Suosikki 2019 Erottelee Poll & muoti Flashback

Jan 1, 2022 Clothing

Hei-Hei, sekä ilahdutti lähes viikonlopun. (Vaikka näinä päivinä, että sana haaste vision Maggie Smithin hahmon Downton Abbey kysyy, ”Mikä on viikonloppuna?” Ajoista loppuvat yhdessä joskus!)

Olemme palannut erittäin nopeasti julkaista keskittyi Katen yhtyeitä että esillä housut sijasta mekkoja. Oli useita pyyntöjä sisällyttää nämä kyselyn, joten täällä mennään. Aloitamme maaliskuussa mennä kuin Henry Fawcett Lasten keskus.

Herttuatar kantoi Gucci pusero tehty silkkiä satiini Georgette värillä sanottu haaleanvioletteja orkidea. “Jotkut saattavat muistaa, että puseron näkyi verkossa napeilla takana, mutta Kate tyylistä sen kanssa napitus edessä. Hän pariksi elinvoimainen alkuun laivasto leveälahkeinen housut Jigsaw että olemme ensimmäinen näki kulutukselle mennä Kyprokselle joulukuussa 2018. Mukana tulevat tarvikkeet hänen Aspinal Midi Mayfair pussi sekä Gianvito Rossi Piper 85 Suede Pumput ($ 695), sekä korvakoruja olimme ei ole nähty melko jonkin aikaa, on yhteyksiä Lontoon Hope Egg pari.

Herttuatar sported erottaa meripeninkulman hohto toukokuu julistaminen kuninkaan Cup Regatta.

Herttuatar kantoi pusero uskovat paljon olla vuonna ARKKINOIDEN yksi H & M: n tuotemerkkejä, tehdään tavallisella Breton raita. Hänen housut olivat LK Bennett, brändin ’Parker’ tyyliin, jossa korkea vyötärö, iso jalka, sekä erottuva painikkeet. Herttuatar kantoi kirkkaanpunainen kytkin, joka näytti Emmy tyyliin nähdään, kun Kate vieraili V & A kesäkuussa 2017. Hänen selin näytti olevan uusi pari, Josie Emmy London ($ 510).

Paljastus hänen takaisin luontoon puutarhaan vuositasolla Chelsea Flower Show, herttuatar sported rento erottaa.

Herttuatar oli pari housuhame Massimo Dutti yksi tuotemerkkejä omistamien Zara vanhemman liiketoiminnan Inditex. He olivat viskoosi / pellava sekoitus, jossa on suuri jalat, napit edessä, vyölenkit, edessä sekä takana. Päälle, hän kantoi Mabel tee paita (£ 255), jonka MiH Farkut, eli Broderie anglaise pala 100% puuvillaa jossa kampasimpukka verhoiluun kaulan sekä turvonnut hihat. Kate käytti hänen Supergassa Cotu perinteinen Sneakers ($ 39 tarjouskoodi SNEAKERS) sekä hänen Monica Vinader Siren korvakorut ($ 175) in 18K kullattu vermeil huipulla hopeaa.

Näimme Duchess vuonna pilkkuja varten syyskuun mennä Sunshine House.

Hänellä oli yläosastaan ​​Laitteet, etiketti Slim allekirjoitus Silk tee paita ($ 280),. Teos on hieman asennettu sekä ominaisuuksia napit edessä, kaksinkertainen rintataskut, sekä vastalaskos keskelle taakse. Herttuatar kantoi yksi pari housuhame, koska ne on merkitty Zara FI sivustoja (£ 29.99); Yhdysvaltain päällä, tuotenimi oli korkea Waisted housut ($ 49,90). Polyesteriä, tyyli on iso jalka sekä näkymätön sivuvetoketju. Hänen kengät olivat hänen Gianvito Rossi Piper 85 Pumput ($ 695), samoin kuin hän toisti perus filigraanikuviolla lyhyt lasku Korvakorut (£ 5) British vähittäiskauppias Accessorize.

Sillä lokakuun sitoutumista klo Natural History Museum, Kate sported yksi pari leveälahkeinen housut.

Duchess oli pari housuhame Jigsaw rento, laaja-jalka siluetti. Kutsutaan Rento Kerätty Vyötärö Culotte (£ 89, ei ole enää käytettävissä), polyesteri tyyli oli kallellaan paikan saumapuoli taskut sekä ommeltu eteen prässi. Päälle, Kate käytti Warehouse Wave Pointelle Jumper ($ 69 ei ole enää saatavilla). Hän accessorized hänen Chanel käsilaukku sekä niinikään toi hänet Hapsupäisen nahka Pumput Tod n. Hän käytti hänen Asprey Tammenlehvillä korvakorut samoin.

Se oli sekoitus uutta ja vanhaa kappaletta marraskuun tapahtuma huutaa dilemma vapaaehtoisia.

Herttuatar palautti hänet Smythe 2-Button Blazer ($ 795 ei ole enää saatavilla), Yksirivisen tyyli on Walesin prinssi tarkistaa joka oli valmistettu villasta / pellava / nylonsekoite. Kate kantoi housut Joseph, Zoom tyyli ($ 515 alun perin, ei ole enää käytettävissä), puolivälissä nousu tyyliin fit, puoli-sauma taskuja, takana Welt tasku, vetoketju, sekä vyölenkit. Nilkka-pituus suunnittelu, housujen vuorattu 100% puuvillaa. Kate toisti Gianvito Rossi Piper mokka pumput.

Ja käytti häntä Mappin sekä Webb Keisarinna korvakoruja sekä riipus. (On huomattava alennus näitä paloja syvällistä on Retail Roundup sivulla.)

Nyt on aika äänestää!

Edullinen 2019 Erottelee Look

Gucci / Jigsaw Ensemble, Lasten keskus

LK Bennett / ARKKINOIDEN Ensemble, Kingin Cup ilmoitus

Massimo Dutti Culottes / MiH Top, luonto puutarhan Paljastus

Laitteet paita / Zara Culottes, Sunshine House

Varasto Jumper / Jigsaw Culottes, museo

Smythe Blazer / Joseph Housut, huutaa Vapaaehtoiset Party

Voteeview tulotcrowDigsignal.com

Ota kysely

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minulla on vain yksi muodin Flashback osake tänään, mutta uskon, että se on hyvä päälläe.

Kuusi vuotta takaisin tänään, herttua ja herttuakunta, muotoiltu Earl ja Stratearnissa, kun Skotlannissa oli useita sitoumuksia kyseisessä maassa. He aloittivat päivän mennä Stratearn-naapuruston kampukselle, alue, jossa on erilaisia ​​vapaa-ajan ja urheilumahdollisuuksia.

Duo vieraili MacRosty Parkissa, paljastamalla kentät Trust Plaquessa, julistan puiston tilan suojeltuna ympäristöystävällisenä tilana.

He vierailivat suositussa Grouse, Skotlannin vanhin tislaamo.

Heille annettiin runsaasti lahjoja Prince Georgeille.

Päivän sitoumuksiin Duchess käytti Skotlannin suunnittelija Jonathan Saundersin takki.

Se oli Athena Wool Jacquard Coat (alun perin 2555 dollaria) suunnittelijan A / W 2013-2014 -kokoelmasta. Valtava osa kappaleen Oomphistä tulee kangasta, joka on 86% villaa, 11% mohairia sekä 3% polyamidia, joka esitteli kaltevuusraita. Alla on parempi näkymä, joka näyttää täsmälleen, miten painikkeet sovitettiin kuvion eri väreihin.

Muut tyyli-elementit sisälsivät lovettu kaulus, yksi rintatasku, täyspitkät hihat, läppä edessä taskut sekä yksi venttiili takana.

Mr. Saunders sulki etikettinsä vuonna 2015 sekä liittyi DVF: n innovatiivisena johtajana toukokuussa 2016, kuitenkin jätti tämän asetuksen kahdeksantoista kuukauden kuluttua. Hän on astunut pois muoti ja käynnisti uuden yrityksen nimeltä Saunders Studio; Nykyaikainen huonekaluliike on teoksissa.

Päällysteen alla uskotaan, että Duchess käytti “Scarlett Pleat Front Dress” “Geranium, Goat Muotilla. Kevään 2014 kokoelmasta italialainen villa-kreppikuva esitteli pyöreän kaulan, puolihihnat, valinnaiset hihnat, diagonaaliset laskokset / darts etupuolella vyötäröllä, piilotettu takaketju sekä takaisin rako.

HUOMAUTUS: Tein virheen tämän viestin alkuperäisessä versiossa sanomalla, että Duchess käytti Geraniumia Geraniumissa “, mutta se ei kuitenkaan ole lopullinen ajatus, kun tulimme takaisin vuonna 2014, kun herkkua nähtiin taas heinäkuun sitoutuminen.

Kate Accessorized Hänen Sledge Heels (295 dollaria) sekä Avonan kytkin, molemmat palat LK Bennett.

Hän käytti kelttiläistä rintausta, jonka sanottiin olevan häät tapahtuma lahjaksi sekä hänen Kiki McDonough Citrine pienenee korvakorut (458 €).

Olin ihastunut takki, mieluummin erottuva kuvio sekä siluetti, mutta en muista, että se on fantastinen suositeltava monille.

Kaiken, mitä tapahtuu, lähetän erityisiä toiveita, että kaikki voivat pysyä riskitön ja terveellistä tänä viikonloppuna. Jos haluat kirkastaa asioita, täällä on nopea video Dame Maggie Smithin perinteinen huoli viikonloppu huolenaihe Downton Abbey.

23Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *