Syyskuun Creative Market -paketti on poissa!

Aug 8, 2022 Clothing

Viimeisin Creative Market -paketti on saatavana hintaan 39 dollaria
Jos olet digitaalinen grafiikkaammattilainen, joka etsii aina parhaita tarjouksia, sinun on pitänyt seurata luovan markkinoiden sivustoa uusimmasta tarjouksesta. Tarkemmin sanottuna valituissa suunnittelijakaupoissa on joka kuukausi voimien liitto, joka toteutuu erittäin kekseliäisen paketin muodossa, joka on täynnä fontteja, malleja, kuvakkeita, kuvaa, WordPress -teemoja, arkistovalokuvausta ja paljon muuta.
Syyskuu ei ole poikkeus, vaikka odotin sitä aikaisemmin kuukaudessa ja olin melkein varma, että he ohittavat sen tällä kertaa. Olen korjattu ja nyt olen iloinen voidessani tuoda tämän uutisen jälleen kerran materiaaleista, joiden arvo on 1 315 dollaria erikseen, mutta tässä erityistilaisuudessa ne kaikki ovat juuttuneet tähän nippuun, joka on vain 39 dollaria.
Lisäksi voit myös jakaa tarjouksen ja avata vielä kolme resurssia, kuten näet ne alla.

Tarjouksessa on laskuri 7 päivän ajan, jonka jälkeen se vanhenee. Joten varmista, että seuraat sitä, koska tämä nippu ei palauteta.
Ota myös huomioon, että WordPress -teemat tämän nipun lupa on lisensoitu GPL: n nojalla, kun taas kaikissa muissa nippu -tuotteissa on tavanomainen lisenssi.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *