Mod Style Fashion Trendi, syksy / talvi 2014

Aug 27, 2021 Uncategorized

Sixties ja sen kuuluisa mod muoti on osa historiaa nyt. Älä arkistoida sitä vain! Olemme huomanneet, että se on elossa ja hyvin, ja asuu vuonna 2014, ja sen uusin inkarnaatio syksyllä / talvella 2014/2015.

Tykkää Alexa Chung ja Emma Stone on havaittu Peter Pan Collars kehystää Shift Mekot. Gucci tuotti minis brodeerattuja ruokia ja teki piirteen sivupainikkeita, kun taas Miu MIU: n siirtymät kimalteli. Valentino hämmästynyt kuuma leikkaus vaaleanpunainen slip-mekko ja Hollanti Holland Flaunted lihavoitu tulosteita.

Hameet ovat a-linja ja lyhyt, kun taas kaulaketjut ovat ylöspäin, ottamalla vastaansa korkean kaulan villapaita. Kengät ovat menneet Kitten-Heeled, kun taas saappaat pysyvät polvi-korkeilla – Tutustu Hedi Slimanein metallisiin luomuksiin Saint Laurent -palveluun – vaikka Back Muovi-vasikka-pituus Courrèges oli kuolla. Joten tarkista vintage-kaupat! Asunnot osoittavat varpaitaan, ja hihnat ovat palanneet, mitä Twiggy’s Dayin tytöt soittavat Granny-kengät.

Ajattele ERA: n elämäntapaa ja kulttuuria ja mene psykedeeliseen! Tai valitse kankaat suurilla kukka- tai kirkkailla Harlequin-taipumuksissa ja aseta tavoite teellesi. Dazzle DOTS, Kaleidoskooppi Magic, OP Art Stripes tai Mondrian lohkot. Katso Valentinon musta ja punainen hame lisää inspiraatiota, jos tarvitset sitä – mutta luulemme, että saat idean nyt.

Tee lausunto geometriksen kanssa. Työskentele yksivärinen asu tai omaksua valkoinen puku, jossa on sopivat sukkahousut ja litteät metalli-solki kengät ja rikkoa se vyöllä. Rock ensisijaiset värit; Pääviestin on pitää rivejä puhtaina, ja se on ristiriitainen ilme. Tule kaikkiin kaikki purkautuvat pasteilla ja pitävät kynnet ja huulet vaaleat.

Koristele jouset, vetoketjulliset, glitter ja kirjonta ja liu’uta parilla valkoisia kehystettyjä aurinkolaseja. Mene Dangly Muoviset korvakorut ja Chunky Gold. Team Tartan Kilts pitkillä sukat ja heittää ristipussin ketjun olkahihna. Tutustu huomaan hattuihin, kengät, laukut ja laastarit.

Brigitte Bardot ilmoitti, että Couture oli Granniesille, mutta nyt kun mod muoti on kiitotien trendissä, hän saattaa joutua tarkistamaan tätä näkemystä!

Suositellut kuva on Blair Eeadie Atlantic Pacificilta

Mod Fashion 2014: Doina Ciobanu on pukeutunut Mod Floral Slip Dress Yumi

Blair Eeadie on yllään leopardi tulosta ruskea mekko punaisesta Valentino, Beige Jacket From Everlane, valkoinen kaulus Milly, aurinkolasit Pradasta, laukku Chanelista ja kengät ovat Gianvito Rossi

Olivia Purvis kuuluu kaikki Mod Fashion Trend 2014, takki, hyppääjä, hame, kengät ja laukku uudesta ulkoasusta

Louise Ebel menee modiin pukeutumaan comptoir des cotonniers

Jacey Duprie on pukeutunut ranskalaisesta yhteydestä, Schutzin kengät ja kytkin on Clare Vivieristä

Virgit Canaz on pukeutunut Tartan mekko inlovewithfashion, villapaita valinnasta, takki Zara, yli polven sukat ja laukku uudesta ulkoasusta ja saappaat ovat Burberry Encorsumista

Shea Marie on yllään asu Tommy Hilfiger, aurinkolasit Celine ja panta maasta Lanvin

Audrey Leighton Rogers yllään takki Talt Weijlista, kukka mekko omista kiitotietä, aurinkolasit nolla UV: sta ja Broguesilta LK Bennett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *