Archive: September 29, 2022

Kuinka käyttää parhaita alusvaatteita erilaisilla vaatteilla?

Kuinka käyttää parhaita alusvaatteita erilaisilla vaatteilla?
05.02.2020, lähettänyt Alanic Global
Alusvaatteet ovat yksi merkittävistä osista perustavanlaatuisista alusvaatteista, joita kuka tahansa nainen asettaa. Lukuisat tytöt aloittavat päivittäisen rutiininsa muuttamalla alushousuja. Se on kaapin selkäranka yhdessä tarkasti asennetut rintaliivit. Naiset ajattelivat tasa -arvoisia alusvaatteiden poimimista, niin paljon kuin he kiinnittävät huomiota parhaan rintaliivit.

Naisilla on rakkaus-viha-suhde alusvaatteisiinsa. Paras pari alusvaatteita, joissa on tietty mekko, voi saada sinut tuntemaan kettu kuumana jumalatar. Vaikka sopimaton pari voi jopa johtaa vaatekaapin toimintahäiriöihin. Naiset laittavat monenlaisia ​​mekkoja ja tarvitsevat siten erityyppisiä alusvaatteita useaan otteeseen. Ei voida vain laittaa remmille lepattavan lattiapituisen pukeutumisen alle mustan pojan lyhyet hameet.

Tässä vaiheessa tarvitsee opas tietää, millaiset alusvaatteet valitsee tietyntyyppisen vaatteen, koska niistä on kaikki uima-allas aina trendikkäiden alusvaatteiden valmistusyrityksen ansiosta.

Naiset nauttivat pitkistä tunteista, kootaan heille optimaalinen asu, mutta paljon heistä viettää aikaa etsimään alusvaatteita tai rintaliivit suosituimmalla ilmeellä. Alusvaatteen vaihtoehto voi tehdä tai rikkoa asun. Katsotaanpa joitain parhaimmista pareista, jotka ovat käteviä.
Pelkkä mekko
Jos ajattelet pelkän mekon käyttämistä seuraavaa ilmettäsi varten ja olet huolissasi komennon menemisestä, et ehkä vielä tiedä alusvaatteiden virheetöntä valikoimaa, etenkin pelkissä mekkoissa. Etsi virheetöntä alusvaatteita, jotka on tehty ilman joustavaa. Nämä esineet tekevät poikkeuksellista litteää linjoja, kun et ole siluetteja, joissa on dicey -leikkauksia näihin.

Valkoiset säärystimet/housut
Alaston alushousut ovat hienojen pankkien hienojen pankkien alla valkoisten pohjien alla. Valitse alusvaatteet, jotka ovat lähellä ihosi ihoa. Voit myös halkeaman alastomilla hihnoilla pysyäksesi poissa puristuneesta ilmeestä, mikä johti tiettyyn ohuen hihnan. Jos kaapissasi ei ole ihonvärisiä alushousuja, voit laittaa vaaleanharmaan alushousut valkoisilla housuillasi. Hip-haltijat tai harmaat hipsterit voivat tehdä mukavan alusvaatteen valkoisiin shortseihin.
Herkät tai järkyttävät pohjat
Älä ole G-merkkijono muodon alla, jotta saat ihanteellisen peiton vapiseville pohjalle. Alusvaatteet, jotka tunnetaan nimellä “tuskin siellä housun alla”, tarjoaa suojatun tunteen. Sinun ei tarvitse korjata alusvaatteitasi kerta toisensa jälkeen, joihin saattaa liittyä normaalia liukua. Laita G-merkkijono seuraavalle tuliselle päivämäärällesi.

Yritysten omistajat, jotka haluavat sisällyttää trendikkäitä naisten vaatteita sekä myymälässään olevat alusvaatteet, voivat ottaa yhteyttä yhteen suosituimmista tukkumyynnistä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on käydä läpi suuri vaatekallisto, valita tarvittavat palat ja tilata irtotavarat tukitiimille.

Tunnisteet:
Vaatteiden tuottajat USA
alusvaatteiden valmistajat
alusvaatteiden tuottajat USA
alusvaatteiden valmistusyritys
tukkuvaatteiden tuottajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Uncategorized

Vierasviesti: Kasvamisesta huonosti työskentelemään valtavassa lainsäädännössä

tarkalleen miten taustasi – kuten kasvaminen huono – vaikuttaa elämääsi valtavassa lainsäädännössä tai muissa tavanomaisissa työpaikoissa? Loppujen lopuksi valtava lainsäädäntö (ja muut valtavat työpaikat) voi olla kiehtovia paikkoja, täynnä epätavallisia perinteitä, valtavia persoonallisuuksia ja paljon oletuksia – että kaikki ymmärtävät, mitä käyttää esimerkiksi purjehdusia tai esimerkiksi golf -ryppyjä. Tänään olen iloinen voidessani toivottaa takaisin Ruth Mooren*, asianajaja kääntyi näyttelijäksi (joka on tällä hetkellä toistuva hahmo TV -sarjassa), ja sillä on syviä ajatuksia siitä, kuinka Bad: n kasvaminen vaikutti hänen lailliseen uraansa. Ruth on aiemmin julkaissut vieraana, ja tarinoista kukkarolta julkaistaan ​​tarkalleen kuinka vapauttaa kokonaan kultaisista käsiraudasta (ja saada hyödyntämään opetusta maksamaan uudelleen). Tervetuloa takaisin, Ruth! – Kat.
Tämä julkaisu syntyi siitä lähtien, kun kerroin Katille tarkalleen, kuinka olin aina ollut utelias, mitkä valtavista lainsäädäntötovereistani olivat myös kasvaneet vaikeuslinjan alapuolelle. Minulla on tämä teoria siitä, että oli olemassa erityisiä käytäntöjä, samoin kuin menetelmiä, jotka uskovat kasvamaan pahasti, jotka pysyivät minuun nuorena aikuisena, kun kasvatin yhtäkkiä pari asuntoa sosioekonomisilla tikkaisilla.
Jotkut näistä käytännöistä olivat sartoriaalia. Esimerkiksi, vaikka ansaitsin paljon rahaa, olin silti erittäin edullinen itselleni, etenkin alussa. Pidän selvästi mielessäni ostamalla parin farkku H&M: ltä 39,99 dollarilla ja ajattelen: “Vau, ostan neljäkymmenen dollarin farkkua täyteen hintaan, tein sen todella!” Työvaatteisiin osoitin kahdelle hameelle sekä kolme t-paitaa (syvästi diskontattu) ketjusta, joka edusti minua ylellisyyden korkeutta: Benettonin yhtenäisiä värejä. Kuivapesu näytti yhtä hyvin turhalta, joten pesen ne vain käsin. Käytin Aldo -korkokengäni täsmälleen samalla ylpeydellä, jolla virkamieheni käytti hänen Louboutinsia. En saanut asiantuntijan leikkausta vasta neljäntenä vuonna lakimiehenä, päättäessään leikata sen sen sijaan. Se on ihme, että kukaan ei ilmoittanut minusta “mitä ei käytetä”. (Kuvassa: Raha, alun perin Flickrille LOOPOBOY 2.0.)

Ollakseni rehellinen, olin viettänyt koko elämäni yrittäessään pelastaa enemmän, viettää vähemmän. Säilytys oli niin juurtunut minussa, että se ei ollut edes tietoinen päätös, samoin kuin jälkikäteen päätökset olivat yleisesti senttiä älykkäitä ja punta typerää. Valitsin edullisimman terveys- ja hyvinvointivakuutusohjelman ja päätin pois hammashoidosta kokonaan ja päädyin myöhemmin erittäin kalliisiin vakuuttamattomiin hammastyöhön. Minulla ei ollut kuntokeskuksen jäsenyyttä neljä vuotta siitä, kun liikuntaa koskeva käsite oli yhtä ylivoimainen. En voinut kuvitella lounasta, joka Wolverhampton Wanderers Paita maksaa yli 5 dollaria, samoin kuin pelastaa menetelmäni pay-by-the-punnan delien ympärille välttämällä tiheitä ruokia. Kävin harvoin Starbucksissa, mieluummin huonoa, riippumatta siitä, kuinka ilmaista, toimistokahvia. Venetin vuoden arvoisen kertakäyttöisen yhteyden objektiiviin viiteen, vaikka näkökykyni pahensi tasaisesti.

En myöskään ymmärtänyt tarkalleen kuinka puhua kumppaneiden kanssa, jotka olivat pääasiassa vanhempieni ikäisiä. Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita Ketkä olivat nämä hyvin pukeutuneet aikuiset, jotka puhuivat ihanteellista englantia ja olivat innoissaan golfista että tennistä? He näyttivät minusta kuin elokuvan hahmot – olin nähnyt heidän tykkäämisensä valtavalla näytöllä, mutta aitossa elämässä? Ei niin paljon. Kukaan vanhempieni hyvistä ystävistä ei ollut työskennellyt yritysmaailmassa. Ainoat nuoret, jotka ymmärsin nuorena, olivat joko lähettämällä kotitalouden hyväntekeväisyyspaketteja ja/tai yrittivät saada meidät liittymään heidän uskontoonsa. Seurauksena oli, että vaikka sain yhdessä esimieheni kanssa riittävän hyvin, oli vaikea löytää tyypillistä perustaa, tunteen tuntoa. Lopulta sain Racing Club de Avellaneda Paita hyödyntää sitä ja pystyin olemaan paljon enemmän heidän ympärillään, mutta olin silti mukavampi ja ”kotona” pro bono -asiakkaideni kanssa – minulla oli vaikeaa maahanmuuttajia – kuin pomoni kanssa.
Joskus ihmettelin, vaikuttivatko pahan kasvamisen samoin ymmärrykseni itsearvosta työssä. On vaikea ravistaa sitä tunnetta, että minun on tehtävä lisäksi “ansaitakseni pitämäni”. Mahdollisten työnantajien tehtävähaastatteluissa olisin vapaaehtoinen totuuden, että olin todella hieno vetämällä kaikki-nighters. (Pro-Tip: Älä tee sitä. Se hätkähdyttää heitä, samoin kuin ei suurella tavalla.) Kun minut palkattiin, olin innostunut uhraamaan uneni tai viikonloppujani. Kun se koski laskutusta, minulla oli taipumus pyöristää tunteja, ikään kuin en uskoisi aikani olevan lainaukseni arvoinen.

Olin aina järkyttynyt, kun vielä yksi kumppani tarttui itselleen tai harjoittaa itsensä säilyttämistä. Sitä vastoin minusta tuntui, että minun pitäisi aina kärsiä hiukan. Että oletusmääritykseni pitäisi olla epämukavuutta, koska teinnull

Videopelit T -paidat

Videopelit muuttivat kauppaa planeetan kanssa. Hauska ei ole koskaan ollut sama, koska he tulivat elämään.
Vanha instituutio Pac Guy Video Game, joka ei muista Nintendoa, Super Nintendoa ja Sega Genesis? Nämä ovat edellisen sukupolven lopullisia suosikkeja. Muutama heistä pelaa edelleen vanhoja pelejä. Joskus teemme myös.
Pac Manwen on vain muistutettava sinua kaikista TMNT -peleistä, kaikista Super Mario Brosista, Duneista, Golden Ax 1: stä sekä 2, Super Metroid, World Driver GT, Bass Hunter, Phantasy Star’s, Dragon Warriors, Zelda Games sekä Sonic Hedgehog -sarja, samoin kuin La Creme de la Creme Atari 2600 ja 5200.
Syyttää videota Gamessince The Age of Vanhan videopelien ja vanhojen konsolien päättyessä, konsolit ovat olleet saatavilla eBayssa, samoin kuin videopelien harrastajat kuolivat ehdottomasti saadakseen ne.
8 bittiä ikuisesti vanha instituutio Tshirtwe henkilökohtainen ymmärtää tämän tyyppistä käyttäytymistä, koska pidämme menneisyydestä. Mitä ennakkoluulot olisivat menneisyyden kanssa? Ja olkoon rehellinen, jotkut aiemmin valmistetut asiat ovat paljon viileämpiä, että kaikki nykyään tehtiin.
16-bittinen t-paita on juuri se, miksi rakastajat uskoivat videopelien T-paitojen tekevän. Näytteet ovat melko mukavia ja houkuttelevia, samoin kuin sen todellisessa tunteessaan.
Älä tee minua menemään Zelda -sivustolla t-shirtif, sinä vain rakastat vain Atari-videopelijärjestelmää, kaikkien videopelien äitiä, vastakkaissamme, pidät vain heidän tekemistään Atari-tee-paitoista. Tyyli on aivan upea ja kiertää mielikuvitustasi.
Atari T -paita on tyylikkäin asia, että Atari -teepaitit eivät ole vain supersuunniteltuja, riippumatta siitä, mutta ne ovat myös hyvin valmistettuja, jotka ovat täysin valmistettu puuvillasta, joten sinulla voi olla kiehtovia teepaitoja, jotka ovat sekä haluttomia että mukavuuksia.
Super Mario T-paita Atari Tee -paitotyyli ei ole ainoa vanha videopelit, joita teemat ovat markkinoilla. On olemassa kaikenlaisia ​​videopelejä t -paitoja, jotka taidesuunnittelijat tuottivat meidät, videopelien ystävät.

0/5 (0 arvostelua)

The Simpsons Tee -paidat 25 suurinta vierastähtiä

The Simpsons T-paidat
Loudclothing.com tuottaa Simpsonin teepaitoja 25 Suurin vierastähti Variety on tee -paitoja, jotka toimivat muutamia tähtiä, jotka ovat esiintyneet näyttelyssä viimeisen 25 vuoden aikana. Tee -paidat ovat kaikki rajoitettuja versioita; Vuoden 2014 eri kohdissa järjestetään viisi viiden teepaitaa, jotka juhlisivat 25 vuotta tästä legendaarisesta näyttelystä.
Aivan ensimmäisessä julkaisussa on Hugh Hefner, James Brown, Youngster Rock, Yao Ming ja Tom Hanks. Tee -paidat toimivat samoin show -otsikon ja päivämäärän, jonka vierastähti ilmestyi; Kaikissa teepaitoissa on myös 25. logo vasemmassa käsivarressa. Nämä teepaitit ovat erittäin kerättävät ja ovat kulttiklassikoita fanien keskuudessa.
Ja sinä, T -paitotehtaan kävijät saavat 10% alennuksen koodi -thirtfactory -ohjelmalla 28. helmikuuta saakka!
Simpsons-t-paidat:
Simpson sekä Ming todella tyhmä sekä hefner Smoke TextJames Brown vain yhden yön

0/5 (0 arvostelua)

Tässä on muutamia asioita, joita ammattilaiset ilmoittavat fyysisistä kuntovaatteista!

Tässä on muutamia asioita, joita ammattilaiset ilmoittavat fyysisistä kuntovaatteista!
19.15.2015, julkaissut Alanic Global
Olet ehkä löytänyt tuhat vinkkiä tarkalleen kuinka saada fyysistä kuntoa, mutta ymmärrät, mitä toimintoa harjoitusvaatteesi pelaa? Kyllä, oikeiden fyysisten kuntovaatteiden valitseminen on yhtä tärkeää kuin oikean jooga -poseerien tai asianmukaisen painon valitseminen. Jos valitset väärän harjoituksen, se ei sovi järjestelmääsi, samoin sopimattomat vaatteet vaikeuttavat sinun nautinnon. Joten ennen kuin valitset viimeisenä harjoitusvaatteet, tarkista, mitä ammattilaisten on ilmoitettava tästä.
Jos et ole vain fyysinen kunto -friikki, mutta myös kuntokeskuksen omistaja, valitse sitten oikeat vaatteet jäsenille fyysisten kuntovaatteiden valmistajien varastoista. Joten tässä on mitä vaadit valitsemaan sopivat vaatteet fyysiseen kuntokeskukseen.
1) Wetness Wicking Materiaali on viisas valinta:
Asiantuntijoiden mukaan hiki, jonka luodaan harjoituksella detoksifioi kehon. Samanaikaisesti se voi kuitenkin olla syy epämukavuuteen, ellei kuivua kunnolla. Siksi viisaiden ostajien on valittava kosteusmateriaalit, jotka imevät nopeasti ja kuihtuvat tippuva hiki tekevät harjoituksesta mukavamman.

2) Käytä hengittäviä vaatteita:
Tämä on vielä yksi ammattilaisilta, joiden mukaan sinun on valittava hengästyvä puku, kun olet matkalla kohti kuntosalia. Jos haluat, että kuntokeskuksen jäsenet tuntevat äärimmäisen mukavuuden heidän pukeutumisessa, käännä sitten fyysisten kuntovaatteiden valmistajien luetteloiden kanssa sekä valitsevat värikkäitä ja kevyitä shortseja, t-paitoja, varastosäiliön yläosaa sekä kilpailija tukee erinomaista harjoituskokemusta.
3) Puku, joka on muodikas toimintojen mielessä:
Harjoitteluvaatteet ovat myös päätyneet melko muodin aiheeseen. Muodikkaiden harjoitusvaatteiden käyttäminen voi saada enemmän ajattelemaan liikuntarutiiniaan kuin täsmälleen samoja väsyviä vaatteita. Vain muotiarvoon keskittyminen ei kuitenkaan riitä, koska vaadit tarkistaa, onko se mukava vai ei.
4) Älä muista käyttää niitä harjoituksen jälkeen:
Harjoitteluvaatteet on poistettava sen jälkeen, kun yksi on suorittanut harjoituksensa. Pyydä kuntokeskuksen jäseniä muuttamaan vaatteitaan ennen kuin he lähtevät takaisin kotiinsa. Ammattilaiset sanovat, että hikillä luodut bakteerit voivat olla haitallisia terveydelle ja hyvinvoinnille sekä siten vaatteiden poistaminen nopeasti liikunnan jälkeen varmistaa hygienian.
5) Lisää harjoitusasusteita vaatteilla:
Kuten asiantuntijat totesivat yhdessä kuntokeskuksen vaatteiden kanssa, myös on käytettävä heidän kokemustaan ​​parantavia lisävarusteita. Suosituimmat fyysiset kuntovaatteiden valmistajat ovat laajentaneet marginaaliaan sekä valmistaneet tyylikkäitä harjoituskenkiä, sukkia, pyyhkeitä ja rannekeitä, jotka voivat kokonaisuutena kuntokeskuksen sarjan. Jos käytät vähittäiskaupan yritystä fyysisillä kuntovaatteilla, näiden asusteiden lisääminen vie standardisi.
Tunnisteet:
kuntovaatteiden valmistajat USA
kuntovaatteet
Kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteiden valmistajat USA
kuntovaatteiden toimittajat
kuntovaatteet USA
Tukkumyynti Fyysinen kuntovaatteet
Tukkumyynti fyysiset kuntovaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Kauden loppu

Anyforty Sale
Lontoossa sijaitseva katuvaatteiden tuotemerkki Anyforty, joka on erikoistunut taiteilijoiden yhteistyötuotteisiin, jotka vaihtelevat teesistä miehistön kauliin, lompakoihin kirjoihin on suuri myynti – jopa 50% alennuksen.
Taideteos on uskomaton ja myynti on paras mahdollisuus saada itsellesi t-paita, korkki tai huppari halvempi. Viileämpiä ja suurkaupunkialueita voidaan löytää sekä ostaa nyt Internet -myymälästä.
Anyforty & Tom Mac “Predator” Anyforty vs. UltraFryanyforty vs. Iain MacArthuranyforty & Tom Mac “Duo de la Muerte”

0/5 (0 arvostelua)

Akumu -muste, Halloweenin märkä unelma

Akumu -musteen ihanteelliset Halloween -paitoja
Akumuink aloitti vuonna 2008 näytön tulostamisen ja yksittäisten paitojen myynnin verkossa kahden makuuhuoneen talosta Montrealissa, Kanadassa.
Tuotemerkin nimi tunnistettiin käyttämällä japanilaista käännöstä painajaiselle, mikä on aina mallien hallitseva teema.
Juuri ajoissa Halloweenin he julkaisivat uuden sarjan kurpitsalaastaria. Saatavana miehille ja naisille:

Myös lokakuussa he julkaisivat erityisesti naisille kehitetyn t -paidan:

Ja yksi vain miehille:

Naisten tankkitopit ovat nyt 30% alennuksia! Varmista, että katso koko myynti -osiota paljon enemmän esineitä, joista saatat pitää:

Miehet olivat New York Comic Con -tapahtumassa läsnä olevia lokakuun alussa, ja heillä oli yksinoikeudellinen kick-ass-muotoilu, joka sisälsi Michonne, The Walking Dead -hahmo, rajoitetun erän fanart-paita, jonka olet voinut saada täysin ilmaiseksi 4 muuta t-paitaa ostaminen! Tarkista se alla:

Mutta älä lannistu – Halloween -viikonloppuna he ovat Los Angelesissa, Kaliforniassa Comikaze Expoon, joten jos olet alueella, voit mennä ja sanoa heille. Jos haluat ennakkotilattavan jotain noutolle näyttelyssä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info @ akumuink. com:

He eivät koskaan lopeta odottamattomia asiakkaita aivan uusilla herkkuilla, joten he ovat jo suunnitelleet tulevaisuuden julkaisun “The Nightmare ennen joulua” -paitaa tämän marraskuun aikana. Asiakkaat itse valitsivat päätöksen siitä, minkä hahmon valitsemiseksi suunnittelun keskipisteeksi! Se on parasta – kysely, jossa yleisö valitsi sen, mitä he julkaisevat seuraavaksi ja tässä ovat tulokset:

Jätän sinulle paljon inspiroivia malleja tälle Halloweenille ja ympäri vuoden Tim Burton -tyylin juhlimiseksi:

0/5 (0 arvostelua)

365 tee -paidan vaikeus 36T5: llä!

Mielessäni keskustelen jonkin aikaa takaisin sivustosta – t -paitan vuodesta -, jossa omistaja käytti erilaisia ​​teepaitoja päivittäin sekä hän esitti joitain erinomaisia ​​malleja. 365 tee -paidan vaikeus! Se toi surulliset, kun se hiljeni – huomaan, että tänä vuonna ei ole julkaistu, mutta samanlainen työ on saavuttanut postilaatikkooni – 36T5. Andi otti itsensä käyttämään erilaisia ​​teepaitoja päivittäin koko vuoden 2013 ajan, koska se oli innokas tee -paitoja.
Jokainen lahjoitus saa oman merkinnän verkkosivustolla, joka on palkkio saada jälleenmyyjiä, tee -paitoja suunnittelijoita ja suuria yleisöjä. Syy siihen, että tämä työpaikka paranee niin paljon paremmaksi, on kuitenkin se, että työn lopussa (tammikuu 2014) hän siirtyy kaikki panotetut teepaitot vielä ehdottomalle vaatteiden hyväntekeväisyysjärjestölle.
Tässä on muutama viimeisimmistä esillä olevista teepaitoista, jokaisella on oma tarinansa. Kolme sataa ja että vaikeus on hauskaa kaikille osallistuville juhlalle, joten jos olet brändi, joka etsii joitain altistumista ja haluat osallistua hyväntekeväisyyteen, muista tarkistaa sivusto:
365 tee -paidan vaikeus 36T5: llä!
Olen Aithtin kaikki, folk90s kidhalloween t-paitabrave New Worldgraphic Lab -paita

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Päivämäärä ideoita kotona kokeilemaan nyt

< - Osta ilme Päivän iltapäivä voi olla haastavaa joillekin varsinkin kun sinun on löydettävä lastenhoito, kiireinen työelämä ja pandemia. Pandemia on pakottanut monet meistä valitsemaan päiväyöt kotona säännöllisesti menemisestä. Lisäksi, jos olet kotiruosi, päivämäärä kotona saattaa olla ihanteellinen sinulle. Ei ole mitään vikaa pysyä kotona merkittävän toisen kanssa, nauttia oman paikkasi yksityisyydestä ja yksinkertaisuudesta ja keskittyä suhteeseesi. Riippumatta siitä, mistä syystä päiväyölle kotitilanteessa on, sen on oltava hauskaa ja elokuvan maratonien ulkopuolella eli Netflix ja Chill. Tämän sanottua ei tarvitse huolehtia "menemisestä" on myös melko rauhoittava. Yöllä täällä on joitain luovia päiväyöideoita, jotka auttavat sinua sitoutumaan ja yhteydenpitoon kumppanisi kanssa poistumatta rentouttavasta kodistasi. Päivämäärä ideoita kotona kokeilemaan nyt Keitä hieno illallinen yhdessä Yhdessä ruoanlaitto on yksi erinomaisista päiväyöideoista kotona sinulle ja toiselle. Ja parasta on, että se saa sinut laittamaan puhelimet ja käymään keskusteluja muiden merkittävien kanssa. Tässä on joitain helppoja, romanttisia illallisreseptejä kahdelle, joita voit kokeilla kumppanisi kanssa. Pitää piknikiä lattialla Jos ruoanlaitto ei ole jotain, kumpaakaan teistä haluaa tehdä, miksi et kokeilisi kotona sijaitsevaa piknikiä? Pakkaa kori ruoalla ja juomilla ja pidä piknik takapihallasi. Toisaalta, jos on talvi, tuo viltti olohuoneen lattiaan, jotta voit käpertyä nauttien elokuvaa. Stargaze takapihalla Tämän kolmannen vaihtoehdon kotona päiväyönä, siirry ulos takapihallesi aina, kun on selkeä taivas. Paras aika mennä Stargazing on ihanteellinen illallisen jälkeen/ennen nukkumaanmenoa toimii niin kauan kuin varmistat, että niputat! Sen lisäksi, että näet upeita näkymiä yötaivaalle, voit myös löytää melko inspiroivia keskusteluaiheita. Käydä läpi vanhoja valokuvia Tämä neljäs idea on paras niille, jotka pyrkivät menemään erityiseen ja nostalgiseen päivämäärään kotona. Tarvitset vain toisiaan - ja ehkä joitain välipaloja! Vedä hääalbumeja, lapsuuden valokuvia ja katso taaksepäin millä tahansa tallennettujen valokuvien tavoilla. Voit muistaa aiempia päivämääriä, katsoa itsestäsi söpöjä selfiesejä, kun aloit treffailun tai jopa nauttia siitä, kuinka paljon houkuttelevampaa näit niissä. Tämä toiminta auttaa herättämään uusia keskusteluja, jotta päiväyösi ei tunne arkipäivää. Luo ensimmäinen päivämäärä Tämä seuraava päivämäärä idea on paras silloin, kun olet ollut merkittävän toisen kanssa jo jonkin aikaa (jopa vuotta). Kuten todennäköisesti tiedät, suhteesi ensimmäiset ovat ikimuistoisia. Miksi et viettäisi yötä uudelleen kaikkien näiden hauskojen muistojen luomalla? Sinulla voi olla takeway siitä, mitä sinulla oli ensimmäisessä päivämäärässäsi samassa ravintolassa, sinulla on tuolloin kaikista suosikkielokuvistasi elokuvien maratoni tai jopa luoda kaikki paikat, jotka tekivät sinulle vaikutelman molemmille sinä päivänä . Se palauttaa palaamaan kauniit muistot ensimmäisellä päivämäärällä. Tehdä kylpylä Yhdessä upean illallisen kanssa kotona tekeminen päiväkylpylästä on toinen hieno tapa teille kaksi sitoutua vielä enemmän. Voit perustaa pöydän tai lattiaosan kasvonaamareilla, kynttilöillä ja muilla mielipiteillä, jotka tekevät tästä ylimääräisestä kokemuksesta erityisen. Käytä soittolistaa erityisesti Day Spa -yöllesi lisätäksesi romanttista tunnelman taustamusiikkia. Syö kynttilänvalossa Tämä seuraava päivämäärä idea on ihanteellinen jollekin, joka haluaa intiimin yön. Kynttilänvalon syöminen voi olla cheesy, mutta se on myös romanttista ja potkimista samanaikaisesti. Se on paras tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen, kun pystyt silti istumaan toistensa vastapäätä ja nauttia toistensa yrityksestä. Aseta joitain pehmeitä kappaleita etukäteen niin, että kaikki tuntuu oikealta, ja varmista, että käytät parasta hopeaesineesi! Tehdä lautapeli Sinun ja kumppanisi on yritettävä saada vanhat lautapelit (tai uudet) ja nähdä kuka voi voittaa tämän seuraavan päivämäärän ideasta. On aina hauskaa nähdä, kuinka kilpailukykyiset ihmiset saavat pelaamalla pelejä, kuten Monopoly tai Charade - varsinkin kun se liittyy kumppaneidesi sydämen voittamiseen! Tämä päivämäärä tekee joitain koomisia muistojanull