Ero naisten bustierien ja korsettien

Jan 19, 2023 Clothing

välillä, jos varttuit Karibian merirosvojen ja Gossip -tyttöjen välillä, niin ymmärrät jo, mitkä bustier ja korsettit ovat. Emme ymmärrä teistä, mutta nämä kaksi imeväistä kiehtovat meitä aina. Menetelmä, jonka ensisijaiset naiset Keira Knightly Karibian merirosvoista, sekä Blair Waldorf Gossip Woman -yrityksestä, urheili näitä bittiä vauvoja, se koputti meidät tuoliltamme. Tällainen tyyli, me kerromme sinulle!
Sitten totuuden ja kiireisen elämän ansiosta kaikki unohdettiin!
Lukuun ottamatta eräänä päivänä Kim Kardashian aloitti korsettikoulutuksen, samoin kuin kaikki naiset menivät villiksi!

Silloin uskomme – “Voi odota, naisten bustierit ja korsettit ovat todellisia”, samoin kuin eivät pelkästään rajoitettu näytön persooniin – höyryisiä kohtauksia ja sellaisia, ymmärrät mitä tarkoitamme!
Tässä on joitain perustavanlaatuisia tosiasioita bustiersista ja korsetteista
Sitten teimme tutkimustutkimuksemme ja saimme ymmärtää niin paljon enemmän näistä kahdesta bittiä ystävästä, samoin kuin Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita ohjelmasta, joka löysimme eron naisten bustierien ja korsettitasojen välillä!
Korsetteja-Korsetteja on muotovaatteita. Ne on kehitetty sellaisella menetelmällä, että ne tarjoavat sinulle tukea ja vahvaa luuta ulkonäköäsi. Ne päättyvät puolivälisi jälkeen ja suojasivat tiukasti puolivälisi – siellä ottamalla muutama tuuma vyötäröltäsi!

[Lue myös: Minkä tyyppistä korsettia tulisi käyttää mitä vaatteita]
Bustier – nämä bit -asiat ovat myös muotoiluja, mutta voidaan kaksinkertaistaa alusvaatteina. Ne päättyvät parhaiten vyötärösi yläpuolelle, kiristämällä mitä tahansa paitsi puolivälisi – varmistaaksesi, että puolivälisi voi tyydyttää hiukan ja antaa sinulle tiimalasi. Heillä on myös kupit kudottu tarjoamaan rintakuvasi pienen ylöspäin.

Mikä on heidän tarkoitus?
No, sekä korsetteilla että Bustiersilla Club America Paita on täsmälleen sama tarkoitus! Ne parantavat kehosi tiettyjä alueita, kiinnittävät midriffisi (niin että se näyttää vähäiseltä) ja tarjoavat sinulle tiimalasihahmon!
Hyödyt!
Joten täällä se on! tavallinen ja yksinkertainen. Poista sekä kovaa. Korsetteilla ja bustierilla on erilaisia etuja. Korsettit yrittävät muokata puolivälistäsi ja tehdä siitä pienen, Sao Paulo FC Paita kun taas Bustiers kohtaa rintakuvaa ja tasoittaa Midriffiä.

Joten on riskittömäksi todeta, että korseteilla on vaikutuksen puoliväli alaspäin, samoin kuin Bustiersilla on vaikutuksen puolivälissä!
[SC: Mediad]

Joten täällä ovat perustavanlaatuiset tietotaidot, jotka koskevat korsetteja ja bustiereja, jotka mielestämme kaikkien pitäisi tietää! Kenenkään ei pitäisi olla kuin 17 -vuotias itsemme, joka uskoi korsettien olevan vain näytöllä! *tee hee*
Toivottavasti tämä auttaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *