Takaisin kouluun tarjoukset oman ompeluhuone

Dec 4, 2021 Clothing

Rakastan haju uuden kouluvuoden: lähtien olin lapsi, olen aina rakastanut uusia kyniä, uusi kynä pussit, uusi päiväkirjoja ja kaikki jutut.

Nyt kun olen kasvanut hieman, ja minun täytyy ansaita joka penniäkään vietän (no, teknisesti vietän myös joitakin ukko ansaitsemat penniä, mutta ota: älä kerro hänelle! LOL), rakastan vieläkin enemmän, kun on aika back-to-school tarjouksia!

Eikä vain tyttärelleni … oletko koskaan ajatella kuinka monta luokkahuoneessa ja koulutarvikkeet saat nyt (ja useimmat niistä ovat suuria diskontataan pakkauksissa et koskaan löydä myöhemmin vuoden aikana) ja käytä sitä ompeluhuoneessa?

Tein, ja olen ajatellut saatat nauttia jos jaan salaisuuteni teille.

Takaisin kouluun tarjoukset oman ompeluhuone

*** Viestissä on affiliate linkkejä, mikä tarkoittaa, että jos klikkaat jotakin linkkiä, minä saavat pienen prosenttiosuuden ostoksesi ilman lisäkustannuksia sinulle, auttaa minua luomaan enemmän vapaata sisältöä sinulle!

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates ohjelma, affiliate mainonta ohjelman tarkoituksena on tarjota keinoja voimme ansaita palkkioita linkittämällä Amazon.com ja yhteistyökumppaneiden sivuilta ***

KIITOS <3 Tässä on mitä sain tänä vuonna (kuten näet yllä olevassa kuvassa): Kovakantisen laukku kokoinen kannettava luonnoksia, kun en ole kotona; BIC-kynä, jossa on johtava osa, joka kaksinkertaistaa sen kynän; UHU TAC (tai Patafix): Irrotettava liima Kitti Tabs joka pitää asia paikallaan; Sideaine leikkeet voidaan käyttää sen sijaan, että nastat, kun ompelu vinyyli ja nahka; Vihje: käytä niitä pitämään yhdessä ja ripustaa kaikki kaavat ja design voit käyttää myöhemmin uudelleen. Monipakkauksinen mekaaninen kyniä tarkasti laatia paperille (jossa on 0,7 mm: n HB kohta); A4 (fancy) värit kynä, jotta ulokkeellisille tahansa (fancy) idea saattaa kompastua mielessäni; Yksi reikäinen paperi booli rei'ittää (tarkoitan, oikeasti?) Pahville tunnisteet alkuperäismalleihin; Kirjoituspöydän suunnittelija täyttää jokainen vapaa-aikaa voin havaita minun viikolla; Truckload kannettavat ja vihkoja (en ole fani vuorattu niistä paremmin matematiikka niistä); Jotkut tekstiili maali ... et koskaan tiedä millaisia ​​ovela koristeita aiot lisätä luomuksia, tänä vuonna! Piste tarroja, täydellinen ottaa mittauksia lapsia (kiinni ne solisluu, vyötärön, olkapään luita tarkemmiksi). Oikeastaan, tänä vuonna olen vain löytänyt sydämenmuotoinen liima ”pisteitä”, mutta olen melko varma tyttäreni suutu siitä? Toiset back-to-school työkaluja kannattaa etsiä (En saanut niitä vain siksi, että jo oli ne viime vuoden back-to-school ostoksia) Suuri pakkaus liimaa tikkuja liimaa harsinpistot (esim vetoketjut, taskut, applikaatioita, Hemming neuleita ...) Sakset ... et koskaan olla liikaa, ja et voi voittaa niiden hintaa, tähän aikaan vuodesta! Teippi täydellinen koota PDF ompelu kuvioita. Vihje: Valitse hiekkatäytteisessä 1 käden annostelija, johon mahtuu 3 "rullina: he säästää paljon aikaa, pitkällä aikavälillä ... lue: vaivatonta teippaus! Frixion kynät: suosikkini merkintä työkalu (katso tämän listan # 11). Vihje: Valitse monivärinen pack kattaa kaikki kankaan sävyjä voit ommella tänä vuonna! Osta täyttöjä kun muste on mennyt, voit säästää rahaa! Highlighters varmistaa noudatat oikea koko on ulkona kunnossa ennen jäljittää tai leikkaa kuvio; Säännöllinen Sharpies useissa sävyissä: he kirjoittavat melkein mitä tahansa ja ne voivat kaksinkertaistaa tie-väriaine työkaluja. Mitä luulet puuttuu listallani? Kerrothan ... Vielä ehdit minulle saada irti takaisin kouluun tarjouksia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *