Archive: January 23, 2023

Uncategorized

Eläinpainatusmuoti – Tänä talvena se tulee olemaan villi ja surkea osapuolten kohdalla

, saatetaan päät kääntymään tällä kertaa talvijuhlissa, ei vain kalliiden yhtyeiden tai bling -lausuntokappaleiden kanssa, vaan eläinpainatusmuodoilla . Mutta odota, vastustamme kaikenlaisia eläinten julmuutta, ja siksi neuvomme ja rohkaisemme vain kaiken fauxin käyttöä. Joten tässä on pari muodikasta tyyliä, joita voit käyttää, ja saa myös päät kääntymään.
[Lue myös: Eläinten tulostus silmämeikki]

Tyylikkäät eläinpainatusvaatteet, jotka olisivat silmämunan tarttujia erilaisissa tapahtumissa
Kyllä, eläinpainatusvaatteet tekevät paluuta ja murinaa ja snarlia tällä kertaa. PYT: lle, joka haluaa olla surkea ja tyylikäs, ja haluaisi, että miehet kuolevat hänen tyylilausekkeensa yli, tässä on pari villiä vaihtoehtoja, joista valita.

Trendikäs cocktail -iltapuku
Sinua kutsutaan erilaisiin tapahtumiin ja juhliin ylenpalttisesti, kun talvipäivät osuivat täyteen. Miksi pukeutua normaaliin, kun sinulla voisi olla jotain villiä? LOSC Lille Paita Ajattele eläinpainetun cocktailmekon linjoilla, pumput jalkoihin, pitkät roikkuvat korvakorut ja retro -hiukset!

Toimistojuhlaan
Pukeudu vaikuttamaan kollegoillesi ja pomollesi tai ehkä asiakkaillesi villillä kosketuksella tällä lomakaudella. Rakastamme eläinpainetussa midihameessa, että se voidaan yhdistää leikattuihin yläosiin tai sato-toppeihin, riipuskaulaan tai jopa peplumiin. Täytä ulkonäkö pitsi-korkokengillä!

[Lue myös: Talvijuhlat]

Lämmin ja paahtunut
Jos haluat, että ulkonäkö on minimaalinen, kun taas tyylikkäät kaivojen takit ja etniset vaatteet tai indo-länsimaiset numerot, pidä tulosteet jalkojen ja kaulan kohdalla. Pari leopardipainetta Bearpaw -saappaita ja luksushiviä tekevät tempun!

Seepra -tulosteet
Mustavalkoiset tai seepra -tulosteet ovat haute -lausuntoja Flauntille, ja tasapainottaaksesi ulkoasua pitämään yksi esine yksiväreissä. Esimerkiksi seepra-painettu hame, musta täysihihainen yläosa ja mustat säärystimet pumpuilla tai korkokengillä!
[Lue myös: modernit afrikkalaiset painatusmekot]

Seksikäs rompers, jotka menevät villiksi
Romperit ovat sinänsä aistillinen tyylilause, ja kun siinä on villiä tulosteita, numero alkaa sizzle. Saa hänet kuolaamaan tyylisi yli ja sizzle syliinsä yllään eläinpainetun romperin, kuten Luli Faman uimapukukokoelmassa 2015 on esitetty!

Villi työssä
Siirry asiakkaan tapaamiseen Inter Milan Paita ja haluaisimme tehdä sopimuksen, mennä villiksi tulosteesi kanssa, jonka sanomme. Sassy Zebra -painetut topit toimistopuvun alla ja saappaat polvilleen tai pumpuihin ja korkokengät tekisivät tyylilausekkeen!
[Lue myös: Tulosteet ja vartalotyyppi]

Dolce & Gabbanan Luxe Touch
Tulevalle rohkealle morsian, joka haluaisi näyttää surkean puolensa hääjuhlissa, hän voisi mennä villiin ja luksusolta samanaikaisesti Dolce & Gabbana -numerolla Flaunt!

Pauhtele muotilausunnolla
Villistä ei voida rajoittaa, ja kun joudut paistamaan, tee niin ripauksella eläinkuvia. Valkoinen sato, joka on pariksi virtaavan leopardin painetun hameen ja jalkojen punaisten rintareppujen kanssa- melko lausunto Flauntille, jonka sanomme! Kiitos Elisabetta Franchi -keväällä 2015 ideasta!
[LUE LUE: Tulosta tulostusmuodolle]

Täydellinen lausunto tyttöjen iltaan
Meillä on jälleen kerran syitä tarttua silmämuniin ja tällä kertaa inspiraatiota vuoden 2014 muotiviikoista. Pari CABI Fall ’14 McQueen -paita, jolla on nahkahousut ja tyylikäs leopardipainakitakki.

Persikat ja pinks eläinpainatusvaatteissa
Melko off-Beat, mutta erittäin tyylikäs jäljitellä ja tyydyttää, voimme leikkiä persikoiden ja pinksillä eläinpainatusvaatteissa tällä juhlakaudella. Yhdistä ulkonäkö hiusolmulla kuvan osoittamalla tavalla, BearPaw -saappaat tai korot ja luxe -lausunto kaulankappale. Löysimme tämän inspiroivan numeron Marcobolognan kokoelmista syksyllä talvi 2015-16 -kokoelmassa JαɢLady.

Nuo käyrät
Plus-kokoiset naiset ja myös pytit näyttävät hauteilta ja ACF Fiorentina Paita kuumilta eläinkuvioissa, ja yksi eläinpainatustyylivihjeistä, joita haluaisimme näyttää sinulle tänään, on olkapäätä maxi-hame. Flaunt nuo paksut Ajanta -lonkat ja jätä hiukset irti!
[Lue myös: Eläintulosteet – Retrosta tähän päivään asti]

Toivomme, että rakastit villiä kosketuksia, joita näytimme sinulle täällä ja kuinka eläinpainatusasut voidaan käyttää tarttumaan silmämuniin!
Kuvan lähde: pinterest.com

Ero naisten bustierien ja korsettien

välillä, jos varttuit Karibian merirosvojen ja Gossip -tyttöjen välillä, niin ymmärrät jo, mitkä bustier ja korsettit ovat. Emme ymmärrä teistä, mutta nämä kaksi imeväistä kiehtovat meitä aina. Menetelmä, jonka ensisijaiset naiset Keira Knightly Karibian merirosvoista, sekä Blair Waldorf Gossip Woman -yrityksestä, urheili näitä bittiä vauvoja, se koputti meidät tuoliltamme. Tällainen tyyli, me kerromme sinulle!
Sitten totuuden ja kiireisen elämän ansiosta kaikki unohdettiin!
Lukuun ottamatta eräänä päivänä Kim Kardashian aloitti korsettikoulutuksen, samoin kuin kaikki naiset menivät villiksi!

Silloin uskomme – “Voi odota, naisten bustierit ja korsettit ovat todellisia”, samoin kuin eivät pelkästään rajoitettu näytön persooniin – höyryisiä kohtauksia ja sellaisia, ymmärrät mitä tarkoitamme!
Tässä on joitain perustavanlaatuisia tosiasioita bustiersista ja korsetteista
Sitten teimme tutkimustutkimuksemme ja saimme ymmärtää niin paljon enemmän näistä kahdesta bittiä ystävästä, samoin kuin Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita ohjelmasta, joka löysimme eron naisten bustierien ja korsettitasojen välillä!
Korsetteja-Korsetteja on muotovaatteita. Ne on kehitetty sellaisella menetelmällä, että ne tarjoavat sinulle tukea ja vahvaa luuta ulkonäköäsi. Ne päättyvät puolivälisi jälkeen ja suojasivat tiukasti puolivälisi – siellä ottamalla muutama tuuma vyötäröltäsi!

[Lue myös: Minkä tyyppistä korsettia tulisi käyttää mitä vaatteita]
Bustier – nämä bit -asiat ovat myös muotoiluja, mutta voidaan kaksinkertaistaa alusvaatteina. Ne päättyvät parhaiten vyötärösi yläpuolelle, kiristämällä mitä tahansa paitsi puolivälisi – varmistaaksesi, että puolivälisi voi tyydyttää hiukan ja antaa sinulle tiimalasi. Heillä on myös kupit kudottu tarjoamaan rintakuvasi pienen ylöspäin.

Mikä on heidän tarkoitus?
No, sekä korsetteilla että Bustiersilla Club America Paita on täsmälleen sama tarkoitus! Ne parantavat kehosi tiettyjä alueita, kiinnittävät midriffisi (niin että se näyttää vähäiseltä) ja tarjoavat sinulle tiimalasihahmon!
Hyödyt!
Joten täällä se on! tavallinen ja yksinkertainen. Poista sekä kovaa. Korsetteilla ja bustierilla on erilaisia etuja. Korsettit yrittävät muokata puolivälistäsi ja tehdä siitä pienen, Sao Paulo FC Paita kun taas Bustiers kohtaa rintakuvaa ja tasoittaa Midriffiä.

Joten on riskittömäksi todeta, että korseteilla on vaikutuksen puoliväli alaspäin, samoin kuin Bustiersilla on vaikutuksen puolivälissä!
[SC: Mediad]

Joten täällä ovat perustavanlaatuiset tietotaidot, jotka koskevat korsetteja ja bustiereja, jotka mielestämme kaikkien pitäisi tietää! Kenenkään ei pitäisi olla kuin 17 -vuotias itsemme, joka uskoi korsettien olevan vain näytöllä! *tee hee*
Toivottavasti tämä auttaa!

Uncategorized

Kuinka käyttää hijab -asua rento ulkonäköllä

Kuinka käyttää hijab -asua rento ulkonäköllä – muslimien tytöt rakastavat olla trendissä Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita viimeisimmällä tavalla ja ajattelimme keskittyä myös tyttöjen hienoihin muihin.

turkki urheilullinen hijab -ilme
Osta samanlaisia esineitä:

Ohut pitsihuijaus on erittäin viileä kesäksi ja olemme kiinnittäneet erityisesti sinulle opetusohjelman.

Erilaisia hijab -tyylejä ja tapoja käyttää niitä
kautta www.justtrendygirls.com
kautta Weheartit.com
kautta websta.me
Tarvitset näitä viileitä lenkkarit, tho!

Madewell X VANS® Unisex Aitot pitsi-lenkkarit punastuneissa raitassa

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kesämuoti
En voi uskoa sitä! Löysimme nämä ihanat helmillä varustetut helmipussit Etsyltä

kautta StylesGap
kautta Ranihatta
Kuinka käyttää hijab -asua rento ilme
kautta West Ham United Paita AZ Alkmaar Paita Modearabiya
vain trendikkäiden tyttöjen_ kautta
vain trendikkäiden tyttöjen kautta
kautta Instagram
kautta Instagram.com
kautta Golovkova.s Instagram
Kengät häiritsevät minua hiukan, mutta tämä asu on edelleen kohta.
Urheilullinen hijab -tyyli
Neutraali pitkä turkki urheilullinen hijab -tyyli
tyttö ja hijab -kuva
Edgy hijab -tyyli
[IMG]

Tallentaa

10 tyylikästä ja seksikäs matala leikkausmekkoa kesällä kuumamittarille

Ajattele mennä illalliskokoonpanoon, peitettynä ylhäältä varpaisiin, sivulle ja et näytä lumoavalta? Sen ei pitäisi olla tyylilauseesi tehdä, myös erittäin tylsä. Pieni ihonäyttely, joka saa aikaan aistillisen kosketuksen ja oomph -tyhjän tunne on sallittu, mutta osaa kantaa yhtye oikein! Jos et ole mukava flauning jalan ja reiden rakoja, valitse mekot, joissa on alhaiset, mutta kunnioitettavat leikkaukset. 90 -luvun suuntaukset palauttavat, kun matalat leikatut puserot, sato -topit ja tunikat olivat normi, 2015 Summers on nähnyt roiskeita kaikista, ramppeista kaduille, joten miksi et sinulle? Tässä on kymmenen trendikkäitä matala -yhtyeitä, jotka eivät vain saa päätä kääntymään tapahtumaan, vaan ansaitsevat sinulle myös paljon tunnustusta.
[Lue myös: kesäkankat]

Yksitoikkoinen ja matala leikkaus
Yrityspuku ja matala virallinen vaatimus! Ennenkuulumaton oikea, etenkin intialaisen skenaarion kanssa? Nyt tässä on tilaisuutesi näyttää pomolle yrityksesi tyylisi ja tyttö, saat flauntin samoin täysin luottamuksella yksitoikkoiseen muotiin!

Ostokset ovat hauskaa
Kun myös pukeutui ihanteelliseen ja helposti, ostokset voivat olla Corinthians Paulista Paita hauska kokemus, vaikka se tehdään yksin. V-kaula-aukko matala pusero, jossa on puuvillaa savukkeita tai housuja, voi pitää sinut uskomattomana paisuttavan kokemuksen kautta juoksemalla ympäri saadaksesi haluamasi. Osta tyylikkäästi ja ansaitse myös alennuksesi!

[Lue myös: mitä käyttää kesäpäivinä]

Tytöissä, jotka kokoontuvat takaisin kotiin
Miksi nukke ei flaunt ketään miestä ympäri, kun se tulee olemaan vain tytöille? Mutta miksi sitten tehdä vain miehille? Kun Gal -ystävien kanssa kotona, nauti elokuvasta, maalaa muutama kynsi, puhu nykyisistä ohjelmista ja muusta ja liu’uta jotain, joka antaa lausunnon, mutta tarjoaa tarvitsemasi mukavuuden.

Seksikäs romeri uima -allasjuhlaan
Oletko huolissasi auringon palovammasta ja aurinkovarjoista? Anna sen valita hyvä ja poimia hullu painos kohokuvioitu rompersi kesäille, jota voidaan käyttää rannalla sekä uima -altaassa.

Matala leikkaus maxis elokuvalle hänen kanssaan
Pukeudu vaikutelmaan ja pitämään hänet haluamassa sinua enemmän, käytä matalalla leikatulla seksikkällä omavärisellä maxi-mekossa iltaa varten elokuvien kanssa hänen kanssaan. Hänet hurmaavat itseluottamuksesi, paljon enemmän kuin mikään muu!

Kuuma punainen pitsi ja matala leikkaus
Pitsimekot, joissa on alhaiset leikkaukset edessä ja tehdyt puhtaista puuvillakankaista, olisivat optimaalinen tyttöjen yökäyttö ajatella, etenkin punaisella! Polta tanssilattiat tyttöjen kanssa, ravistaen ja hyppäämällä seksikäs punaisella numerolla!

[Lue myös: Pikku punainen mekko]
Tuo seksikäs takaisin
Virheeton selkä ja haluaisivat flaunt saman, sans -vihje mautonta kierroksia? Valitse alaspäin Palmeiras Paita leikkauspäällyste valkoisella ja seksikäs maxi -puku pastellisävyissä. Käytä takaosaa parantaaksesi katsojien vaikutusta koukussa!

Matala leikkaus helmillä rantahakemus
Beach Fashion 2015 -kuviot ja tulosteet ovat trendi nykyään, ja tämän kaltaisen helmillä matalalla leikkauksella, kuten tämä, partioivat Baywatch -upseerit rannalla eivät halua päästää sinua pelkästään vesille, eivät voi syyttää niitä, Voimmeko nyt?

Täysin valkoinen Cruz Azul Paita matala aistillinen kosketus
Sekoita lämpöä ja nauti oomph-näkökulmasta hieman enemmän tänä kesänä, menossa täysin valkoiseksi! Matalan V -kaulan teepaita, jossa on valkoiset ciggie -housut ja valkoiset korkokengät, on oltava sinun juttusi!

Oletko vaikuttunut? Kerro meille mitä mieltä olet kommenteissa.
Kuvien lähde: Pinterest

Vuoden 2018 kesähäät vierasasuideoita

2018 Kesähäät vierasasuideoita – Kesällä on paljon otettava huomioon elementtejä, jotka on otettava huomioon kesällä, esimerkiksi siitä, tapahtuuko avioliitot ulkona ja kuinka paljon sinä ‘ Ole jalkasi tanssimalla yöllä.

2018 kesähäät vierasasuideoita
Hääkausi on kulkenut keväästä kesään, ja jos sinulla on useita seremonioita osallistua, se voi toisinaan tuntea ikään kuin se ei koskaan pääty, kun joudut suunnittelemaan useita tuoreita häävierasasuja jokaiselle.

TheGirlguiden kautta
Aamuvalon pelkkä valkoinen pitsi kaapu rehevä
Stylecharadin kautta
ModeandThecityn kautta
Helppo kuuntelu liuskekivi sininen olkapäätä kääre maxi-mekko lulus
Edessä olemme keränneet suosikki Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita häävierastyylimme, joka toimii kaikilla hääillä, jotka sinulla on kalenterissasi tällä kaudella. Satunnaisesta tyylistä voit käyttää koko yön tyylikkäästi muodollisiin, jotka kestävät käytännössä mitä tahansa maastoa, sinun kannattaa käyttää näitä joka tapauksessa.

Via JimmychoosandtenNisshoesblog
kautta aspoonfulofstyle
Positiivisesti ihanteellinen sinappikeltainen kääre mekko lulus
kautta @WearetWinset
Shawnee mustavalkoinen painatus hihaton leveä ja jalan jumpsuit Lulus
kautta @Stephanietrotta
Sundaze valkoinen ja keltainen raidallinen pitsi-olkaimeton jumpsuit
Luna valkoinen ja keltainen kukkatulostus maxi romper 4si3nna
Olitpa tyylikäs kaupunkihäät tai maalaismainen ulkona, hieno frock on välttämätön. Kesäkuukaudet antavat meille mahdollisuuden käyttää mekkoa, joka kapseloi lämpimän, romanttisen kauden.

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kevään muoti, kesämuoti
Kuinka muotoilla minimalistinen asu trendikkäillä aurinkolaseilla

kautta @Margoandme
Tyylikkäästi kalteva kerma kukkatulostettu kääre maxi -mekko lulus
kautta @Shanachristiin
Mikä tahansa heilahtelu, muoto tai muodosta laivastonsininen pitsi riimusmekko lulus
kautta @MandyBork
kautta @hannahstrAffordtaylor
Verona vaaleansininen kukkatulostettu olkapäät pitsimekko lulus
Tee paahtoleipää kesän tyylikkäästi pukeutuneiksi vieraiksi a la @hannahstraffordtaylor’s

Bella Sport Club Internacional Paita Note White Eyelet Pieni mekko täysin ilmaisia ​​ihmisiä
kautta @Katelynpjonesin valkoinen pitsi midi pariksi pop -vaaleanpunaisten Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita lisävarusteiden kanssa
Varastaa suudelma valkoinen pitsi -mekko lulus