300 dollarin rajoitettu aika-pin-up-nippu vain 39 dollaria!

Jun 18, 2022 Uncategorized

Myynti: 171 pin-up-vektorinäkökohtaa vain 39 dollaria
Se on maailmanlaajuinen naistenpäivä, joten mikä on paljon parempi tapa juhlia maailman sankareita kuin erityisellä digitaalisella kimppuun, joka on omistettu heidän kauneuteensa. Upouusi pin-up-nippu, jonka t-paidatehoste on koonnut, on juuri se. Kauneuden, mysteerin, vetovoiman, tyylikkyyden ja, miksi ei, houkutteleva ulkonäkö tapahtuma.
Olemme molemmat kiehtovia ja houkuttelevat näiden pin-up-naisten kauneutta, jonka suunnittelijamme ovat huolellisesti luoneet, joten uskomme, että sinun pitäisi myös nauttia niistä kaikista digitaalimuodossa, tietysti.
Vektorit keskittyvät näiden naisten räikeämpaan versioon, jossa on kaupunki-, alkuperäis-, burlesque- tai omituiset äänet, joita pystyt hyödyntämään malleihin, julisteisiin, tekstiilien ja paperin tulostukseen, tarroina tai lomiin, kuten Halloween, Dia de Muertos ja monet muut käytöt pitkään. Nämä houkuttelevat hahmot ovat ilmeikkäitä ja yksityiskohtaisia ​​riittäviä, että palaat heihin uusiin projekteihin.
Uskoimme, As .Eps -muodot, arvoinen 60 dollaria. Kuitenkin saat ne ilmaiseksi tällä kertaa, jota voit käyttää painetun tuotteiden myyntiin.
Mikä valtio sinä? Eikö tämä ole fantastinen kauppa? Nippu tarjotaan sivustolla rajoitetun ajan, joten sinun pitäisi hypätä sisään ja juhlia tätä fantastista päivää kanssamme, pin-up-tyyli!
Alla voit tarkistaa kaikki nipun sisältyvät sarjat, bonuksen lisäksi 6 valmiita painettujen teepaitojen malleja:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *