Archive: February 9, 2023

Parhaat puolipuseron malleja, jotka tekevät hienoja etnisiä lausuntoja

Jos sarees ovat naiselle täydellinen perinteinen pukeutuminen, pusero on tärkeä luovuus ja taiteellisuus parantaakseen hänen etnistä ulkonäköään. Puseron muotoilu on yhtä tärkeää, kun siinä on sari mihin tahansa tilanteeseen.

Siellä on täyshihaisia puseroita ja puolikäsien puseron malleja-upeita valintoja, jotka ovat meiltä päivä päivältä. Mietitkö, mitkä ovat uudet Pretty Half Hand -puseron mallit? Mene eteenpäin ja tarkista tämä viesti.

Top Half Hand -puseron mallit:
Ota katsaus puoliksi käden puseron kuvioihin alla ja sinusta tulee onnellisesti vaikuttunut.
1. Valitse pelkkä hiha:
Nämä puserot vangitsevat vanhan maailman viehätysvoiman. Melkein läpinäkymättömät hihat on valmistettu pitsistä, verkosta tai pelkästä kankaasta-ja niiden kauneus on, että ne piiloutuvat ja paljastavat kätesi samanaikaisesti. Kutsu sitä vihjeeksi! Kuka mielessä? Mutta kyllä, se lisää Sarin tyylikkäästi. Siksi se on yksi suosituimmista ja suosituimmista Sari -puseron suunnittelusta cocktailjuhlia ja ilta -DOS: lle.
Lähde: in.pinterest.com/dreaminloud/2. Mene rohkea eläinkuvioiden kanssa:
Eläinkuviot, jotka ovat nähneet enemmän ‘suuresta, rohkeasta ja seikkailunhaluisesta’, lisäävät puolivälissä oleviin puseron malleihin ainutlaatuisen ja luovan ulottuvuuden. Se on yksi syy siihen, miksi puolihihat voivat tehdä saree -näyttämästä dramaattiselta.

Lähde: Facebook.com/abhinavsagarphotography3. Lisää pieni bling:
Suurin osa B-Town Divas Love Blingistä ja mieluummin tätä puolikäsipuseron muotoilua kivityöllä. Rajasthani -naiset käyttivät sitä alun perin. Vedonmukaisen värin, kirjonnan ja mielenkiintoisten leikkausten takia nämä melko puoliarvojen puseron mallit [osoittautuivat] osuma massojen keskuudessa. Voit käyttää näitä puseron malleja festivaaleilla ja hääillä ja nauttia kaikkien silmien kyynäristä.
Lähde: pinterest.co.uk/bbfortheib/4. Älä vältä kokeilua:
Tämä puolikäsien puseron muotoilu on hyvä mennä juhliin – iso tai pieni, mikäli tunnet sen kanssa olevat korut, meikki- Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita ja hiusvarusteet. Se on loistava vaihtoehto tilanteisiin, joissa haluat tehdä omituisen, mutta perinteisen tyylilauseen.

Lähde: Facebook.com/BangalorephotOTOTAKIES … LUKE Manchester United Paita LUE: PULUSKULUT PUULUTUKSET SAREES]
5. Lisää pop värikkäitä kirjontoja:
Haluatko tietää kuinka muuttaa tavallinen pusero mahtavaksi? Hanki kirjonta. Se on tarpeeksi hyvä, jotta pusero näyttää häikäisevältä. Brodeeratun puseron työhön ja elinvoimainen tunnelma tekevät siitä yhden suosituimmista ja viimeisimmistä puolipuseroista.

Lähde: BeautyHealthtips.in6. Puista tyylikkäästi:
Tämä on klassinen puolipusero. Mikään ei voi haastaa sen naisellista vetoomustaan ottaen huomioon olkapäällä oleva “puff”. Hyvin perinteinen ja erittäin tyylikäs samanaikaisesti.
Lähde: Facebook.com/madhuridixitNene7. Go Classic:
Tässä on uusi käänne puolipuserossa – luominen, jossa Kundan työskentelee hihoissa ja myös reunassa. Todella henkeäsalpaava se on. Hopealankatyö ja Kundan -kiinnitykset tekevät tämän tyyppisistä puserosta paitsi juhlayöt, myös iltapäiväjuhlia ja juhlia varten.

Lähde: Madrasibride.com9. Kokeile Maggam -taikuutta:
Monimutkainen Maggam -työ on yksi viimeisimmistä puolipuseroiden malleista, joka kiipeää tasaisesti suosiokaavioihin. Yhdistä puoli käden pusero, jossa on runsaasti maggamia, silkin tai netto -sarin kanssa ja olet varmasti vetovoiman keskipiste.
Lähde: in.pinterest.com/vanampalli10. Kumartaa veneen kaulan suunnitteluun:
Tarvitsetko puolimuodollisen ilmeen mennäksesi Sarin kanssa? Mene puoli käden pusero veneen kaulan suunnitteluun. Se on täydellinen toimistojuhliin.
Lähde: in.pinterest.com/sniggdda11. Zero sisään Zardozi:
Zardozi -puseron lahjoittaminen tarkoittaa, että näytät loistavalta. Oletko koskaan miettinyt, mikä on Zardozi? Se on metallikirjonta, joka on tehty kankaista. Aikaisempina päivinä kultaa tai hopealangoita käytettiin koristeiden lisäämiseen kuninkaallisiin vaatteisiin.
Nykyään Zardozi tehdään käyttämällä silkkilankaa ja kuparilankaa, joka on päällystetty kultaisella tai hopeavärillä. Valitse se antamaan etninen vaatekaappi ajattoman vetoomuksen.
Lähde: Facebook.com/swankStudiobangalore12. Gild It:
Pyydä äidiltäsi hänen silkkisaree ja pari se puolikas käsipusero täynnä kultakolikon reunaa. Kultakolikot, kuten hihoissa olevat Crystal Palace FC Paita motiivit ja puseron pohja, lisäävät varmasti sen kauneutta ja lisäävät sen rikasta vetovoimaa.
Lähde: TheHandMadecrafts.comso rakas, kumpi yllä olevasta luettelosta on suosikkisi puolipusero? Kerro meille alla olevassa kommenttiruudussa.

Älä tee kompromisseja suunnittelijan puseron flaingista häät talvella!

Talvihäät ovat omat viehätysvoimansa: siemailla kuumaa kahvia, kun taas Samosasissa ja Jalebisissa on talvihäät. Mutta monet naiset ovat myös vastahakoisesti yhtä mieltä siitä, että häät vuoksi heidän on luoputtava suunnittelijapuserosta. Loppujen lopuksi et halua näyttää häät Wolverhampton Wanderers Paita ja epämukavaksi häiden aikana. Mutta hyvä meille, suunnittelijan hääpuserokuviot ovat tehneet uudistusta, ja nyt on olemassa tonnia malleja, jotka ovat yksinomaan lämpimänä talvihäät.
Suunnittelijan hääpuserokuviot
Olemme poimineet joitain Wedding -puseron mallien luettelosta, ja nämä pitävät sinut lämpimänä häiden aikana. Lue edelleen tietääksesi lisää.

Lähde: Blogspot.comelbow-pituushihainen pusero
Hääjen suosituin suunnittelijapusero on kyynärpään pituushihan pusero. Tämä oli ensisijaisesti 80 -luvun malli, mutta se on keksinyt suurella tavalla ja paljon fashionista on nähty käyttämässä tätä puseroa useimpiin hääihin. Jopa morsiamet ovat nyt alkaneet käyttää tätä puseroa. Kirsikka päällä on, kun lisäät koristeita hihoihin. Nämä eivät vain näytä hyvältä perinteisillä sareesilla, mutta voit käyttää niitä myös itsenäisinä puseroina lehengoille.
[Lue myös: Backless -puseron mallit]
Varmista vielä paremman ilmeen, että pyydät räätälöiäsi syvälle pyöreälle kaulalle. Tämä keskittyy sen sijaan huomion puseron hihoihin.

Lähde: Boutiquesarees.comzed Up ja pitkät hihat
Tämä on yksi korkean muotisuunnittelijapusero hääihin. Ne ovat vetoketjullisia, niissä on pitkähihat ja ne ovat täysin peitettyjä puseroita. Tarkalleen sellaiset puseron mallit silkkiharjoille, joita etsit! Heillä on korkeat mandariinikaulukset, ja joskus ne on valmistettu lämpimistä kankaista, kuten sametti. Joillekin seikkailunhaluisemmille naisille meillä on myös Biker -takkityylinen suunnittelijapusero. Viimeisimmällä muotiviikolla näimme monia suunnittelijoita, kuten Anju Modi, Manish Malhotra ja Falguni & Shane Peacockin mallit, jotka viittasivat kiitotielle vetoketjulla ja trendikkäillä puseroilla. Niitä voidaan myös räätälöidä vastaamaan morsiamen saree -puserokuvioiden suuntauksia. Joten ei vain vieraita, mutta myös oma morsiamemme voi käyttää näitä puseroita.
[Lue myös: Hihaton puseron mallit]

Lähde: IndianRoots.com Long -hihan turvotettuja hihoja
Kanavoi sisäinen bengalijumalatar näyttää tämän suunnittelijapuseron tyylistä. Olet ehkä huomannut, että turvonneet hihat ovat kaikkialla bengali -häät ja jos se on yhtä kylmä kuin 7 astetta Kolkatassa häät, joudut käyttämään puseroa, joka peittää kädet. Pukea ja pitkähihat pusero on täydellinen lisä saree -kokoelmaan talvihäät!
Katso upea muotoilu:

Lähde: StylishandTrendy.com [SC: Mediad]
Pusero koristeltu kaula ja pitkät hihat
Nyt tämä luo myrskyn koko markkinoille. Trendikäs, tyylikäs ja upea, nämä puserot, Ajax Paita joissa on erittäin monimutkainen Sport Club Internacional Paita muotoilu kaulassa, ovat upeita lisäyksiä yksinkertaisiin sareesiin. Jos et halua näyttää liian katetulta, voit vain käyttää tällaista mallia ja tarvikkeet hiukset korkealla pullalla. Se näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, ja voit sekoittaa ja sovittaa sen myös Lehengaihin. Jos et tunne niin seikkailunhaluista, voit käyttää pientä korvakorua ja jopa jättää hiukset auki. Tarkista Deepika Padukone tarkka tyyli:

Suositellut artikkelit
Brocade -pusero suunnittelee Net -puseron mallit: Verkko -sarees -veneen kaulan kaulan puskomallien pelkkä, pitsi ja pitkät puserot Princess Cut Blause -suunnittelu Ragan -tyylisessä suunnittelijapuskurissa: Takkipuskurista peiliin työkuvioihin Zardozi ja kuviot Backless -puseron mallit