Vielä ajatella shirtdresses ….

May 2, 2022 Clothing

Olen tehnyt toista shirtdresses / shirtwaists toistaiseksi ja minun täytyy kertoa teille: se ei riitä. Minulla on kolme muuta mallia, jotka on vain ostanut tämän myös tämän (sisarilta viisi eBay).

Muutamia asioita: Shirtdressin tekeminen kestää noin kaksi kertaa niin kauan kuin se vie minut tekemään mekko, jolla ei ole kolmetoista painiketta ja napinläviä. Se ei ole neljän tunnin tehtävä tehdä mekko enää; Se on paljon kuin kahdeksan. Tai mahdollisesti kymmenen. Ja riippumatta siitä, kuinka monta painiketta ostan, kun he ovat myynnissä, minulla ei ole oikeaa väriä, tai jos minulla on oikea väri, he eivät ole oikea koko tai Väri ja koko, olen lyhyt kolme. (Yksi tai kaksi, voisin väärentää, mutta kolme on todella mahdotonta.) Mutta kaikesta tästä huolimatta olen sitoutunut (tai onko se, minun olisi syytä tehdä? Kuten tämä, joka tarttui silmääni tämän upean värin vihreän kanssa, mutta piti sen raidoissa (tuolla Jaunty puoliväli ylös kaulus). Minusta tuntuu ostanut melko vähän raidallinen kangas viime aikoina ja ajatus sovittaa ne kaikki … ei ole hyvä ajatus. Siten raglaniheet, yay!

Oh, ja liittäminen, erityisesti kevyiden puupit, olen käyttänyt silkkiä organzaa, sen sijaan, että sulautuvat tavarat. Voit ostaa sen halvalla Dharman kaupankäynnissä, ja se todella toimii hyvin. Mukava ja terävä ilman raikas-Y; Ompelu se ei ole liian raskas, ja se ei koskaan kuplia kuin halvalla Fusible Can. Ostin joitakin paita-räätälöityjä liitäntää, mutta se oli aivan liian jäykkä minulle. Käytän vain organzaa liittämään kaulus ja etupuolen napinläpi / -painike; Pohdin sen vain edessä etupaneelissa ja sitten siksakilla sekä kangasta että organzasta viimeistelemään raaka-reuna – ja se on laadittu hienosti, toistaiseksi!

Lopulta minulla on kuvia kolmesta olen tehnyt, lupaan.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Garisuly 15, 2008 sydänsärky
ShirtDress # 3Febry 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *