Denim Trends: Mitä sinä (mahdollisesti) Rakkaus vuonna 2012

Oct 5, 2021 Uncategorized

Ann omier kuin nyt

Tässä viimeisellä viikolla 2011, mikä on parempi tehdä kuin istua alas vanhan kristallipallon edessä (he tekevät tasaisia ​​nyt, web-selaimet asennettuna) ja ottaa leikkisä katso, mitä voit olla rakastava tämä tulevana vuonna! Ja kaikkien loma-lahjakortit, jotka polttavat reikää lompakossa, se ei koskaan satu tehdä henkistä ostoslistaa.

1. Mama – Olemme nähneet korkean vyöhykkeen farkut kellopohjassa, mutta siirrymme hieman eteenpäin vintage-aikajanalle suorisempaan jalkaan. Se tuntuu kuin jotain Jane Birkin olisi pukeutunut, ja nämä kello pohjat peittävät aina kengät joka tapauksessa! Nämä MIH-klubi Monaco Creviped Farkut ovat lähellä (194 dollaria) – vaihtoehtoisesti voit rajoittaa säästökaupat tai harkitse keventää ulkonäköä korkean vyöhykkeen, kuten näiden ihmiskunnan Stevie’s 70s Jet Set Flarein kanssa. (138,60 dollaria – olivat 198 dollaria).

2. Kaiken kaikkiaan – tiedän, että tämä on vaikea saada mielesi ympäri, mutta tunnen todella tämän! Se on niin helppoa käyttää, ja rakastan ajatusta sen pariksi tyylikkällä kengällä. Kokeile Bec & Bridge’s Chambray Amelie-haalarit (66 dollaria – olivat 220 dollaria).

3. Scrubs – Uskon, että tämä on Stella McCartneyn luominen, ja se varmasti näyttää vaivatonta, eikö? Jos voit vain tehdä yhden kappaleen tästä Sleever ja / tai O.r.-Ready Ensemble, teen denim-paita. Tässä on suuri pidempi hihaversio Vince (225 dollaria).

4. Sharp + Chic – Olen henkilökohtaisesti erittäin iloinen voidessani kuvitella siirtyä raskas kuiskaus ja napit kohti puhtaampia ja tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten tämä kastettu valkaisuaine. Nämä Alexander McQueen Graffiti -tulostusfarkut (415 dollaria) ovat erinomainen esimerkki terävämpi tulostus.

5. Uusi sujuvuus – Voimmeko ajatella tätä? Onko se silkkikambray? Tai ultra-valo denim sekoitettu jonkinlaisella silkkinen synteettistä? Riippumatta siitä (tai tulee olemaan), rakastan ajatusta drapey denim-kangasta puserolle tai vähän denim mekko. Tämä Mih Cap Frret Chambray Dress (230 dollaria) on erinomainen lähtökohta!

Mitä denim ulkonäkö olet haaveillut vuodelle 2012? Mitä toivotte vain mennä pois jo!?

Kuva Laajuus: (vasemmalta vasemmalta oikealle) LE-muoti, Streetpeeper, Sartorialist (oikealla puolella), StreetPeeper Via Iltait Une Fois, syvällisen lehden kautta

Rebecca Minkoff sandaalit
Rebecca Minkoff Pumput
7 kaikille ihmiskunnan pumput
Cali unta
TheOdora & Callum sandaalit

Juicy Couture Flats
Harlow pumput
Coclico Kengät
Moderni vintage-saappaat
Blue Life Mekot

Jeunesse vaatteet
Jules Smith korut
Cynthia Vincent Mekot
Derek Lam Laukut
Clare Vivier kytkin

J Brand Jeans
Nixon kellot
Siwy farkut
Calvin Klein Alusvaatteet
Kelly Bergin Dress

Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *