ASOS Zaraan: Online Stores ilmainen toimitus ja palautus

Oct 29, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ostoksia verkossa kotoa, drinkki kädessä, voi tuntua paras asia koskaan aikaan. kunnes tajuat korokekenkien ostit – ne on suunniteltu näyttämään Eiffelin torni – eivät ole yhtä ”hauskaa” kuin luulivat. Tämä tarina päättyy hyvin, jos olet löytänyt ne pramea nilkka-katkaisijat Zappos, internetissä myymälä, joka teki ilmainen toimitus ja palautus kuuluisa. Jos olet ostanut kengät muualla, hyvin, saatat olla jumissa kaksinkertainen postikulut ja istutuksia maksu.

Ostajan katumus ei tarvitse maksaa, vaikka. yksinkertaisesti pidä ostoksilla keskittynyt meidän fav verkkokauppojen alla – ne kaikki tarjoavat sekä ilmainen kuljetus ja ilmainen tuottoa. Ennen vedät luotto tulokset korttia, huomaa kaksi asiaa:

Useimmat kaupat ovat Minimitilaus myöntämisen edellytyksenä ilmainen Yhdysvaltain merenkulun.
Nämä tiedot ovat ajan tasalla ja tarkka kuin päivämäärän tähän tehtävään. Päivitämme sitä säännöllisesti, mutta aina kaksinkertainen tarkistaa ehdot ennen ostamista. Voit käyttää alla olevia linkkejä vähittäiskauppiaan uusin palauttamispolitiikka.

Hanki maksuton toimitus ja tuotto näistä 13 Kaupat

ASOS (Free Shipping yli $ 40)

ASOS tarjoaa ilmaisen toimitus tilauksissa on $ 40 tai enemmän. Yhdysvalloissa, tilauksesi on prepaid USPS palautustarran mukana. Palauta tuotteet 28 päivän kuluessa siitä päivästä, kun sai tilauksen, ja olet oikeutettu hyvitykseen. Katso ASOS palaa politiikkaan täällä.

Clarkin kengät (Aina ilmainen toimitus)

Clarks ei vähimmäisostorajaa täydentävien merenkulun. Saadakseen hyvityksen, sinun täytyy palauttaa eriä (kulumaton tietenkin) 90 päivän kuluessa. Sinun täytyy käsitellä tuotto Clarkin verkkosivuilla vilkaista-up tilausnumero pääsyn ja tulostaa ilmainen palautustarraa. Katso Clarkin palautusoikeus täällä.

Lulu (Free Shipping yli $ 50)

Lulu luopuu $ 5 postikuluja maanpinnan merenkulun jos tilauksen arvo on $ 50 tai enemmän. Toimia nopeasti, jos et pidä oman merchit – Täyteen ilmainen paluuta, paluu tarvetta olla leimattu 10 päivän kuluessa toimituksesta. tutustu Lulus.com etsiä tilauksesi ja tulostaa palautustarran. Jos unohdat 10 päivän määräaika, voit silti käyttää Lulu palautusosoitetarra, mutta he vähentää $ 7: hyvityksen. Katso Lulu palautusoikeus täällä.

Macy (Free Shipping yli $ 100)

Macy tilauksista $ 100 tai enemmän saada ilmainen merenkulun, kuten kaikki valitus tilauksia. Jos joudut palauttamaan jotakin, tutustu Macys.com tulostaa ilmaisen rahtikirjaan. Sitten pakkaa tavaroita ja pudottaa sen mihin tahansa UPS-toimipisteeseen. Palaat sovelletaan takaisin samaan maksutapaa käytit tilauksen tekemiseen. Katso Macy verkossa palautusoikeus täällä.

Nordström (Aina ilmainen toimitus)

Jos asut Yhdysvalloissa, mukaan lukien Alaska, Havaiji ja Puerto Rico, sinun Nordstrom.com tilauksesi lähetetään ilmaiseksi. Käsitellä tuottoa, tutustu Nordstrom.com ja tulostaa postimaksu on maksettu etiketti. Et tarvitse edes tilausnumero tuottaa etiketti. mutta jos sinulla ei ole tilausnumero ja Nordström ei voi varmentaa tilauksen, hyvityksen tulee laittaa Nordström lahjakortin. Muuten, se tulee soveltaa alkuperäiseen maksutavan. Katso Nordström hyvityskäytännöstä täällä.

Sephora (Free Shipping yli $ 50)

Sephora tarjoaa standardin kolmipäiväisen toimitus kaikkia tilauksia yli 50 $. Tuotto on ilmainen ja voit tulostaa postimaksu on maksettu kilvellä Sephora.com/returnlabel. Voit saada täyden hyvityksen kunhan lähettää kohteen takaisin 60 päivän kuluessa ostosta. välillä 61 ja 90 päivää, saat tallentaa luotto tulokset sijasta palautusta. Katso Sephora palautusoikeus täällä.

Shopbop (Aina ilmainen toimitus)

Kaikki tilaukset Shopbop saada ilmainen vakio, kolmen päivän merenkulkuun. säilyttää asiakirjat, jotka tulevat tilauksesi, koska ennakkoon maksetut palautusosoitetarra mukana kauppatavaraa. Saada täysin ilmainen palautusta, lähettää kohteen takaisin ASAP – sen täytyy päästä Shopbop 15 päivän kuluessa. (Shopbop suosittelee annat seitsemäksi päiväksi kuljetusajan.) Katso Shopbop n palautusoikeus täällä.

Target (Free Shipping yli $ 35)

Target järjestyksessä $ 35 tai enemmän Toimitamme ilmainen, ja eniten kohteita voidaan palauttaa postitse ilmaiseksi. Sinun tarkistaa Target.com kirjautua tilillesi ja tulostaa osoitetarran. sitten pakata kohteita ja pudottaa ne UPS paikkaan. Älä odota liian kauan, mutta. Tilauksesi on palautettava 90 päivän kuluessa saada palautusta. Katso Targetin palautusoikeus here.

Topshop (ilmainen toimitus yli 20 dollaria)

Vakioliikenne on saatavilla ilmainen Topshopista, jos käytät 20 dollaria tai enemmän. Paluu on ilmainen, jos lähetät sen takaisin 14 päivän kuluessa kuitti. Voit tulostaa Prepaid Ups Return -merkin täältä. Katso Topshopin paluupolitiikka täällä.

UGG (lähes aina ilmainen toimitus)

UGG.COM-tilaukset, jotka on toimitettu maan päällä Continental US -laitteessa, on ilmainen paluumerkki ruutuun. Voit palauttaa aitoja uggs 30 päivän kuluessa ostosta täyden hyvityksen. Etsi UGG-palautuspolitiikka täältä.

UrbanOutFiters (ilmainen toimitus yli 50 dollaria)

Aseta tilaus UrbanOutFitters.com $ 50 tai paljon enemmän ja saat ilmaisen standardin merenkulun. Jos haluat palauttaa jotain, käytä tilauksesi mukana toimitettua palautus- ja vaihto-lomaketta. Joka kattaa sinut palauttamaan postimaksut. Niin kauan kuin lähetät käyttämättömät kohteet takaisin 30 päivän kuluessa, sinun on saatava täysi hyvitys. Etsi kaupunkien ulkopuoliset paluupolitiikka täällä.

Zappos (aina ilmainen toimitus)

Zapposilla on yksi myydyin ystävällisistä politiikoista verkossa. Kaikki tilaukset voivat saada ilmaisen standardin merenkulun. Ja tässä on vinkki: Aseta tilauksesi Zappos-sovelluksen kautta ja saat ilmaisen yhden päivän lähetyksen. Ja palaa sallitaan enintään yhden vuoden, kunhan tuote on vielä uusi, käyttämätön kunnossa. Katso Zappos Palautuspolitiikka täältä.

Zara (Ilmainen toimitus yli 50 dollaria)

Zara tilaukset yli 50 dollaria saada ilmainen tavallinen toimitus. Palautukset ovat ilmaisia ​​30 päivän kuluessa tilauksen alkuperäisestä sähköpostin lähetyksen vahvistuksesta. Sinun on käsiteltävä ZARA: n verkkosivujen palautus, jotta saat ilmaisen merenkulun etiketin; Aloita tämä prosessi kirjautumalla tilillesi. Katso Zaran paluupolitiikka täältä.

Minä kaipaat suosikki jälleenmyyjääsi, joka tarjoaa ilmaisen merenkulun ja palautuksen? Kerro meille kommenteissa!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *