Onko sinulla rasvainen iho? Näin varmistetaan, että puolueen meikkisi kestää pidempään

Mar 24, 2023 Clothing

naiset ja tytöt, jos sinulla on öljyinen iho, lainaa sinulle olkapäätä itkeä. Mutta odota, miksi meidän pitäisi itkeä, kun on olemassa erittäin helppoja tapoja varmistaa, että puolueen meikkisi kestää pidempään, vaikka talirauhaset työn yli. Iho tarvitsee rakastava kosketus ja oikea kosmetiikka käytettäväksi, jota aiomme jakaa kanssasi juuri nyt. Joten valmistaudu hyväksymään kaikki kutsut tanssiin, jigille ja jivelle lomakauden kestäessä ja älä anna rasvainen ihon pelottava tarina estää sinua tekemästä niin.
Lue nämä 7 käskyä ja käytä niitä
Sinun on aloitettava ihosi aloittamiseksi ja tehtävä niin Maine -maine -pohjamaalilla. Tämä tulisi tehdä, kun ihon puhdistus, sävyttäminen ja kosteus on tehty, ja ennen kuin ensimmäinen peruskerros laitetaan kasvoille. Meikkipohja on paras veto rasvaiselle iholle meikkisovellukselle, mikä auttaa toimimaan pohjana ja suojaamaan myös ihoa. Keskittymisalueet olisivat T-vyöhyke ja öljyvapaan anti-shine-tuotteen valitseminen, mutta ei piispohjainen on paras pii-hyökkäys herkälle rasvaiselle iholle ja voivat aiheuttaa myös ihon allergioita.

[Lue myös: parhaat seerumit Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita rasvaiselle iholle]
Lähde: FashionAdorable.com Silmille, sinun on lopetettava Cut Crease -meikkityylien käyttö, äläkä alusta silmäluomia ennen meikin levittämistä. Jos sinulla on punoitusta tai tummaa ympyrää, katso värikorjaus (mitkä ovat ihon värin korjaavat nesteet ja miten käytämme niitä), postitse ja oppia käyttämään oikeaa peitevoidetta sammuttamaan saman. Vain silmäluomille tarkoitettua pohjamaalia tulisi käyttää, mikä olisi pohja ennen luomiväriä käytetään- auttaa imemään ylimääräisiä öljyjä silmäluomen iholle
Lähde: ViewThevibe.comfoundings voi haalistua öljyisellä iholla, minkä vuoksi sinun tulisi valita jauhepohjaiset säätiöt, ei kerman tai nestemäiset. Jauheet auttavat pitämään epäterveellisen öljyisen loistavan ja kiiltävän iholle, ja se on myös vaaleampi iholle. Jos haluat Sao Paulo FC Paita käyttää nestemäisiä säätiöitä, käytä sellaista, joka on vaahto- tai vesipohjainen, mattofiointi ja ei -komedogeeninen!

[SC: Mediad]
Lähde: YouTube.cominvest TL4 -jauheessa, joka tunnetaan myös nimellä kasvojen asetusjauhe. Tavoitteena on hävittää kiilto ja pitää kiilto poissa iholta, mikä antaa perustalle kestää pitkän ja vahvan. Liiallisuusta ei suositella tai muuten näytät kalkkiselta. Sinun on tehtävä puristus tuulettimen harjalle ja levitä sitten alueille, jotka loistavat eniten T-vyöhykettä

Lähde: glamupgirls.com, kun valitset punastumisen rasvaiselle iholle, matta olisi paras eikä hohtava tai kerma. Koska öljyinen iho saa punastumisen häipymään pian, tarvitset jauhepunastuksen pitämään posket pitkään ruusuisella Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita terveellisellä punastuksella; Kerma ei tarttuisi kauan poskilla.
[Lue myös: Paras kasvojen pesu rasvaiselle iholle]

Lähde: YouTube.com. Vähemmän, sitä parempi meikkituotteiden kerrosten kanssa kasvoille on suositeltavaa, koska öljyinen iho voi olla liukas, jotta meikki pysyisi ja kestää kauan. Kun käytät useita kerroksia, se näyttäisi yleensä kakkulaiselta ja naamiona tai sulaa, ja jompikumpi näistä tilanteista ei ole toivottavaa. Pienimmin käytetyt kerrokset ovat parasta rasvaiselle iholle, ja sävytetyt kosteusvoiteet, joissa siinä on tarpeeksi SPF, tekisivät ihmeitä.
Lähde: Smudgestyle.comkege Blotting Papers Handy, mikä auttaa sinua saavuttamaan virheetön ilme ja matta, joka liian- milloin tahansa päivästä tai yöstä. Tämä tarkoittaa, että kasvosi loistavat koko tapahtuman tai päivän tai illan kautta, ja blottauslevyillä, koolle kosketuksella silloin tällöin pitämään ilmeen, ehjänä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *