15 tapaa käyttää Ginghamia mihin tahansa tilanteeseen

Dec 18, 2022 Uncategorized

Mietitkö mitä Gingham on? Se on klassinen painatus – hauska ja söpö tyylivaihtoehto, joka toimii selvästi puiston ulkopuolella suunnittelijoille, jotka ovat esittäneet sen kiitotiellä. Kyllä, se on kevään niitti, mutta se kestää kesän ajan (mikä tarkoittaa, että voit tehdä tekosyyn käyttää gingham -vaatteita seuraavien kuukausien ajan).
Ennen kuin otan sinut läpi 15 tapaa käyttää Ginghamia mihin tahansa tilanteeseen, aloittakaamme hauskoilla tosiasioilla Ginghamissa:

Mielenkiintoinen muotitavu!
Gingham palaa 1700 -luvulle.

Raidallisena kankaana peräisin oleva Gingham näkyy yleensä ruudussa tai tarkistuksissa.

Malaijin kieli on sanan gingham lähde, jossa ”Gengangang” tarkoittaa raidallista.

Gingham -kankaissa ei ole oikeaa puolta tai väärää väriä, koska kankaat ovat värillisiä ennen kutomista. Kuviota ei ole tulostettu tai värjätty myöhemmin.

Manchester Unitedin jalkapallojoukkueen 2012/13 kauden kotisarja sisältää Ginghamin tarkistukset kunnianosoituksena Manchesterin historialle Ginghamsin tuottamisesta heidän puuvillatehtaissaan 1800 -luvulta lähtien.

Erityisesti uroksilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa Gingham -kangas oli iso hitti 1950 -luvulla ja myöhemmin 1970 -luvulla.

Kuinka käyttää gingham -asusteita muodikkaasti
Gingham -paita, Zara Gingham Top, Zara Gingham -hame ja muut, Ginghamin kanssa on niin paljon vaihtoehtoja. Mene minne haluat, mutta Gingham -asut tekevät sinusta erottuvan ilman ylimääräistä vaivaa. Gingham työskentelee Racing Club de Avellaneda Paita Bayer 04 Leverkusen Paita sekä muodollisessa että epävirallisessa ilmeessä, joten vaihda asusi tilanteen tai tarpeen mukaan.
Vieritä alas ja inspiroi.

1. Tyylikäs gingham -asuidea
Onko sinulla pari gingham -farkkuja? Mene eteenpäin ja käytä sitä mustalla mustalla yläosalla. Tämä yksinkertainen asu on erittäin mukava ja myös muodikas käyttää mitä tahansa rentouttavaa tilaisuutta. Jos käytät tyylikkäitä lisävarusteita, kuten kelloa tai rannekorua, yleinen ulkonäkösi kulkee mailia eteenpäin vaikuttamalla ja luomalla WOW -tekijän.

2. Gingham Midi -hame -asu idea
Katso Gingham -hameen armon jakamista. Yhdistä se yksinkertaisella mustalla yläosalla ja pari mustia asuntoja ja näytät vaivattomasti. Voit myös käyttää pitkää kaulakorua lisätäksesi enemmän asennetta gingham -asuun.

3. Valkoinen paita ja gingham -asu:
Klassinen valkoinen paita ei koskaan menetä viehätysvoimaa, kun kyse on 15 tapaa käyttää Ginghamia mihin tahansa tilanteeseen. Tämä valkoisen paidan ja gingham -hameen asun yhdistelmä on erittäin tyylikäs ja voi saada kuka tahansa naisen näyttämään erittäin tyylikkäältä.

6. Muodikas gingham -mekko
Toisinaan tarvitset hyvin räätälöityä mekkoa, kuten alla esitettyä. Täydellinen asu näyttää, eikö niin?

7. Olkapäät Gingham-asu
Se näyttää trendiseltä, riippumatta siitä. Osta vain itsesi tyylikkäät gingham -vaatteet, kuten tämä ja nauti lomastasi huoleton henki.

8. Melko punainen Ginghamissa
Saako mennä päivälle vai tulevatko lomat? Näytä kauniilta ja viehättävältä käyttämällä tätä gingham -mekkoa.

9. Gingham -mekko mustalla nahkatakkilla
Jos haluat näyttää tyylikkäältä tänä keväänä (mikä tarkoittaa vuodenaikaa, jolla on vähän nip -ilmassa), voit pitää Shivers poissa mustasta nahkatakista ja perus Gingham -mekosta. Minimaalinen ja muodikas ilme saat.
[SC: Mediad]

10. Trendikäs gingham -mekko
Se on kaikki soihdussa. Leimahtavat hame helmpumppaa kuormitus asenteessa tähän Gingham -mekkoon, minkä vuoksi saat itsellesi ainutlaatuisen ja erottuvan mekko -vaihtoehdon. Valkoiset lenkkarit tekevät tästä asusta tyylikkään ja mukavan käyttää.

11. Ihana gingham -ilme
Tämä on perus Gingham -mekko, mutta voit tehdä siitä näyttämään WOW ja tyylikkäältä, jos sinulla on oikeat lisävarusteet sen mukana. Se voi olla yksinkertainen rannekoru, sormen renkaat tai jopa hiusvärinen vaalea ja toisistaan toisella puolella.

12. Muodikas gingham -puku
Tämä ginghamin sato ja housut tekevät naisten erittäin viileän puku. Niin yksinkertainen ja tyylikäs se on, voit käyttää sitä yksinkertaisiin erityisiin tilaisuuksiin.

13. paita gingham -asu:
Gingham -paita voidaan nähdä kaikkialla. Jos haluat sinun näyttävän tyylikkäältä, pari gingham -paitasi mustalla hameella. Se auttaa sinua osoittamaan myös pitkät jalat, hän hän.

14. Gingham -paita farkkuhousuilla
Miksi vain hame, voit yhdistää gingham -paidan tyylikkäällä farkkuhousuilla. Tämä tekee asusta rento täydellisen rentoutumaan viikonloppuisin.

15. Gingham -asut työhön
Kun pari Gingham -paitaa mustilla housuilla ja ACF Fiorentina Paita pumpuilla, olet nostanut muotibaarin monta kertaa. Lyhyesti sanottuna, se on omituinen tapa valonpidosta. Lisäksi kun työnnät paitasi housuihisi, se epäilemättä saa jalat näyttämään pidemmiltä ja antaa sinulle paremman tavan fightisi.

Tässä on lisää tapoja käyttää gingham -mekkoa –
Lomalla

Brunssi

Rannalle

Salilla
Haastatteluun
Yöksi

Päiväyönä

Toimistolla

Häät
Majoitukseen kotona

Työstä onnellisiin tunteihin
Puolueelle

Musiikkifestivaalille

Shoppailuun

Gingham -mekko ei tarkoita, että sitä on käytettävä sooloa. Voit käyttää lisävarusteita, kuten hattuja, takkeja ja vyöjä Ginghamin kanssa sen glam -vetoomuksen lisäämiseksi.
Nyt kun tiedät 15 tapaa käyttää ginghaanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *