Vaivaton luokka

Jan 9, 2022 Uncategorized

Rakastan tässä esitettyä lyhythihainen versio, varsinkin tämän hatun kanssa. Mikä tappaa minut, vaikka en voi ajatella mitään nykyaikaista vastaavaa kuin tämä mekko. Mitä nainen käyttää näinä päivinä, joka on niin perus ja vielä niin un-girlish? Alhainen farkut? Ole kiltti.

Ajattelen tätä, kuten tänään on 35. syntymäpäiväni (Yay!) Ja vaikka olen iloinen siitä, että voin vain heittää pari lenkkarit ja farkut milloin tahansa, joten ei ole vastaava vapaus lisäksi ylöspäin mittakaava. Miksi tämä iso aukko on nyt, missä ihmiset ovat joko yllään farkut tai cocktail-mekko (tai itse asiassa farkut ja yläreunaa, joka näyttää cocktail-mekon yläosasta cocktail mekko)? Missä kaikki välivaiheet menivät? (Tarkoitan minun kaapin lisäksi.) Se on hämmentävä, olla varma.

Joka tapauksessa, nyt, kun olen saavuttanut näennättävän kypsyyden, aion yllään paljon paljon enemmän mekkoja tällainen, täyttää aukko. Suunnittelen myös näitä asioita: kutsumalla ihmisiä “rakas poika”; Sanomalla “minun päiväni, nainen ei pyytäisi kuolleita siinä”; ja hemmottele täysin perusteeton nostalgia 1980-luvun puolivälissä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Howto: PackingJene 9, 2008
Rant-Tastic Aihe # 143: “Mitä pukeutua lentokoneilla” 25. kesäkuuta 2007
Kansainvälinen kuluminen pukeutumispäivä 2009 – Tänään! 29. lokakuuta 2009with 83 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *