Kauneus Cure-All: Coconut Oil

Nov 30, 2021 Clothing

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ehkä olet jo subbed kookosöljyä jotain kulinaarisille harrastuksissasi tai ehkä lisäävät lusikallista aamukahvia energiatehokkaalle. Mutta todellinen taika on menossa alas pesuallas tai suihkussa.

Tämä johtuu siitä, että raaka ja suodattamaton kookosöljy on kauneus-on muutettava kaikkea. Mikä alkoi olennaisena niille, jotka tuntevat Ayurvedisen lääketieteen, on nyt tulossa valtavirran charmia cure-kaikki.

Kookosöljyn kauneusominaisuudet

Kookosöljy on pakattu proteiinilla, E-vitamiini- ja rasvahapoilla. Tällä viehätyydyttimet tässä charmia – kaikki kuten kapryymähappo, kapryylihappo, kaproehappo ja myristinen happo ovat antioksidantteja ja anti-aging-voimia. Tämä tarkoittaa, että he voivat virkistää ihoa ja hiuksiasi.

Nämä samat rasvahapot voivat myös kehittää anti-mikrobien ja sieni-anti-sieni-ominaisuuksia, kun ne ovat vuorovaikutuksessa kehon entsyymien kanssa. Nämä ominaisuudet auttavat torjumaan asioita, kuten dermatiitti ja rossy, kutiava iho.

Luonto on orgaaninen virgin Coconut Oil, 7,99 dollaria Swanson Health Products

9 charmia käyttää kookosöljyä varten

Hiukset

Käytä kookosöljyä DIY Shampoon pohjana. Etsi 6 reseptiä täältä.
Levitä kookospähkinäöljyä kosteiden hiusten päihin kosteuttamiseksi ja lisää loistoa.
Laita pieni määrä kookospähkinää palmuihin ja hae kuiviin hiuksiin TAME Frizziin.
Taistelee hilse, laimennettava kookosöljy sitruunamehulla ja hieronta päänahkaan. Jätä muutaman minuutin ajan, sitten huuhtele.
Hieronta lämmin kookospähkinäöljy päänahassa hiusten kasvun tukemiseksi.

Iho

Yksi öljyn suurista kaunista on se, että se hajoaa vaikeita tavaroita. Kookosöljy on ihanteellinen valinta turvallisena meikinpoistoaineena ja tekee puhdistusajan työtä samoin kuin epäpuhtauksien poistaminen ja jopa ei-toivottu öljy.

Käytä kookosöljyä ja puuvillapalloa meikkiä ja puhdistaa ihoa.
DAB kookosöljy kuivalle iholle nopean kosteuden lisäämiseksi.
Lisää muutama tippa kookosöljyä kylpyyn rauhoittamaan ärtyneitä iho.

Hampaat

Kiinteytetty kookosöljy hajoaa kämmenesi kämmenessä. Samalla tavalla kookosöljy hajoaa myös suuhun puhdistusaineeseen. Solaus öljy suussa on käytäntö, joka tunnetaan öljy vetämällä, ja se ajatellaan vähentämään haitallisia bakteereja suussa. Jotkut jopa lupaukset sen vaihtoehtona hampaiden harjaukselle.

Tässä on mitä tehdä: Laita ruokalusikallinen kookospähkinäöljy suussa ja lävistä se noin 15-20 minuuttia. Sylkeä se ulos.

Huomaat parannettua suullista terveyttä, mukaan lukien valkoisemmat chomperit, terveellisemmät kumit ja jopa paremman hengenvedon.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *