Creative perjantai

May 1, 2022 Uncategorized

takki: Alice ja Olivia (myös tässä ja täällä) Villapaita: Laitteet (myös samankaltaiset täällä, täällä ja tässä) Paita: vaaleanpunainen Tartan (rakastan sinistä myös täällä, aiemmin muotoiltu täällä) Housut: Alice ja Olivia (myös samankaltaiset täällä, täällä ja tässä) Kengät: Kate Spade (samanlainen täällä, täällä, täällä ja tässä) Aurinkolasit: Nina Ricci (samanlainen täällä) Puola: Essie (Fidži)

< >

[Thefeedproducts Style = ‘Four’]

Tämän päivän ulkoasu on innoittamana sähköpostit, jotka olen saanut monista teistä, jotka pyytävät lisää ulkonäköä, joka kuuluu blogin “luovaan” luokkaan. Suuri kiitos niille, jotka ovat ottaneet aikaa ampua minulle viestin; Se on aina niin arvokas kuulla sinusta ja ymmärtää paremmin työpaikat ja niihin liittyvät sartorial haasteet.

Kun tulen takaisin ensi perjantaina “Casual Friday” -postin kanssa, ajattelin, että tarjoin hieman jotain niille lukijoille, jotka ovat onnekkaita työskentelemään super-luovissa ympäristöissä, jotka mahdollistavat hieman muotikohteet (näyttely A: leather pantalones; exhibit B: Beadazzled bomber Jacket). Nämä löysät nahkahousut ja pommikone takki tarjoavat nykyaikaisen vaihtoehdon perinteisemmille housulle ja blazer-kollegoksilleen, kun taas kallistettu paita ja muodolliset tekstiilit ajan tasalla koholla, jotta ihmiset tietävät, että tarkoitat liiketoimintaa.

Niille teistä, jotka eivät toimi muotissa, mainonnassa, tai vastaavia, toivottavasti voit saada jotain nykypäivän postilta. Kun kestävä nahka villitys muodissa, suunnittelijat ovat edelleen käyttäneet nahkaa luovilla tavoilla, mikä mahdollistaa materiaalin sisällyttämisen jopa konservatiivisimpiin työpaikkalaitteisiin. Olipa kyseessä löysä sopiva nahkahousut, kuten näet tänään, nahkainen lyijykynä hame (kuten tämä viesti), nahkapaneelin sheath-mekko (kuten minä esitetty tässä viestissä) tai jopa blazer, jossa on nahkainen leikkaus, voit tehdä sen tapahtua Toimisto Jos olet huomaavainen nahkaelementtien muotoilusta tavalla, joka vastaa omaa ammattimaista ympäristöäsi.

Nahkaa lisäksi olemme nähneet paljon pommikoneita viime vuosina, joista monet voivat tehdä palkkaluokan töissä ja jopa tarjota represeve blazerien riviin, jonka sinulla saattaa olla (ehdottomasti) kasvanut vähän (Super) väsynyt. En halua heittää tarpeeksi varjoa klassisille blazereille, mutta jos etsit tuoretta vaihtoehtoa, tutustu tämä takki (suosikkini), tämä takki ja tämä takki-kolme esimerkkiä urheilustasiirroista Työssä ilman etsimistä ja / tai tunne, kuten sinä kuulut kapinallisen joukkoon ilman syytä. Ja siinä huomassa, onnellinen perjantai! Huomenna on lauantai. Mene hulluksi.

@maryorton instagram …

Foursixty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *