Aaron Andrews -vaatteet – Whitetail -kokoelma

Jun 15, 2022 Uncategorized

Aaron Andrews -vaatteet perustettiin Pohjois -Illinoisin yliopiston asuntoloihin. Vaatteiset linja haluaa tuoda raikkaan ilman hengityksen pääkaupunkiseudun vaatekappaleeseen. Tuotemerkin tehtävänä on motivoida sinua toteuttamaan unelmasi viitaten omistajan kokemukseen naapuruston palvelusta. Hänen nimensä on Aaron Westbrook, samoin kuin hän on päättänyt antaa kiinnostuksellesi tärkeyden ja arvon tarjoamisen naapurustolle sekä inspiroiville nuorille ja ikätovereille unelmoimaan valtavia ja poistavat vision tarkoituksestasi.
Vaatteiset linja on inspiroinut Aaronia olemaan vieraspuhuja erilaisissa naapuruustapahtumissa, kuten Auroran afrikkalaisen amerikkalaisen perintölautakunta, sekä lainaamaan jatkuvasti hänen

Aika motivoida entisen lukionsa, Granger, Aurorassa. Kaikki pyrkimykset tehdä muutosta hänen liiketoimintaansa ovat johtaneet hänet tunnustamaan vuoden ilmiömäisenä kaverina (2011) hänen kotikaupungissaan Aurorassa, ja turvataan hänen yliopistonsa nimityksen, joka on WHO: n keskuudessa Opiskelijat: korkeakoulut ja yliopistot valmistuttuaan. Aaronin osallistuminen tähän alueeseen on sitoutumisen ulkopuolella – se on sosiaalinen velvoite sekä seuraavien sukupolvien tulevaisuuden huolehtiminen. Hän puhuu keskustelusta ja kävelee kävelyä!
Aaron Andrews -vaatteita on esitelty lukuisissa julkaisuissa, mukaan lukien koululehti; Northern Star, School Magazine; Lifeline, Internet -blogeissa; Tyylillinen visio,

StayFreshonline, samoin kuin TheGoodiebag Kingston. “Monet vaatteet leimaavat logonsa paitoihin, joilla on erilaiset graafiset vaikutukset, ja puhelu sitä kutsutaan suunnitteluksi … Tyylien takana ei ole taustalla olevaa merkitystä tai ideaa” Aaron toteaa haastattelussa vuonna 2010. ”
Vaatteiden linjan odotetaan laajentuvan muihin markkinoiden näkökohtiin ja tekevät vaatteista linjan maailmanlaajuisen tuotemerkin. Tarpeetonta todeta, että Aaron haluaa tehdä pysyvän käsityksen muodista ja yhteisöstä, ennen kaikkea asettamalla seuraavan esimerkin.
Whitetail Signature Crewluxury Goodslittle Leaguewhitetail -allekirjoitusryhmän pyyhkäisyvalkokokoelma on uusi allekirjoituslinja, jolla on kypsä tyyli sekä hienovaraiset värivalinnat, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kappaleita kaikille vaatekaappeille. Jokainen paita tarjoaa monipuolisuuden viestin, joka ei unohda korkealaatuisen vaatekaapin merkitystä – tyylit näyttävät nuorekkaalta, hyvin toteutetulta ja hakukirjaan on aivan erinomainen tarjota sinulle konseptin Metropolitan -tyylistä, jonka Aaron Andrews -vaatteet voivat antaa vaatekaappisi . Kaksi tyyliä, joista pidän, ovat ”DreamCatcher” sekä “Whitetail” -logo. Olin täysin yllättynyt hinnoista: kallein tuote on miehistön kaula 35 dollarilla, mikä vaikuttaa melko kunnolliselta.
YlellisyystuotteetLittle LeagueWhitetail -logo -paitahyökkäyslogo: AA: n ensimmäinen logo -julkaisu, AA -hirvieläimet. Tämä logo on valmistettu yhteistyössä Gaunty -tyylien kanssa, ja se motivaatiota ensimmäisestä logosta, jossa on pieni A ”s ja hirvieläinten silmissä sekä suurempi A suuhun.
Dream Catcherdream Catcher: Yksi lisäys “Dream -sarjaan”. Tämä kypsä tyyli vetää motivaatiota alkuperäisestä intialaisesta esineestä, joka tallentaa unelmia, kunnes se tulee toteutumaan. Tyylikäs kaksi väritulostusta, joka sisältää tuotemerkin ja Whitetail -kokoelman, perustettiin yksinoikeudella Gauntyn Stylesin kanssa.
Dream Chaserdream Chaser: Aivan ensimmäinen julkaisu ”Dream -sarjassa” on vaikuttunut pala, jossa on radan juoksija, joka ylittää pintalinjan, ja saavuttaa tavoitteensa voittaa kilpailu; Jotta saavutetaan, on unelma. Tänä kesäisin he julkaisevat unelma-chaser-tyylin uudelleen samoissa tarjottuissa väreissä (valkoinen, koralli, vaaleansininen). Valmistettu Gaunty: n yhdessä yksinoikeudella yhteistyössä Stylesin kanssa.
Yhdistä Aaron Andrews AAppareliin Facebookin, Twitterin ja Pinterestin kanssa välittömiä päivityksiä linjasta ja tarjouksista! Sekä niille teistä, jotka jatkuvasti tarkastavat Instagram -ohjelmaa, voit löytää ne osoitteesta @Aaronandrewsapparel.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *