St Style: Denim on Mott St

Sep 12, 2021 Uncategorized

kuva Jennine Jacob

Tänä aamuna heräsi, minun tavanomaisen herätyskellon lisäksi, joka ilmoitti, “kevät on täällä!” Luonnollisesti tämä herättää minua ja toiveeni ovat korkeat, mutta NYC on edelleen kokenut viileät lämpötilat … joten olen edelleen hieman skeptinen, toinen päivä Jennine Jacob ja otin vähän kävellä Nolita Snap Jokin ST-tyyliin ja Olimme iloisesti tyytyväisiä tuloksiin ja säähänsä.

Ylihöyrän yläpainikkeet alkoivat jättää pois, mikä mahdollistaa kaikki näkymät siitä, mitä tyyliä makasi alle. Juoksimme ihastuttavalle naiselle ja hänen ihastuttavaksi koiralle Mott St. Me välittömästi huomasimme hänen denim takki piiskin ulos hänen leopardin takki. Voit kuvitella, kuinka innoissaan olimme koska hänen koko ulkonäkö oli myös yksi ihailemme. Harem-housut, A-symmetrinen puuvilla Tee, ylhäällä solmu, lasit taistelu saappaat! Oi, se oli fantastinen. Tämä päätyi olemaan toinen suuri inspiroiva löydös kevään siirtymiseen.

Miten teet siirtymistä? Kerro meille.

Shopbop tuntuu hyvältä
Jill Sander Navy -Lisa Curran -Deepa Gurnani-Deerica Klein -raquel Allegra -Rebecca Minkoff Kengät -KORA -Lisa Curran -Steven Shoes -Madison Harding

Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *