Miten Wear Plus size Leggingsit (katsomatta Naurettava)

Nov 25, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Se on yhä kestävä riita naisille kaikki muodot ja koot: Miten Wear Leggingsit katsomatta naurettavaa? Onneksi se on oikeastaan ​​aika yksinkertainen. Ja parhaat vinkit yllään plus koko leggingsit myös useimmat niistä koskevat pukeutunut kokoinen jalkakiinnitykseen.

Tämä viesti voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

5 säännöt yllään plus koko leggingsit

1. Valitse ihanteellinen kangas

Numero yksi idea yllään säärystimet on ”varmistaa et käytä sukkahousut.” Mitä tämä tarkoittaa? Sukkahousut ovat kuin toisesta nahat, ja yleensä silkkaa. Huonosti tehty pari leggingsit voi jäljitellä jotka näyttävät, ja et halua että. Suurin leggingsit muoti tahdittomat mistään nainen on Don pari sukkahousuja ajattelu hänellä on päällään säärystimet.

Ennen vedä luotto tulokset korttia saada nämä säärystimet, tarkista kangas. Vähintäänkin haluat leggingsit että tuntuu paksua puuvillaa. painavia kankaita (kuten keinonahka) toimivat hyvin myös.

2. Valitse koko huolella

Ei ole väliä, mitä muoto on ”puristaa” ei näytä hyvältä tahansa yksityiselle ja ”tiukempi” ei koskaan saa sinut näyttämään ohuempi. saat leggingsit, jotka sopivat kehon. Niiden on sopii tiiviisti koko jalka ja lonkka luomatta vatsa piski vyötäröllä. Jos leggingsit luoda muffinssi top, he väärän kokoinen.

3. Käytä lantiopituinen top

Mitä parittaa leggingsit? Vastaus on jotain, joka ei ole tiivis ja / tai lyhyitä. tahansa alkuun, että osumia lonkassa tai alle sopii, ja valitse yksi, joka jättää vähän tilaa liikkua. Tunikat, ylisuuria puseroita, mekkoja ja pitkät paidat ovat hyvin jokaisen naisen.

4. Käytä luottavaisena

Paras lisävaruste säärystimet ilme on luottamusta. Tiedäthän, kun kuulet jonkun sanovan, hänellä on, että ”je ne SE quois” se on hänen luottamusta puhuminen.

Luottamus valttina kaikki muoti sääntöjä – vaatteidesi kuin jos tarkastellaan merkittävä ja hoidatte hämmästyttävä. Yksinkertaiselta, eikö? Muista seistä suorana, pidä leuka pystyssä, ja pukea leggingsit rehvastella.

5. Tunne go-leggingsit asu, joka toimii aina

Oma suosikki säärystimet-ilme on tunika, pitkä saappaat, pusero ja pitkä kaulakoru. Yours saattaa olla jotain erilaista. Kokeilua kunnes huomaat, että go-etsiä, joka sopii sinulle, ja sitten käyttää sitä uudelleen ja uudelleen. Huomaa: Tämä viesti innostui kysymys yhdestä lukijamme, Ehoover51 pyysi:

”En ole laiha joten olen tilalta pois leggingsit. mitään suosituksia siitä, miten käyttää niitä katsomatta naurettavaa?”

Toivottavasti tämä opas auttaa, Ehoover!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *