Viikon puku: Halogeeni

Oct 8, 2022 Uncategorized

kiireisille työskenteleville naisille, puku on tyypillisesti helpoin asu heittää aamulla. Yleensä tämä ominaisuus ei koske naisten haastattelupukuja, joiden tulisi olla yhtä klassisia ja perustiedot kuin saat – sen sijaan tämä ominaisuus on hiukan erilainen puku, joka on muodikas, mutta ammattilainen. hyvää keskiviikkoa! Pidän Halogenin ihanasta kuvioidusta puvusta, joka näyttää samanaikaisesti muodikkaalta, mutta klassisena. Pidän siitä, että se on erittäin kustannustehokas ja se on säännöllisiä ja sirokokoja. Pidän myös hoito -ohjeista – vaikka yleensä mieluummin puhdistamaan pukujani, on hienoa tietää, että täällä olevat ohjeet ovat “kuivapesu”, ei “vain kuivapuhdasta”. Takki (Diamond Stretch Peplum -takki) on 138 dollaria, housut (Quinn Diamond Stretch -housut) ovat 88 dollaria ja hame (timantin venytyspukuhame) on 68 dollaria. On hienoa, että kaikki kolme kappaletta ovat koot 0-16. Olen hieman ärsyttänyt lukijoiden puolesta, että en löydä samanlaista pukua pluskokoihin. Mähdytetty väri, mielenkiintoinen rakenne, imartelevat yksityiskohdat – kysymmekö liikaa? Tässä on yksi Le -vaihtoehto, jossa on hiukan mielenkiintoinen kangas, Mynt 1792 Blazer, jolla on mielenkiintoisia yksityiskohtia, ja – ei ollenkaan kuvioitu, mutta näyttää ihanalta – yksinkertainen musta Talbots -puku (saatavana myös naisten petiteissä). (Muuten: Jos olet kiinnostunut enemmän Corporetten plus-kokoisesta sisällöstä, kirjaudu uuteen uutiskirjeeseen-kiitos!) Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan keinoja Meille ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):

Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain kaverit ja perhetapahtuma, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja perhetapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – ylimääräinen 30% alennusmyynnistä
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki farkut 49,95 dollaria; ylimääräiset 15%: n alennukset, paitit ja kengät
LOFT – 50% alennus kaikesta ja ilmainen toimitus!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75%: n alennus!
Nordstrom – Kesämyynti on päällä! Säästä jopa 60% – 9/12
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Victoria’s Secret-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennuksestaan ​​vuodevaatteista
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa …
12 Helppo päivitys toimistolle

Helppoja tapoja muistaa ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat suosikki TV -ohjelmasi työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *