Archive: November 29, 2022

Viikoittainen uutispäivitys

, kuten nämä viestit? Seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa – Tämä on muokattu versio lukemastamme! (Tweet myös, jos kuulemme hyvästä myynnistä CorportEdeals Twitter -syötteemme kautta.) Voit myös seurata meitä Pinterestissä ja Instagramissa tai RSS -syötteessämme.
Fashionista tykkää rehellisestä yrityksen uudesta meikki- ja ihonhoitolinjasta, rehellisestä kauneudesta.

Racked jakaa uutiset, että Eloquii tarjoaa nyt kengät laajakokoisina 7-12.
Fortune on ilmoittanut vuoden 2015 Fortune -naisten luettelosta.
Productivity Pro puhuu viestintämenetelmän valitsemisesta kollegoidesi mieltymysten ja vastauksen mukaan.
Lain yläpuolella Redline kommentoi 1950-luvun aikakauden muistiota yrityksen politiikasta “Lady Lawyersin” palkkaamisesta.
Inc. suosittelee TED -keskusteluja ja korostaa muutamia vinkkejä. Inc. kiertää myös luettelon yleisesti väärin käytetyistä lauseista.
Luovuusviesti heijastaa luovaa prosessia.
New York Times kokeili päivitettyä iPhonea, iPadia ja Apple TV: tä.
Rakasta tätä, ja myös New York Mag tekee: Jos kysyt Serena Williamsilta, miksi hän ei hymyile, saat rehellisen vastauksen.
Viikon naurua varten (ei kuten hauskahaha, mutta… näet), tässä on uusi video McKinseyltä sukupuolten puolueellisuudesta työssä [Autoplay Video].

Corporettemoms äskettäin …

Puhuimme vauvan lentoliikenteen harjoittajien käytöstä ja rekisteröinnistä.
Kat jakoi joitain vaatteita työskenteleville äideille, mukaan lukien jotkut äitiys perusteet ja pestävä toimistovaatteet.

Kaipaisimmeko mitään? Lisää heidät tänne tai lähetä ne osoitteeseen news@corporette.com. Kiitos! Lisäksi: Oletko äiti vai tuleva äiti? Älä missaa tämän viikon uutispäivitystä Corporettemomsissa.

Torstai-työvaatteiden raportti: Tulostuspuku

Everyday Workwear -raportimme viittaavat yhteen työhön sopiviin vaatteisiin moniin hintoihin.
Myönnän, että olen aiemmin ollut syyllinen uskoessani Chicon myymälään paljon “kypsemmälle” asiakaskunnalle, mutta en kuitenkaan pelkää ilmoittaa, kun olen väärässä. Äskettäin hyppäsin Chicon sivustolle selaamisen jälkeen sisarbrändillä, yrittäen löytää pyjamaa (älä nukku Soman suurissa yöphirtsissä kesäksi) ja kompastuin todella erinomaisten perusteiden kanssa, joita en voinut uskoa ‘ d kadonnut kaikki nämä vuodet.
Erityisesti ”Travelers” -kokoelmassa on hienoja tuotteita, jotka olisivat erinomaisia, hyvin matkustamiseen tai jopa vain kuumaan työmatkalle. Tämä painettu puku olisi parasta päiväksi, jolloin vaadit näyttämään näyttävän terävältä, jopa astuessaan ulos kosteasta junapysäkistä.
Puku on 99 dollaria, ja se on saatavana siinä, mitä Chico viittaa kokoihin 00–4, jotka vastaavat kokoa 00–18.
Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennusta
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Positiivinen työssä vs. ylimielisyys

Mikä on ero luottamuksen ja ylimielisyyden välillä, etenkin työssä, etenkin naisille? Kuinka voit kertoa, oletko ylittänyt tuon linjan työssä? Vierailija ihmeitä …
Minulla on arkaluonteinen aihe, josta en ole nähnyt keskusteltu itsehallinnasta työssä. Minut palkattiin äskettäin lainsäädäntötoimistossa, jossa olen kesällä kahden viimeisen kesän tekemässä oikeudenkäyntiä.
Työssä minut kutsuttiin vuokrauspäälliköiden toimistoon ja kerrottiin seuraavan. Palkkauspäällikkö on yksi suurimmista kannattajistani. Hän uskoo, että urani voi viedä minut paljon pidemmälle, missä useimmat ihmiset menevät urallaan ylimmälle divisioonaan. Pari paria arviointini kesän esimiehiltä uskoi kuitenkin toisinaan käyttäytyvän ylimielisesti. Hän totesi, että hän ei uskonut olevani ylimielinen, että jotkut haastattelussa sanomaani asiat tanssivat linjan sekä positiivisten että ylimielisten ja lisääntyneiden punaisten lippujen välillä. Hän totesi, että hän toi sen esiin vain, koska hän ei halunnut ilmoittaa jotain tilanteessa, se lopulta oli ongelma tulevaisuudessa.
Onko sinulla käsitystä vastaamisesta sanomalla hänelle kiitos siitä, että hän kertoi minulle ja kiittää häntä siitä, että hän tukee minua?
Mielenkiintoista kysymystä, vierailija A. Olemme puhuneet tarkalleen kuinka olla asiantuntija näyttämättä siltä, ​​että uskot olevan vastuussa, sen lisäksi, että on korostettu nöyrän ja kiitollisen tärkeyttä, kun verkostoitut ikääntyneisiin – kuitenkin – kuitenkin Emme ole puhuneet siitä, mitä tehdä, kun sinulle sanotaan, että olet ylimielinen.

(Kääntöpuolella olemme puhuneet tarkalleen siitä, kuinka komplimentti voidaan ottaa paljon luottamuksen puutteesta; meillä oli keskustelu kirjan luottamuskoodista ja olemme jakaneet viestejä pelon kohtaamisesta sekä matala itsetunto, huijari-oireyhtymä ja tekemällä työtä, josta tunnet olosi valmistautumattomaksi.) Minulla on muutamia ajatuksia, mutta olen kuitenkin utelias, mitä vierailijat sanovat.
Tämä voi olla sukupuolenkäsittelyongelma – ts. Kaveri saattaa tehdä täsmälleen samat asiat, joita teet, mutta sinua kutsutaan “ylimieliseksi”, koska olet nainen. Pantene -mainos tulee mieleen, samoin kuin jotkut viimeaikaisista ongelmista lisääntyivät Ellen Pao -kokeessa (katso esimerkiksi tämä liuskekivi -artikkeli) tai joitain keskusteluja ylimielisyydestä ja kunnioituksesta New York Fedissä (katso Baffler -artikkeli). Kun olet matala ihminen totem -navalla, samoin kuin uran alussa ja tällä erityisellä työllä, ehdotan kuitenkin, että toimit niin kuin se ei ole sukupuolen käsittelykysymys. Älä kiinni niin hyvin siinä, onko se reilua vai ei, koska tässä vaiheessa ei ole niin paljon, että voit tehdä uuden työn saamisen.
Kysy lisätietoja vuokraushallinnalta. Mitkä erityiset toimet tai asenteet laukaisevat ihmiset uskomaan, että olet ylimielinen? Mitä erityisiä olosuhteita hän voi tarjota sinulle?
Etsi totuuden ydin ja mukauta tottumuksesi vastaavasti. Tässä on tärkeä asia: katsomalla näitä olosuhteita ja näitä toimia, kuulostaako minkäänlaista “ylimielistä” sinulle? Jos olet hyväksynyt, että olet ylittänyt linjan luottamuksesta ylimielisyyteen, räätälöi toimintasi. Keskeytätkö ihmisiä? Tarjoatko pitkittyneitä ajatuksia olosuhteissa, joissa sinun pitäisi olla lyhyen tai hiljaisen huoneen nuorempi henkilö? (Erityisesti tapaamisissa asiakkaiden kanssa tai useiden korkeiden laskuttajien kanssa, joten se on ”kallis” kokous.) Ajatteletko joitain töitä “alla”? Pidän mielessä, kun osoitettuaan paljon asiakirjojen arviointia ensimmäisten vuosien ryhmälle, yksi kavereista totesi jotain: “OK, olen todellakin enemmän valtava valokuvakaveri.” Jälkeenpäin vanhemmat ihmiset (joista olin yksi nuoremmista ihmisistä) ryntäsivät: “Ha, joo, sanomme vain 1000 dollarin tunnissa kumppanille mennä taukoon.”
Jos et kuitenkaan ole samaa mieltä, arvioi kyseiset hahmot. Nyt kun sinulla on lisätietoja vuokrauspäälliköltä, ymmärrätkö kuka ilmoitti nämä asiat sinusta? Voitko selvittää sen (tai kysyä suoraan vuokraushallinnaltasi)? Kun ymmärrät kuka uskoi olevan ylimielinen, voit valita joko suojaamaan tapojasi hänen ympärillään – tai, jos pystyt, työskentele sen sijaan muiden ihmisten kanssa.

Lukijat, mitä mieltä olet? Kuinka nuoren naisen pitäisi reagoida, kun hänen managerinsa kommentoi, että hän on “ylimielinen”? Missä uskot, että linja on positiivinen työssä – samoin kuin ylimielinen?
Lisälukema:
Temppu positiiviselle (olematta ylimielinen) [Muse]
10 menetelmää kertoa, oletko positiivinen – vai ylimielinen [tikkaat]
Merennä! Tarkalleen kuinka mainostaa itseäsi kuulostamatta ylimieliseltä [NAPW]

(Alun perin kuvassa yläosassa: tummat pilvet uhkaavat, alun perin Flickrille ladannut Vincent Vandevelde. 2019 Kuvapäivitykset (Dark Cloud Over Field) kaavaimen kautta.)null

Kahvitauko: Btalia Satchel

Ei ole epätavallista, että pidän tästä laukusta: se on selvästi inspiroinut Balenciaga -laukkuja, jotka olen kasvanut yli paljon kuukauksia. En yleensä pidä asioista, jotka ovat niin selvästi “inspiroituneita”, mutta 65–88 dollarilla on vaikea sanoa, että se ei ole loistava tapa ainakin “kokeilla” tyyliä. Pidän siitä hauskoista väreistä, joissa se tulee (Zapposilla on paljon 88 dollaria; Macy’s on myös joukko, mutta myynnissä 65 dollarilla). Huomaa, että se on melko iso laukku – alareunassa 14 ″ iso, 11 ″ pitkä ja 4 ″ syvä. Steve Madden Btalia Satchel (L-4)
Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotka meille ansaitsevat maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain kaverit ja perhetapahtuma, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja perhetapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – ylimääräinen 30% alennusmyynnistä
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki farkut 49,95 dollaria; ylimääräiset 15%: n alennukset, teepaitit ja kengät
LOFT – 50% alennus kaikesta ja ilmainen toimitus!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75%: n alennus!
Nordstrom – Kesämyynti on päällä! Säästä jopa 60% – 9/12
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Victoria’s Secret-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennuksestaan ​​vuodevaatteista
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista artikkeleistamme täällä Corporettessa…
12 Helppo päivitys toimistolle

Helppoja tapoja muistaa ottaa lääkkeesi

Mitä saada töitä Ann Taylorissa

Mitkä ovat suosikki TV -ohjelmasi työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Viikonloppun avoin säie

jotain mielessäsi? Keskustele siitä täällä. Saks näyttää olevan tämä puku työvaatteiden kanssa, mutta pidän siitä viikonloppuna. Huomaa, että on katsaus, että paljon tuotemerkkejä on tulossa – pitkään hame, rajattu paita, vastaavuus. Jostain syystä tämä ilme, kaikkien näiden ulkonäön joukossa, puhui kanssani. Oliko se sekä mustaa että valkoista? Tyylikkäät raidat? Epämääräinen pareo tuntee hameen? Se tuntuu nykyaikaiselta minusta – samoin kuin voin silti kuvitella jonkun Grace Kellyn kaltaista käyttämistä (nahkahansikkailla ja täysin käpristyneillä hiuksilla). Olen ymmärtänyt tämän. Anna vain raidien ohittaa sinut. Yläosa on 245 dollaria, samoin kuin hame on 395 dollaria. Ilo -viikonloppu, kaverit. A.L.C. Cory raidallinen venytetty neulottu yläosa oikeassa täällä on alhaisempi vaihtoehto ja kaksi plus-kokoista vaihtoehtoa. (L-all)
Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotta meille tehdään maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50% alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen täysimääräisesti!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; Ylimääräiset 15%: n alennuksen topit, teepaitit ja kengät
Parvi – 50%: n alennus kaikesta ja ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan ​​vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista artikkeleistamme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä saada töitä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Uncategorized

Kahvitauko: Gold & Crystal Barricade Babe -korvakorut

Jos makusi kulkee paljon ärtyisempiä kuin klassikko, Ssensellä on fantastinen myynti, joka tapahtuu parhaiten lisävarusteilla, laukkuilla ja vaatteilla. Pidän näistä pienistä “barrikadeista”, joka julkaisee Tom Binnsin korvakorut – ne vaikuttavat kiehtovalta kahvalta kuviolta, jonka olen löytänyt pienille, laihalle julkaisukorvakoruille. (Tässä kuvitellaan vain yksi korvakoruista.) Nämä olivat 110 dollaria, mutta nyt 55 dollaria. Tom Binns Gold & Crystal Barricade Babe -korvakorut (L-3)
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert – Kauden päättyminen, jopa 50% alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja kotitaloustapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; Ylimääräiset 15%: n alennuksen topit, t-paidat ja kengät
Parvi – 50% alennus kaikesta ja täysin ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% AS Monaco Paita alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu Jalkapallo Paita huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan ​​vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Uncategorized

Kuinka käyttää vaaleanpunaista tänä keväänä tyylikkäästi

, kun taas suurin osa meistä ei ole pikemminkin valmis tarjoamaan oleskeluyhteisömme, lenkkeilijöitä ja puseroita, emme voi sivuuttaa nousevia kevään suuntauksia. Yksi kuvioista, jotka ovat tehneet menetelmiä kiitoteiltä katutyyliin, on vaaleanpunainen, kuplaja vaaleanpunainen ja vaaleanpunaiset sävyt. Tänä keväänä sekä Summertime 2021: n vaaleanpunaisena on erilaisissa sävyissä, kuvioissa, yksityiskohdissa ja tyyleissä. Jos vaaleanpunainen ei ole ollut haluamasi väri, tämä on hieno aika antaa sille kokeilla. Sinun ei tarvitse välttämättä käyttää pää- ja vaaleanpunaista asua, mutta voit lisätä vaaleanpunaisia ​​kappaleita tyyliin ja tämä näyttää sinulle tarkalleen kuinka käyttää vaaleanpunaista tänä keväänä.
Tämän päivän viestissä jaan tarkalleen kuinka tyyliä vaaleanpunaiseksi kevääksi. Koska olemme edelleen yleensä talvella, tämä ilme on täydellinen talvi kevään siirtymispuku ja se on kuviossa vaaleanpunaisella värillä. Vaikka keväällä ei välttämättä ole Bubblegum -vaaleanpunainen, tämä on fantastinen vaaleanpunainen sävy, jota käytetään nyt samoin kuin siirrymme uuteen kauteen. Tämä ilme osoittaa täydellisen tasapainon vaaleanpunaiseen käyttämiseen juuri nyt. Kun etsit hienovaraista menetelmää vaaleanpunaiseksi, voit aloittaa erilaisilla vaaleanpunaisilla sävyillä. Neutraalin näkökulman lisääminen, kuten tämä kaivannon takki, auttaa sävyttämään vaaleanpunaisia ​​sävyjä, kuten tein tämän Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita päivän viestissä. On niin monia erilaisia ​​menetelmiä, joita voit mahdollisesti käyttää vaaleanpunaisena tänä keväänä ja kesällä. Tarkista vinkkini alla:

< - Kuinka käyttää vaaleanpunaista tänä keväänä Yhdistä neutraalien kanssa: Kun epäilet, pari vaaleanpunainen ulkonäkö neutraalilla väripalettilla. Se voi olla vain pariliitoksen pariliitos bleiseri- tai kaivannon takki kevääksi. Lisävaruste vaaleanpunaisilla kappaleilla: Jos et ole varma tarkalleen kuinka pariksi vaaleanpunainen tai jos vaaleanpunaisista sävyistä, aloita West Ham United Paita vain lisäämällä bitti koskettaa lisälaitteitasi.

Pari punaisen kanssa, kuten täällä – vaaleanpunainen ja punainen muistuttavat erittäin ystävänpäivää, mutta sitä voidaan myös käyttää Ystävänpäivän ulkopuolelle.
Mene vahva Urawa Red Diamonds Paita ja pari oranssin kanssa: Muut vaaleanpunaisen käyttämisen menetelmät parilaatavat sen oranssiin, kuten aiemmin tehdään.
Mene pehmeämmälle ilmeelle ja yhdistä se pehmeimpien sävyjen ja pastellivärien kanssa.

Osta vaaleanpunainen ulkonäkö

< - < - < - Voit myös nauttia: Hienoin pukeutuminen Valentineen ... Himoivin kesätakki käyttää… Kuinka nostaa puseron mekko Paras sijainti saada Halloween -pukuasi Tutustu tietämään. Tilaa sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia sekä päivityksiä. Etunimi Etunimi Etunimi Etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite Sähköpostinull