diskokuukauden aikana. ‘Tunnin kuluttua’ fougère, joka perustuu jet-asetettuihin diskoihin. Klassisen Kölnin klassinen vaikutelma nauttivan yön jälkeen.

Osta nyt

Seuraavaksi on él, kirjoittanut Arquiste. Tämä luokitellaan keltaiseksi fougèreksi, mikä tarkoittaa, että se on tuoretta ja nurmikasvaa, mutta sillä on myös erittäin syvä, rikas ja maskuliininen tuoksu. Erotusmuistiinpanot sisältävät:

Huippu huomautukset: Laurel -lehdet, Clary Sage, Rosemary, Geranium
Sydänhuomautukset: kardemumma, kaneli, oranssi kukkavesi ja musta tattarihunaja
Perushuomautukset: Patchouli, Oakmoss, Vetiver ja Fougere Accord

Kaikista tämän luettelon seitsemästä tuoksusta él on ylivoimaisesti seksikkäin. Koska tämä on kuitenkin syvempi ja rikkaampi tuoksu kuin muut, siitä voi tulla ylivoimainen kuumuudessa. Siksi se on parasta iltatapahtumiin tai hiukan viileämmille kevät- tai kesäpäiville.

Häät tuoksu 7: Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford Neroli Portofino

163 dollaria

Neroli Portofino loihti uskomattomia tuulet, kuohuviini ja rikkaat lehdet terävien sitrusöljyjen, kukka -muistiinpanojen ja keltaisen pohjavireiden kautta. Roiskeita, mutta aineellisia.

Osta nyt

Ja lopuksi Tom Ford on Neroli Portofino. Tämä luokitellaan sitrushedelmäksi aromaattiseksi. Muistiinpanot sisältävät:

Huipput: Bergamot, mandariini -oranssi, sitruuna, katkera appelsiini, laventeli ja rosmariini
Sydänhuomautukset: Afrikkalainen oranssi kukka, neroli ja jasmiini
Perushuomautukset: Amber, Angelica ja Ambrette

Tämä tuoksu on erittäin kevytJa sitrushedelmä, mutta eniten tulee neroli. Neroli on öljy, joka on johdettu appelsiinikukan kukasta. Tämän vuoksi saat ripauksen kukasta, mikä auttaa sitrushedelmää koskevia muistiinpanoja sekoittumaan toisiinsa sileän tuoksun saavuttamiseksi.

Neroli Portofino on erittäin pitkäaikainen-voit helposti saada kahdeksan tuntia tästä. Samanaikaisesti se on silti erittäin kevyt ja virkistävä. Vaikka voit käyttää sitä missä tahansa kevään tai kesähäällä, se on täydellinen ranta- tai merenrantatapahtumiin.

Alalinja

Kun se tulee siihen, sinun tulee valita sinulle parhaiten sopiva tuoksu – loppujen lopuksi se on (ja puolisosi) päiväsi. Mutta jos et ole varma mistä aloittaa, tutustu joihinkin näistä tuoksuista. Ne kaikki on tehty erityisesti kevät- ja kesätapahtumiin, joten on vaikea mennä pieleen minkään kanssa. Ne ovat myös ainutlaatuisia, kapeat tuoksut, jotka eivät haise mitään, mitä löydät useimmissa kaupoissa.

Tietenkin on vaikea tietää, mitä tuoksua haluat, kunnes kokeilet muutamia. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan vähän, mutta et vielä halua sitoutua täysin, voit mennä verkkoon ja tilata näytteitä niistä, jotka kiinnittävät silmäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *