Sweet sekä yksinkertainen

May 15, 2022 Clothing

Yritän olla julkaisematta jo myytyjä pukukuvioita, mutta tämä (mikä joku käsitteli tarttua TheerfectlittleBlackdress.com-sivustosta ennen kuin sain sinne) on poikkeus, koska minä Haluatko, että kaikki huomaavat kuvionumeron sekä laittaa se kellojen luetteloihin.

Tämä on erinomainen malli noin. Se on makea, se on yksinkertainen, samoin kuin se todella tekee mitä hienoa materiaalia olet löytänyt pukeutumisen. Siinä on täysin erilainen tunnelma riippuen siitä, käytätkö raskasta brokadia, valoa silkkiä tai flimsy puuvillaa. Haluaisin tehdä sen ensimmäisen kerran vuorattu avoimen pitsi, mielestäni ja sitten typerässä tikkaustulostuksessa. Sekä vakuutus Kukaan ei koskaan ilmoittaisi “Hei, eikö täsmälleen sama kuvio …?”

Minulla on pari pukukuvioita, kuten tätä – lähinnä pukeutumislaitoksia, joita pidän kirjekuoristaan, kiinnitetty korkkilevyyn ompeleeni huoneessani. He ovat kuin “hätätilanteessa, laita tämä ympyrän hameen” kuvioihin. Se on rauhoittava, että nopeat kehot (jotka ymmärrän sopivat), joka voidaan sovittaa nopean hameen kanssa. Lisää tasku, pinta ja kaula, jossa on premade sauma sitova, kosketa kuumaa rautaa – samoin kuin ovi uudessa mekossa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

APB BDP: ssä (BDP = morsiamen pukukuvio) 4. helmikuuta 2009
Miksi en käytä yksinkertaisuus Printsew-malleja uudelleen 16, 2012An “kuvioita”
Vieras Rant on “Miksi Vintage-mallit ovat niin kalliita?” 17. heinäkuuta 2008With 116 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *